Σε ρόλο δευτεράντζας…

Πρώτος πήγε και μίλησε στη σύνοδο της Κ.Ε. του ΡΤΚ  ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ  Αβ. Νεοφύτου20150108_antros-300x193 εφόσον οι σχέσεις του με τον Ταλάτ είναι από καλές μέχρι άριστες. Αύριο θα ακολουθήσει τα βήματα του Αβε Νεοφύτου , ο γ.γ. του ΑΚΕΛ Αντρος Κυπριανού. Δεύτερος και καταϊδρωμένος θα πάει και αυτός να μιλήσει στο συλλογικό όργανο του ΡΤΚ.

Ε, ρε ξεφτίλα .Από πότε η πρωτοπόρα Αριστερά πρωταγωνιστή σε ρόλο δευτεράντζας και μάλιστα  σύρεται στις ράγες της νεοφιλελεύθερης και αμαρτωλής δεξιάς;

Αχ Βαχ

 

 

Υπάρχουν και πατριώτες  από …κοντά;

Ακατάχνωτα.Τα προσφυγικά σωματεία άκουσαν τι είχε να τους πει newego_LARGE_t_1101_54661821_type13145-259x300ο μέγας Κουτσοκούμνης που φόρεσε την τούρκικη σημαία και πόζαρε με τα εθνικά χρώματα της χωρας που κατεχει το 37% των Κυπριακών εδαφών  και τον δικαιολόγησαν κιόλας. Μάλιστα ένας εκπρόσωπος των προσφυγικών σωματείων ο οποίος ένιωσε την ανάγκη να υπερασπιστεί τον Κουτσοκούμνη κάλεσε όσους τον επικρίνουν να σταματήσουν.Είπε μάλιστα πως φαίνεται πως οι Τούρκοι τον παγίδευσαν γι’ αυτό να σταματήσουν όσοι τον κατηγορούν να κάνουν τους πατριώτες από μακρυά…Εμ , βεβαια ο κ. Κουτσοκούμνης είναι «πατριώτης » μόνο από κοντά με ή χωρίς φανέλα της τουρκικής ημισελήνου.

Αγια Ολάν!