Αρχισε να ιδρώνει ο Αβε …η Ελενάρα ανεβαίνει απειλητικά

Πολύ αγχωμένος εμφανίζεται τελευταίως ο Αβε  εξ ‘ Αργάκας. Ο Ελενάρα theoxarous040624687είναι πολυσυλλεκτική και αρκετοί ψηφοφόροι της δεξιάς εισρέουν στο κίνημα της. Παρεμπιπτόντως δεν το χωνεύει που η τελευταία δημοσκόπηση του ΡΙΚ  δείχνει την Ελένη πολύ ψηλά  στις εκτιμήσεις των ερωτηθέντων ενώ ο  Αβε πνίγεται στο Ναδίρ.Οι αποκαλύψεις  για τα σκάνδαλα δεν θα ωφελέσει τόσο όσο νόμιζε την εικόνα του κυβερνώντος κόμματος.Καθότι όποια πέτρα και να σηκώσεις ….ολο και καποιος ημέτερος θα ξεπεταχτεί.

Μαφάλντα

 

Και η κυρία με τα βαμμένα κόκκινα μαλλιά…

Και η κυρία με τα βαμμένα κόκκινα μαλλιά είναι αγχωμένη καθότι η κούρσα για την βουλευτική έδρα της Κερύνεια που νόμιζε θα ήταν ένας απλός περίπατος φαίνεται να είναι κακοτράχαλη  ανηφόρα και οι δύο συνυποψήφιοι της κτυπούν γερά νούμερα. Ακόμα μερικές εμφανίσεις  να κάνει στ τηλεοπτικά παράθυρα  και να εξοργίζεται με την ανεργία .. τότε έχει να ακούσει πολλά. Και για πόσο κόσμο έστειλε η ίδια στην ανεργία και δήλωνε με στόμφο πως σήμερα με τόση ανεργία βρίσκεις υπαλλήλους με μισθό €300 -€400.

Ζήτω η φιλολαϊκή πολιτική της νεοφιλελεύθερης Αριστεράς…

Χουλκ!

Φτάνει λοιπον ως εδω!

Ακούσαμε και τον κ. Πάμπη Κυρίτση που δήλωνε το Σάββατο πως X261θα σηκώσει ανάστημα και θα μεπι στην ανεπίθεση. «Φτάνει λοιπόν ως εδώ»  κατέληξε με στόμφο ο ηγέτης της εργατομάνας ΠΕΟ, στις 23 του Απρίλη που είπαν να τιμήσουν μια βδομάδα νωρίτερα την επέτειο της Εργατικης Πρωτομαγιάς γιατί την 1η του Μάη   είναι αργία και θα σουβλίζουν οβελίες.

Είναι άγνωστο αν οι μερικές δεκάδες απολυμένοι τα  τελευταία τρία χρόνια  από την ΠΕΟ θα του απαντήσουν «φτάνει λοιπόν ως εδώ»! Η ετυμηγορία της ττενέκκας θα δείξει!

Αχ.

 

Ο Γ.Εισαγγελέας ένα δοτό όργανο που τα βάζει με ένα ολόκληρο αιρετό σώμα

Ο Γενικός Εισαγγελέας είναι ένα δοτό όργανο.Ενας θεσμός που δεν μπορεί να ελέγχει και τη νομοθετική εξουσία η οποία εκλέγεται απευθείας  από το λαό. Αυτός ο κύριος λοιπόν έκανε μια απίστευτη επίθεση εναντίον της Βουλής προσβάλλοντας σκαιότατα τις τελευταιες αποφάσεις της.Κατηγόρησε συλλήβδην τους βουευτές για προχειρότητα και ανευθυνότητα. Με ποιό δκαίωμα; Ειναι νομικός σύμβουλος της κυβένησης  που τον διόρισε και δεν μπορεί να είναι ούτε και πάνω από τον Πρόεδρο ο οποίος επίσης εκλέγεται απευθείας από το λαό.  Τέτοια φαινόμενα υποτίμησης  της λαϊκής κυριαρχίας μόνο στην Κύπρο τα συναντούμε.

Από πότε οι διορισμένοι επιτίθενται  στους εκλελεγμένους και ακόμα χειρότερα όταν δεν ζητήθηκε καν η γνώμη τους αν το νομοθετήματα  είναι ή όχι συνταγματικά;

Και δεν βγήκε ένας βουλευτής , ένας αριστερός, ένας προοδευτικός να απαντήσει σε αυτόν τον κύριο Κώστα Κληρίδη;

Σε ποιά χώρα οι εκλελεγμένοι στέκουν σούζα και υπακούουν τους διορισμένους;

Το Α και το Ω της Δημοκρατίας είναι η λαϊκή κυριαρχία κι αυτήν όλοι οφείλουν να την σέβονται.Εστω και αν κάποιοι εκλελεγμένοι κάποιες φορές μπορούν να εκτραπούν.

Ψηφοφόρος