Πήγε ή δεν πήγε στο Προεδρικό …

Πήγε τελικά ή δεν πήγε το Π.Γ. στο Προεδρικό για να συζητήσουν τα της προεδρίας POLITIKO-GRAFEIO-AKEL-7-e1464414303227της Βουλής με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη; Ο Αντρος λέει δεν πήγαν, η εφ.ΠΟΛΙΤΗΣ που είναι το μάτι και το αυτί της Εζεκία Παπαϊωάννου καθότι έχει πολλούς φίλους εκεί μέσα και της λένε τα καθέκαστα επιμένει πως ναι πήγαν και έχει λέει αποδείξεις.Εκτός και αν πήγε μόνος του ο Αντρος και το κρύβει από τους άλλους.

Ο Αντρος …τραβαμε τζαι ας κλαίω, θέλει να γίνει πρόεδρος  της Βουλής για να βελτιώσει την στραπατσαρισμένη του εικόνα. Ομως μισή θητεία αυτός και μισή ο Αβε κομμάτι δύσκολο να αντέξει ο οργανισμός των ΑΚΕΛικών μια τέτοια «συστέγαση».Θα αρχίσουν να ρίχνουν λεμονόκουπες.Ε, μα πια…

Εκτός και αν οι μισοί βουλευτές του ΔΗΣΥ  τάχατες θα  ψηφίσουν κατα συνείδηση  τον Αντρο για να ησυχάσει από το άγχος ο Πρόεδρος.

Θα μάθουμε όταν αρχίσουν να κελαηδούν κάποια πουλάκια  που ναι μεν εμφανίζονται συντροφάκια αλλά  το μικρό στιλέτο  το έχουν στην πίσω τσέπη για παν ενδεχόμενο και για ώρα ανάγκης  όταν αγριέψουν τα πράγματα.

Μαφάλντα.

Τώρα κάλμαρε ο Πρόεδρος; 

 Πήραν και άναψαν από τα τιτιβίσματα  τα twitter για την τηλεφωνική συνομιλία που ειχε ο αμερικανός πρόεδρος με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας…

Τηλεφώνησε και στον Ακκιντζί   ο Μπάιντεν έτσι για ναimage735-3.aspx μην χαλάσει τις  ίσες αποστάσεις φονιά -θύματος και έτσι τέλος καλά όλα καλά  και οι συνομιλίες θα συνεχισθούν με τον ίδιο ρυθμό και όποιος αντέξει.

Το αναγνωρίζουμε  πάντως του Νίκου Αναστασιάδη πως ξέρει να  παίζει πολλούς  στα δάκτυλα του.Είπε, δεν κάνω και κανένα σόου εδώ στην Κωνσταντινούπολη , για να στρέψω την προσοχή από την πατσαρκάν που έφαεν ο Αβε και όλο το Συναγερμικό θεμελίωμα ; Και έφυγε τάχατες οργισμένος επειδή είδε τον Ακκιντζί μπροστά του να κόβει βόλτες με τον διάδοχο του Ανάν  και να συναγλύφεται για το δείπνο των αρχηγών.

Τωρα μετά και το τηλεφώνημα Μπάιντεν (και αυτός παναύριν που τελειώνει είναι) κορδώνει πως έτριξε τα δόντια στον Μπαν  και στον Αιντε από δω…

Αν ήταν ηθοποιός θα έπαιρνε το όσκαρ πρώτου ανδρικού ρόλου στο έργο: «Εδώ είναι η Κύπρος  των κουρεμένων..δεν είναι παίξε γέλασε».

Ο κ. Αιντε έξω απο  δω  φημολογείται  πως  μετά το τελευταίο κάζο συνεχίζει να μετράει τα άστρα.Πάντως ειδικοί αστρολόγοι μας πληροφόρησαν  πως από το μέτρα μέτρα  τις ευθυγραμμίσεις των άστρων   έχασε τον μπούσουλα .Σύγχυσε την Πούλια  με …τη μεγάλη Αρκτο.

Μαφάλντα

Κρίμας στο όνομα

Λόγω των «δυσμενών καιρικών» συνθηκών, η Πορεία Υπερηφάνειας Κύπρου 2016 που θα λάμβανε χώρα το Σάββατο  αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί σήμερα  Κυριακή.image735-3.aspx

Και είχαμεν μιαν έγνοιαν  ….Μα για θκιό σταξιές βροχής φοβήθηκαν οι Υπερήφανοι; Κρίμας το όνομα…

Η ΧΑΡΑΥΓΗ  ομως τίμησε δεόντως την εκδήλωση προβάλλοντας στο πρωτοσέλιδο  του Σαββάτου   τους ΛΟΑΤ κλαψουρίζοντας  πως έχουν να γίνουν ακόμα πολλά…Οπου γάμος και χαρά  η Μπιρμπίλω πρώτη.

Εχαθήκαν τα θέματα της επικαιρότητας και «η Πορεία Υπερηφάνειας»  ειναι μείζον ζήτημα για πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα  της «εργατιάς»;

Πάντως με τέτοιο γλέντι μουσική ποτό φαγητό …και χορό δωρεάν ,αναμένεται να συγκεντρωθούν πολλοί πειλανέοι  και καταφρονεμένοι και ας μην είναι υπερήφανοι.

Χουλκ