Πολιτικός καννιβαλισμός και κομματικός ξεπεσμός

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε τον πολιτικό αμοραλισμό.Εσχάτως είδαμε και τον πολιτικό καννιβαλισμό να βρυχάται   δια στόματος του βουλευτή του ΔΗΣΥ Ευθύμιου Δίπλαρου image-0f5c34b40bb935443adfacdcc67483a273eec2e260ef6b671a35d77635d91a75-V-1εναντίον της Ελένης Θεοχάρους και να ρωτά πόσες συντάξεις παίρνει.Ορθώς η Ελένη του αντέστρεψε το ερώτημα γιατί ο ίδιος ως βουλευτής ψήφισε τέτοιους νόμους;Και γιατί εγείρει θέμα τάξης μόνο για την Ελένη και όχι για τόσους άλλους που εισπράττουν τετραπλάσια από την κα Θεοχάρους και διατηρούν φρουρούς και λιμουζίνες  πληρωμένα από το δημόσιο;

Ας καλέσουν τον επίτροπο τους στην Ε.Ε. Χρ. Στυλιανίδη ή τον Λευτέρη Χριστοφόρου να θέσουν  θέμα να μην δικαιούνται ευρωβουλευτές (που είναι κοινή πρακτική σε όλες τις χώρες μέλη ) να κατέρχονται ως υποψήφιοι στις εθνικές εκλογές της χώρας τους.Αλλού να αναζητήσουν τα αίτια της πτώσης τους  και γιατί ένας μεγάλος αριθμός  από  κομματικούς χώρους παίρνουν τον ομματιών τους και εγκαταλείπουν το σκάφος τους που μπάζει από παντού.

Αχ.

 

Καταπέλτης ο Ανδρέας Δημητρίου για τους πρώην της ΕΔΕΚ 

Είπε όσα η ηγεσία  δεν τολμά να καταγγείλει

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ – ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΔΕΚ

το μέλος της ΕΔΕΚ στην Πάφο Ανδρέας Δημητρίου.Από την εκπομπή  του Λάζαρου Μαύρου πρωί, πρωί με την αυγούλα ο κ. Δημητρίου κατάγγειλε τον τέως πρόεδρο της ΕΔΕΚ Γ.Ομήρου , Νίκο Νικολαίδη  και άλλους πρώην ότι υπέσκαψαν την ηγεσία του κόμματος στις βουλευτικές εκλογές . Και τώρα όπως  είπε επειδή ο κ. Νικος Νικολαίδης που διετέλεσε υπουργός  και βουλευτής επειδή έχασε , άρχισε την κριτική.

Ο κ. Δημητρίου  είπε μεγαξύ άλλων  πως και ο Μάριος Καρογιάν ψήφισε ΔΗΣΥ(;)

Για να δούμε ο Μάριος θα διαψεύσει ή θα συνεχίσει να κάθεται  κλούβα και να οργανωνει το πολιτικό του γραφείο .Πάντως μετά την κατρακύλα του ΔΗΣΥ δεν προβλέπεται ανασχηματισμός ούτε και αντίδωρα..Στον παρόν στάδιο.

Ωχ.

Πώς ανατράπηκε το σκηνικό  στην Κερύνεια;

Αληθεύουν οι πληροφορίες πως ο Ε.Γ.του ΑΚΕΛ Λεμεσού Γ.Γεωργίου μέλος του Π.Γ. και νεοεκλεγείς βουλευτής του κόμματος έδωσε οδηγίες σε επιτελείο από πόρτα σε πόρτα να επισκέπτονται Κερυνειώτες ψηφοφόρους προκειμένου να ενισχύσουν την υποψηφιότητα της κας Ελένης Μαύρου ; Αληθεύουν επίσης οι πληροφορίες πως τα αποτελέσματα ανατράπηκαν την τελευταία βδομάδα καθότι η κα Μαύρου γνωστή και ως «οppinion leader» επι εποχής σχεδίου Ανάν θα πάτωνε και κινδύνευε να έλθει τρίτη στους σταυρούς, όπως ήταν και στην αξιολόγηση των κομματικών συνδιασκέψεων;

Μαύρη είν ‘ η νύκτα στα βουνά και στην Κερύνεια βρέχει!

Αχα-χα!

Δεν μάζευαν καλύτερα τη γλώσσα τους; 

Πολλά ακούστηκαν και ακούγονται όχι μόνο στους καφενέδες αλλά και σε κομματικά πηγαδάκια  της Εζεκία Παπαϊωάννου πως υποψήφιοι βουλευτές έβγαλαν την γλώσσα τους περίπατο και σχολίαζαν κακόβουλα μέλη ή και πρώην στελέχη του κόμματος με απαξιωτικούς και υβριστικούς χαρακτηρισμούς…Τώρα βλέπουν  την βουλευτική έδρα με τα κυάλια …Δεν διδάκτηκαν από το ρητό «όποιος σκάβει τον λάκκο του άλλου πέφτει μέσα»… και τον πλακώνουν οι αήθειες!

e-Shok-αρισμένος

Και  τσακωμοί με τον δήμαρχο;  

Αλλο πάλι και τούτο ! Ακούστηκε ευρέως σε δημο της ελεύθερης Αμμοχωστου πως πρώην βουλευτής του ΑΚΕΛ τα έβαλε με τον δήμαρχο που κρατούσε άλλο βουλευτή του ιδίου κόμματος (ο οποίος επανεκλέγηκε) και τον «διαφήμιζε » από πόρτα σε πόρτα και από καφενέ σε σαλόνια.

Σοκαρίστηκε ο πρώην και τώρα τρέχει να μαντατέψει τα γνωστά περι παραγοντισμού και μπλα, μπλα…

Αιντε ρε  είβα πρώτη και άσπρο πάτο να σβήσουν τα φαρμάκια!

e-Shock-αρισμένος

Και ο Τσελεπής εκτός …

shapeimage_4Ακόμα το ψάχνουν στην Εζεκία Παπαϊωαννου πως ο Τουμάζος Τσελεπής – ο συνταγματολόγος και διαφημιστής  του σχεδίου Ανάν τότε και εσχάτως  απολογητής των ενεργειών Ακκιντζί -δεν πέτυχε να εκλεγεί στην επαρχία Αμμοχώστου.Κάποιοι είπαν πως ήταν ένας ζηζιρόπατσος στην πολιτική του κόμματος  στο κυπριακό.

Πάντως ούτε και ο υιός του Κίκη Καζαμία εκλέγηκε στην Αμμόχωστου ούτε και η νύφη του δημάρχου Ανδρέα Χρίστου στη Λεμεσό.

Οταν τα συλλογικά όργανα συνέλθουν απο το ταρακούνημα  θα συζητήσουν και αυτές τις λεπτομέρειες άραγε ;

Ωχ.