Τα κατα συνθήκην ψεύδη με την μέθοδο του «εγώ εν τζαι…»!

 

Τρία χρονια και κάτι κυβερνά ο ΔΗΣΥ και ο Πρόεδρος της  Δημοκρατίας  όλο και κάποιους …Χατζηπετρήδες θα βρει για να φορτώσει τις ευθύνες για την  ανεπάρκεια της πολιτικής του.Η δημόσια υγεία πάει κατα διαόλου , ανθρωποι πεθαίνουν στην αναμονή και αντι να βγει δημόσια και παραδεχθεί πως απέτυχαν παταγωδώς με το ΓεΣΥ που ήθελαν να το εκχωρήσουν  για εκμετάλλευση  στις ασφαλιστικές εταιρείες μας είπε πως τον παραπλανούν!

epa05216524 Cyprus President Nicos Anastasiades arrives for a two-days European Union leaders summit in Brussels, Belgium, 17 March 2016. EU leaders on 17 and 18 March are to discuss a deal with Turkey that is aimed to tackle the migration crisis and curb migration into the bloc. EPA/STEPHANIE LECOCQ

Μα Πρόεδρε τόσων χρονών άνθρωπος, ατσίδα και αυθεντία για πολλά και διάφορα και σε ξεγέλασαν; Δεν είσαι δα και καμιά νεαρά  και άβγαλτη Αρσακειάδα που την παραπλανησε ο συνοικιακός μάγκας… Καλά , το πιστόλι στον κρόταφο κουτσά στραβά το έχαψανόσοι διαθέτουν ευκολοχώνευτα στομάχια  . Ομως για  το ΓεΣΥ  εκεί που ήταν όλα σχεδόν  έτοιμα για να εφαρμοστεί ποίοι το έρριξαν  στα πλοκάμια  του ιδιωτικού κεφαλαίου και από μεγάλο ήθελαν να το κάνουν  μικρό και πολυασφαλιστικό…Είναι γι’ αυτά που λέει ο Πρόεδρος πως παραπλανήθηκε; Και από ποιούς;

Ο κ. Παμπορίδης που έλεγε πως αν δεν εφαρμοσθεί το ΓεΣΥ δεν έχει λόγο να παραμείνει στο αξίωμα του υπουργού και θα παραιτηθεί; Θα μπορέσει να τα βάλει με τον χρόνο καθότι η κλεψύδρα όπου νά’ναι αδειάζει;

Μαφάλντα

Φορτώστε ψεκάστε τελειώσατε..

Μα είναι ποτέ δυνατόν να φορτωθούν οι ευθύνες στους ηγέτες των κομμάτων για την υποχώρηση των ποσοστών τους στις εκλογές; …Οχι ασφαλώς. Θα αναζητήσουν κάποιουςaverof-neofytou-αστεία-620x310 άλλους να επιρρίψουν τις ευθύνες τους.Τους συνήθεις ύποπτους που σε κάθε κόμμα όλο και κάποιοι έκφρασαν διαφωνία, ή διατύπωσαν αντίθετη γνώμη με του αρχηγού ή τους υπαρχηγούς ή έγραψαν πάνω στην πλάτη τους  «μαύρο πρόβατο» για να τα ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα.

Στο ΔΗΣΥ υπάρχει έντονος αναβρασμός επειδή όπως λένε τους εκβίασε ο Συλλούρης με το αφοπλιστικό του ύφος «ή εμένα ή εγώ ψηφίζω Σιζόπουλο ».Το μόνο που δεν έχουν αντιληφθεί πολλοί πολίτες και κυρίως οι Συναγερμικοί , είναι πώς ένα μεγάλο κόμμα (το μεγαλύτερο όπως λέει ο Αβε ) υπέκυψε στον εκβιασμό ενός Δαυίδ.Ετσι ο Γολιάθ τραυματίσθηκε από την σφενδόνα του Δαυίδ γι’ αυτό και η εφημερίδα που δεν τα λέει όλα αλλά μόνο όσα την συμφέρουν, χτυπιέται επειδή το ΑΚΕΛ δεν δέχθηκε να συνεργαστεί.

Ο Αβε Νεοφύτου προσπαθεί να σιγήσει τις φωνές για έκτακτο συνέδριο που σημαίνει και εκλογή νέας ηγεσίας…

Σιγα ρε που θα παραιτηθεί ο Αβε εξ’ Αργάκας…Με νύχια και με δόντια θα κρατήσει το καρεκλίν του..και ας ρίχνει ρότσες  και ο Ρότσας και οι άλλοι.

Ωχ

Και ο ραγιαδισμός καλά καλλιεργείται

Ξύπνα καμένε μου ραγιά…! Το τραγουδάκι αυτό που λέγαμε σε κάθε εθνική επέτειο στο δημοτικό , το αφιερώνουμε   σ’ έναν  εκ των συντακτών της εφ. ΠΟΛΙΤΗΣ.Ο τύπος   έγραφε τις προάλλες πως δεν μας πρέπει ελευθερία  και είναι ατύχημα και μεγάλο κρίμα επειδή  δεν δεχτήκαμε  επι βρετανικής αποικιοκρατίας να γίνουμε ένα κρατος τύπου Γιβραλτάρ και να μας διοικούν οι ξένοι καθότι είμαστε αμπάλατοι χώρκατοι  και ότι αλλο σκεφτεί ο κάθε ραγιάς που κάθεται πίσω  από έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και προσπαθεί να χαράξει τη νέα γραμμή της ρεαλπολιτίκ.

Αυτές οι σκέψεις μας θυμίζουν και τον άλλο «ρεαλιστή» του ΔΗΣΥ τον κ. Νίκο Τορναρίτη που και αυτός έχει εμμονές να εκχωρήσουμε  σημαντικές εξουσίες στους ξένους.

Αχ.

 

Ο στρατηγικός  σύμβουλος του Κ.Μητσοτάκη

«Τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ μεταλλάσσεται σε κατεστημένο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι το νέο», δήλωσε ο γνωστός και στην Κύπρο επικοινωνιολόγος, Τάκης Θεοδωρικάκος, χαρακτηρίζοντας ως κυβερνητική αυταπάτη την εξάντληση της τετραετίας. Σημειώνοντας ότι η ΝΔ μετατρέπεται σε ισχυρό πόλο έλξης για τους πολυάριθμους δυσαρεστημένους πολίτες, ανεξάρτητα από το τι είχαν ψηφίσει στις προηγούμενες εκλογές, theodorikakos.21.5.708ο κ. Θεοδωρικάκος μιλώντας πριν μερικές βδομάδες  στην Αθηναϊκή εφημερίδα τα «Νέα» είπε  ότι : «Οι πολίτες του μέτρου και της λογικής που θέλουν να μπει τέλος στη φτωχοποίηση, που επιθυμούν την κανονικότητα στη χώρα, μια Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη με δικαιώματα και δυνατότητες για όλους και ιδιαίτερα για τις νεότερες γενιές, στρέφονται προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη». Σε ερώτηση για το αν η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει την τετραετία, ο πολιτικός αναλυτής και σύμβουλος στρατηγικής του προέδρου της ΝΔ εκτιμά ότι τα αδιέξοδα θα πολλαπλασιάζονται. «Η εξάντληση της τετραετίας είναι πραγματική κυβερνητική αυταπάτη και θα ήταν περιπέτεια για τη χώρα», συμπληρώνει, ενώ προσθέτει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι καταδικασμένος σε συνεχή πολιτική συρρίκνωση. Παράλληλα, εκφράζει την άποψη ότι πιθανόν θα μπουν στη βουλή τα λεγόμενα αντιμνημονιακά κόμματα, όπως η ΛΑΕ και η Πλεύση Ελευθερίας. «Αυτό όμως εξαρτάται και από τον χρόνο των εκλογών. Είναι αξιοσημείωτη επίσης και η ενίσχυση του ΚΚΕ από ψηφοφόρους του που επανέρχονται από τον ΣΥΡΙΖΑ», συμπληρώνει.

Ο κ. Θεοδωρικάκος  δεν είναι μονο σύμβουλος στρατηγικής του Κ.Μητσοτάκη  αλλά για χρόνια  και ο επικοινωνιολόγος του ΑΚΕΛ .Είναι ενδιαφέρον να μάθουμε τι λέει για την απώλεια των ποσοστών του αδελφού κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ στην Κύπρο.

Χουλκ