Εχουν και οι ποινικές υποθέσεις τις σκοπιμότητες τους…

630ad5644843a7e07bc310d629b1b665_LΚανένας δεν αμφιβάλλει πως οι θεσμοί όχι μόνο έχουν τρωθεί αλλά έχουν καταρρακωθεί .Και είναι γελούν όλα τα παρδαλά κατσίκια της χερσονήσου  του Ακάμα  όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Ιωνάς της «μηδενικής ανοχής» και ο Χάσικος ο οποίος όλα τα σφάζει και όλα τα μαχαιρώνει πλην εκείνων που αφορούν τις επιχειρήσεις  του να δηλώνουν πως θα πατάξουν κάθε ανομία και παρανομία.

Θα τους πιστέψει ο κόσμος όταν ο Γενικός Εισαγγελέας και ο Ρίκκος (όχι ο Μάππουρος ) αλλά ο εκ Λεμεσού,  ανοίξουν τις μεγάλες καυτές υποθέσεις. Τις υποθέσεις των συμπεθέρων, των πεθερών, των μπαμπάδων  και των κουμπάρων.

Και φυλακή να πάνε όλοι οσοι παρανόμησαν .Και  δεξιοί και αριστεροί με δεξιές τσέπες , και κεντρώοι και λινοπάμπατζιοι  παντός  καιρού και χώρου.

Για παράδειγμα ακούστηκε να υπενθυμίζει κανένας την υπόθεση του ξενοδοχείο ΝΑΤΟΥΡΑ στην Πάφο που δεν πλήρωνε τα οφειλόμενα στους εργαζομένους; Ακούστε κανείς να υπενθυμίζει το θέμα των ελαττωματικών πασσάλων στην ΑΗΚ.Τόσος ντόρος και δεν έμεινε ούτε καπνός.

Γκ.

 

Μετακομίσεις , αποδομήσεις

 

Θέμα  συζήτησης σε κύκλους του  ΔΗΚΟ η μετακόμιση του Μάριου Καρογιάν σε δικό του πολιτικό γραφείο μακρυά  από το βλέμματα των Νικόλα  και Ερωτοκρίτου.  Από την 1η Δεκεμβρίου του 2013, οπότε έχασε στις εσωκομματικές εκλογές, ο τέως πρόεδρος του ΔΗΚΟ, εγκατέλειψε MariosKarogian1μεν τον 5ο όροφο στα γραφεία του κόμματος, παραχωρώντας το γραφείο όπου καθόταν από το 2006 στον νέο πρόεδρο του κόμματος, Νίκο Παπαδόπουλο, αλλά επέλεξε να παραμείνει στα κομματικά γραφεία.

Εδώ και λίγες μέρες όμως, ο Μάριος Καρογιάν ανακοίνωσε τη μετακόμισή του σε δικό του πολιτικό γραφείο και μάλιστα θα πάρει μαζί του και την επίπλωση του γραφείου του προέδρου του κόμματος την οποία είχε αγοράσει ο ίδιος (έτσι λέει).

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης ο Μάριος Καρογιάν εέλεξε  να ενοικιάσει μέρος του χώρου όπου στεγαζόταν το κεντρικό εκλογικό  επιτελείο του Νίκου Αναστασιάδη στις προεδρικές εκλογές επί της λεωφρόρου Δημοσθένη Σεβέρη  .Θυμάστε με εκείνο το υπερμεγέθες κυανόλευκο πανό «η κρίση θέλει ηγέτη….»

Σίγουρα ο Μάριος κάνει τους συνειρμούς του.Σου λέει τώρα που το φιλούιν του ο Νίκος θέλει κυβέρνηση ευρύτερης αποδοχής να είναι κοντα στον Προεδρικό λόφο να προφτάσει…

Γκ.

 

Και το «ακούνητο» Barbaros

Την παραμονή των Χριστουγέννων ξαφνικά άρχισαν να διακινούνται σενάρια περί αποχώρησης του τουρκικού ερευνητικού σκάφους «Barbaros» από την κυπριακή ΑΟΖ και υπήρξε αμέσως newego_LARGE_t_1101_54445007_type12713κινητοποίηση καθώς άρχιζαν οι πρώτες πιέσεις για άνευ όρων επιστροφή στις διαπραγματεύσεις της κυπριακής κυβέρνησης. Τελικά αποδείχτηκε ότι το «Barbaros» συνεχίζει κανονικά τα παράνομα  πήγαινε έλα  του και όπως αποδεικνύεται σήμερα  έχει  εξαντλήσει το χρονοδιάγραμμα που είχε θέσει η Αγκυρα και προβλέπει την ολοκλήρωσή τους στις 30 Δεκεμβρίου.Μην το αποκλείσετε  ανήμερα των Φώτων που η ENI KOGAS αρχίζει να τρυπά  στο Αμαθούσα  να επιστρέψει.

Αχ.

 Ακούν ανασχηματισμό και τους πιάνει αναφυλαξία

Δύο τρει είναι οι υπουργοί που μόλις άκουσαν πως ο Πρόεδρος είναι έτοιμος για κυβέρνηση ευρύτερης αποδοχής τους έπιασε τέτοιος άγχος που έτρεξαν  σε κάποιους δημοσιογράφους των τηλεοράσων και τους ζήτησν να τους προβάλλουν .κουγιάλης_Υπ.Γεωργίας_1_

Πάντω απ’ ότι ακούγετε Κουγιάλης και Δημητριάδης οι οποίοι θεωρούνται …(αντε να μην πουμε την κακία μας χρονιάρες μέρες) αποδομούνται.

Αχ κύριε Κουγιάλη σε έφαγαν οι κροκόδειλοι.Και θα μείνει σην ιστορία  πω ήταν ο πρώτος Υπουργός που ήθελε να μετατρέψει την Κύπρο σε πάρκο …κροκοδείλων. Οσο για τον κ. Δημητριάδη τον Υπουργό Συγκοικωνιών  να είναι καλά ο κ. Βασιλάκης, Κάπου θα τον ξαναβολέψει.

Πάντως και άλλοι υπουργοί ακούν ανασχημτισμό και βγάζουν φλύκταινες.

Ωχ.