Θέλουν τον Ν.Κατσουρίδη υποψήφιο για την προεδρία το 2018

Εσπασε  το τηλεφωνικό κέντρο του ΜΕΓΑ από τα τηλεφωνήματα σε μεταμεσημβρινήdet_det_katsouridis εκπομπή  την  Τρίτη όπου φιλοξενούμενος ήταν ο απερχόμενος  βουλευτής του ΑΚΕΛ και τιμωρημένος με αποβολή επ’ αόριστον από το ΑΚΕΛ. Σχεδόν όλοι που τηλεφωνούσαν υποστήριζαν πως ο Ν.Κατσουρίδης πρέπει να κατέλθει υποψήφιος πρόεδρος της Δημοκρατίας το 2018.Οι τηλεθεατές δήλωναν οπαδοί όλων των κομμάτων

Βέβαια ο Κατσουρίδης που έχει διδακτορικό και στους διπλωματικούς ελιγμούς δεν σχολίασε τις επιθυμίες των τηλεθεατών αλλά  εκεί στην Εζεκία Παπαπαϊώννου κάποιοι κάλεσαν τον «οδηγό » του οδοστρωτήρα να βάλει μπρος τη μηχανή, ενώ άλλοι κατέφυγαν στα αντιαγχολυτικά.

Αχ.

 

«Εγώ σε έκτισα φούρνε μου εγώ θα σε χαλάσω»

Από τον στενό περίγυρο του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Δ.Χριστόφια διαδίδεται xristofias_4πως ο τέως είναι πολύ θυμωμένος με τον  Γ.Γ. του ΑΚΕΛ Αντρο Κυπριανού ενώ αφήνεται να διαρρεύσει πως μετάνιωσε που συμφώνησε ή και συνέβαλε στο να θυματοποιήθούν ή να αποπεμφθούν από το κόμμα πρώην στελέχη του κόμματος .Διαδίδεται επίσης ευρέως πως μετά τις εκλογές πρέπει να αντικασταθεί επειδή δεν «τραβά»…Δηλαδή θα ξεκινήσει τις διαδικασίες …«εγώ  σε εκτισα φούρνε μου εγώ θα σε χαλάσω».

Μάλιστα σε μια τελευταία προεκλογική σύναξη του ΑΚΕΛ σχολιάστηκε το γεγονός ότι δεν αντάλλαξαν μεταξύ τους ούτε κουβέντα.

Πάντως μετά τις βουλευτικές εκλογές θα αρχίσει το γνωστο blame game και θα φορτώνει ο ένας του άλλου τις όποιες αποτυχίες.

Χουλκ!

 

Εβαλε πλώρη για πρόεδρος της Βουλής ο Αβε…____005-1

Πλώρη για πρόεδρος της Βουλής έβαλε ο Αβε Νεοφύτου ο οποίος το εξομολογήθηκε σε μια συνέντευξη του στην διαδικτυακή «Καθημερινή». Είπε μάλιστα πως αν ο ΔΗΣΥ δεν είναι πρώτο κόμμα θα παραιτηθεί! …Πονηρός ο Αρκατζιώτης καθότι σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις το κομμα του φαίνεται να είναι πρώτο αλλά με πολλές απώλειες και με μειωμένα ποσοστά.Δηλαδή αν ο ΔΗΣΥ πάρει 22-25% τις εκλογές δεν θα παραιτηθεί επειδή θα έχει την πρωτιά;

Πάντως πληροφορίες της στήλης ότι  ο Αβε Νεοφύτου σκέφτεται σοβαρά να αποχωρήσει από την πολιτική και να αρχίσει να καλλιεργεί κολοκάσι στην Αργάκαν δεν επιβεβαιώνονται.Την καλλιέργεια του κολοκασιού του την έμαθαν οι Σωτηρκώτες όταν τους επισκέφθηκε και έπαιξε για λίγο τον φιλολαϊκό αγρότη πανω σε τρακτέρ.

Παν.