Ο «θρήνος» του Α.Βότση για τον Προ-Προ. και δύο «κορούδες» …μετρούν τ’ άστρα

Μεγάλος ο πόνος του επανεκλεγέντα βουλευτή  του ΔΗΚΟ Λεμεσού Αγγελου Βότση επειδή ο φίλος του ο Πρό.Προ δεν εκλέγηκε βουλευτής .Πώς να το κάνουμε τον άφησαν έξω lm5οι Συναγερμικοί όπως άφησαν έξω τους αμπελοπουλοφάγους,  τον εκλεκτό του Κασουλίδη Μιχ.Σοφ. και πολλούς άλλους που είχαν πιστέψει και αυτοί στην ευθυγραμμιση των άστρων όπως μας  λέει συχνά πυκνά εκείνο το κουμάσι εκ Νορβηγίας.

Ακούσαμε λοιπόν τον κ. Βότση την Δευτέρα μόλις έγιναν γνωστά  τα αποτελέσματα σε τηλεοπτικό πάνελ  του ΡΙΚ να λέει πως είναι μεγάλη απώλεια για τη Βουλή που δεν εκλέγηκε ο Πρόδρομος Προδρόμου. Καλούσε μάλιστα από αέρος τον πρόεδρο του κόμματος Αβ.Νεοφύτου να «κάνει εκείνα τα μαγικά  του ώστε ο κ. Προδρόμου να βρεθεί στη Βουλή…»

Μα ποιά μαγικά ωρε; Ο Αβε  είναι λαβωμένος.Η πατσαρκά που εισπραξε είναι τόσο δυνατή που τα μαγικά ραβδιά του έχασαν  τη δύναμη τους. Εγιναν βέρκες…

b_9 prodromouΧμ, πως θα ξαναπηδήσει στη Βουλή ο Πρόδρομος; Υπάρχει κανένας νεοεκλεγέντας από το ΔΗΣΥ που θα θυσιάσει την 5ετή θητεία του στη Βουλή για ένα χρόνο στο Υπουργικό του Αναστασιάδη;

 

Τον θέλει ο Νίκος;

Θέλει ή δεν θέλει τον Πρό.Προ ως κυβερνητικό εκπρόσωπο ο Νίκος Αναστασιάδης; Εκείνες οι τσιριλιές  ή κατα άλλους παουρκές που ακούστηκαν μετά τη διάρρευση της πληροφορίας πως από το κόμμα θέλουν να του τον παξιώσουν  για   κυβερνητικό εκπρόσωπο βρίσκονται υπο διερεύνηση κατα πόσο ανήκουν στον Πρόεδρο  ή κάποιον άλλο  συνεργάτη του. Πάντως οι περισσότεροι δεν ξεχνούν εκείνο το άρθρο του Πρόδρομου ενα χρόνο μετά την απόρριψη του σχεδίου  στις 10-12 Φεβρουαρίου του 2005   όταν οι Νίκος Αναστασιάδης Αβ.Νεοφύτου, Σωκράτης Χάσικος, και ο μ.Τάσος Μητσόπουλος συναντήθηκαν   με τον Ερντογάν και τον Γκιουλ στην Τουρκία…

Στο ημερολόγιο του τότε (που δημοσιεύτηκε και στον Τύπο ) ο Πρόδρομος έγραφε:

«Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Νίκος Αναστασιάδης στέλλει φιλάκια από την Αγκυρα στον πρωθυπουργό της Τουρκίας Τ.Ερντογάν…»

Μα ξεχνιούνται τέτοιες βαριές κουβέντες Αγγελε;

 

Μαφάλντα

 

Οι κορούδες που μετρούν τα …άστρα

Δυό κορούδες μιας κάποιας ηλικίας  (από δύο ξεχωριστά κόμματα αλλά στην ίδια πλατφόρμα του «ναι»)  που δεν εκλέγηκαν διερωτούνται τι πήγε στραβά και έμειναν εκτός Βουλής.Ετσι σύμφωνα με ‘εγκυρη πηγή   αρχισαν να μετρούν τα άστρα …ή καλύτερα τους ψήφους που πήραν  στα διάφορα εκλογικά κέντρα. Η μια θα επιστρέψει τώρα στο τηλεοπτικό κανάλι   με τσαλακωμένη την αξιοπιστία της και η άλλη στην ηρεμία της σύνταξης .

Πάντως δύο άλλοι δημοσιογράφοι οι Νίκος Κέττηρος και Παύλος Μυλωνάς έτρεξαν στην προεκλογική κούρσα και έκοψαν με επιτυχία το νήμα.Μπράβο τους .

Χουλκ