Μετά τις εκλογές …αντίδωρα σε Καρογιάν, Αθηνά !

Μετά  τις βουλευτικές εκλογές φαίνεται πως οι Μάριος Καρογιάν και Αθηνά Κυριακίδου θα πάρουν το  αντίδωρο από τη  κυβέρνηση του ΔΗΣΥ για την δράση τους να αποψιλώσουν 2013_02_15_02_13_48__b256ac86427241248022ed7b6d1d8259την ηγεσία του ΔΗΚΟ  και του προέδρου του σε μια   προσπάθεια να συρρικνωθεί το κόμμα στο οποίο διετέλεσαν βουλευτές. Από ότι ακούγεται από την Πινδάρου μέχρι τη λεωφόρο Προεδρικού ο Μάριος προορίζεται για Υπουργός και η Αθηνά πρόεδρος της Επιτροπής Εκπαιδευτικής (Υπηρεσίας ΕΕΥ).

Παρόμοια  αντίδωρα να υπενθυμίσουμε είχαν  πάρει στο παρελθόν και άλλοι ΔΗΚΟϊκοί επι ηγεσίας Σπύρου Κυπριανού μεταξύ αυτών και  ο πρώην υπόδικος στις φυλακές Κορυδαλλού και πρώην ΥΠΕΣ  επι διακυβέρνησης Κληρίδη  Ντινος Μιχαηλίδης γνωστός και ως Κατσιαρίστρας.

Ωχ.

Τώρα τους έπιασε ο πόνος για τους άνεργους

Ολοι αυτοί που κόπτονται για τους ανέργους και διαγκωνίζονται Anergos-620x300ποιός θα πλειοδοτήσει υπέρ τους ας κοιτάξουν τα προηγούμενα χρόνια πόσο κόσμο απέλυσαν και πόσους θυματοποίησαν στα πλαίσια της οικονομικής περισυλλογής.

Τώρα εν της παπαθκιάς τα ξύλα που λέει και ο αειθαλής Χρ.Κουρτελλάρης

 

Η «Αλληλεγγύη» δεν βάζει βενζίνη από την κάθε  FOCUS

Πρωτότυπη και αποστομωτική ήταν η απάντηση που έδωσε ο εκπρόσωπος της «Αλληλεγγύης » στον Αβέρωφ Νεοφύτου τον οποίο έπιασαν τα ρυά του χάρου ότι θα χάσει έδρες και τα έβαλε με το κίνημα της θεοχάρους μιλώντας  για παλιά αυτοκίνητα που τους αλλάζουν τα μίλια για να φαίνονται καινούργια.

Ιδού η απάντηση προς τον Αβε Νεοφύτου:averof-neofytou-αστεία-620x310

«Το όχημα της Αλληλεγγύης είναι ολοκαίνουριο με λιγότερες από 100 ημέρες ζωής και διαβεβαιώνουμε τον κύριο Νεοφύτου ότι ο οδηγός του και να οδηγά ξέρει και ουδέποτε θα βάλει βενζίνη με τη βοήθεια της κάθε Focus.Πολλοί αναρωτιούνται, ειδικά οι επιβάτες, αν ο ίδιος ξέρει να οδηγεί το δικό του πολιτικό όχημα.

Ακόμα αναμένουμε από τον κύριο Αβέρωφ να μας πει τα ανταλλάγματα που δόθηκαν στη Focus. Το ίδιο αναμένουμε και από το ΑΚΕΛ.Τον καλούμε μάλιστα να παραδειγματιστεί από την Αλληλεγγύη ώστε να ενισχυθεί η διαφάνεια και να εκλείψουν οι εισφορές διαφόρων επιχειρηματιών – εταιρειών με άγνωστα ανταλλάγματα.

Διαβεβαιώνουμε τον κύριο Νεοφύτου ότι τα αποτελέσματα των πρόσφατων δημοσκοπήσεων που τον αναγκάζουν να επιτίθεται καθημερινά κατά της Αλληλεγγύης, είναι χαμηλότερα από αυτά που θα αποκαλύψει η κάλπη στις 22 Μαΐου.Οι θέσεις της Αλληλεγγύης στο Κυπριακό, στην εσωτερική διακυβέρνηση και υπέρ της προστασίας των φτωχών και αδυνάτων, είναι οι ίδιες και σταθερές θέσεις της Ελένης Θεοχάρους για πολλά χρόνια και τις γνωρίζει καλά. Γι αυτό και η Ελένη Θεοχάρους ποτέ δεν ήταν δική του. Ούτε πρώην ούτε νυν ούτε αεί.

Ας μην παραξενεύεται ο κύριος Αβέρωφ που αυτές οι αδύναμες τάξεις του λαού δυσκολεύονται να ταυτιστούν με εκατομμυριούχους πολιτικούς που δηλώνουν ανεπάγγελτοι από το 1999.»

 

Μαφάλντα