Το θέμα είναι λήξαν!

 

Τί μόδα και αυτή! Να ανακήρυσσεται   μια υπόθεση λήξασα, όταν αυτοιί που βρίσκονται υπό κατηγορία στριμόχνονται και δεν δίνουν πειστικές απαντήσεις στην κοινή γνώμη. Αποφασίσζουν και βάζουν από μόνοι τους τελεία, όταν δεν έχουν ακόμη ξεκαθαρίσει το ρόλο τους και όταν η υπόθεσή δεν πείθειCNA_Ma01a15880f89498caad7c710ada53b77 κανένα εκτός από τους ίδιους ότι είναι καθαρή! Για παράδειγμα χθες βγήκε ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Εργων και κήρυξε λήξαν   το θέμα με την ανάμιξή του ονόματός του στα της Τραπέζης Πειραιώς, της Aegean και του πρώην προίσταμένου του Ευτύχιου Βασιλάκη !  Ενώ οι καταγγελίες που έγιναν σε βάρος του είναι σοβαρότατες και βοούν, ο ίδιος, εκδίδει μια ανακοίνωση στην οποία σημειώνει αυτά που θέλει και αυτοανακηρύσσεται αθώος με επωδό ότι η υπόθεση είναι λήξασα. Το ίδιο έπραξε και η Διοικήτρια της Κεντρικής Τράπεζας, μετά το σάλο που προκλήθηκε με το δικηγορικό γραφείο του πρώην συζύγου και της κόρης της που ανέλαβαν την υπεράσπιση του Αντρέα Βγενόπουλου! Το ίδιο έπραξε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για το θέμα του ποιος χειρίστηκε τυο συμβόλαιο της κας Γιωρκάτζιη στο προεδρικό, πως δεν πήρε κανένας χαμπάρι το πως αυξήθηκε πυραυλικά ο μισθός της κλπ.

Μόλις τα βρουν σκούρα μας λένε πως το θέμα είναι λήξαν και η υπόθεση τελειώνει. Το επικίνδυνο είναι πως η συντριπτική πλειοψηφία των δημοσιογράφων ακολουθούν το πρόσταγμα….

Μπράβο στο Μάριο Παναγή!

Δεν είναι σίγουρο αν θα υπάρξει διερεύνηση και προπαντός τιμωρία ενόχων στα όσα συγκλονιστικά καταμαρτύρησε στις καταθέσεις του ο διαιτητής κ. Μάριο Παναγή. ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΗ - ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΕπειδή οι κατηγορίες φθάνουν στα ψηλότερα δώματα του κόμματος που κυβερνά και αγγίζουν πρόσωπα που έχουν πανίσχυρες ασπίδες προστασίας αμφιβάλλουμε πολύ αν θα ανοίξει αυλαία για να δούμε το αποκρουστικό θέαμα που για χρόνια τώρα παίζετια στα παρασκήνια.

Ωστόσο είναι παρήγορο το γεγονός ότι ένας συμπολίτης μας μας τόλμησε να τα βάλει με τους δράκους και άνοιξε το στόμα του. Είναι πολύ ενθαρρυντικό το γεγονός ότι ένα νέο παιδί που προφανώς αηδίασε ζήτησε να μεταλάβει, αφού πρώτα εξομολογήθηκε πολλά απ όσα είδε και έζησε. Μπράβο στον δι αιτητή Μάριο   Παναγή! Αυτό που έκανε είναι πολύ τολμηρό και αξιοπρεπές! Λίγοι το αποτολμούν ιδιαίτερα στις μέρες μας, που οι γυμνοσάλιαγκες , οι κόλακες, οι σφογγοκωλάριοι, οι ρουφιάνοι και οι μιζαδόροι πλεονάζουν…

Εχουν δικό τους κώδικα επικοινωνίας

Κάποια μεγάλη σύγχυση την έχουμε σε σχέση με το φιλέτο της Γεροσκήπου, δεν το κρύβουμε. Από τη μια ο Αρχιεοπίσκοπος δηλώνει με κάθε ευκαιρία ότι η επένδυση με τον Ούγγρο προχωρεί arxiepiskopos_xrisostomosκανονικά. Από την άλλη έχουμε τις δηλώσεις Χάσικου πως η Κυπριακή Δημοκρατία έχει προχωρήσει στη βάση ευρωπαϊκών οδηγιών αλλά και της νομοθεσίας σε προκήρυξη διεθνών προσφορών για το ποιος θα πάρει το φιλέτο.Μάλιστα στις 17 Νοεμβρίου 2014 ο ίδιος δήλωνε και ήταν κατηγορηματικός πως «σε κανένα , δεν έχει παραχωρηθεί με ανάθεση το συγκεκριμένο τεμάχιο». Ο Αρχιεπίσκοπος από την πλευρά του είχε δηλώσει από το Σεπτέμβρη πως μέχρι το τέλος του 2014 αναμένεται να εγκριθούν οι πολεοδομικές άδειες ώστε το έργο να ξεκινήσει και ότι  προχωρεί κανονικά η επένδυση- ύψους 7,5 δισεκατομμυρίων ευρώ! Μόλις προχθές άλλωστε δήλωσε εκτίμησε ότι η οικονομία θα πάει καλά και ιδιαίτερα στην Πάφο το 2015 γιατί, όπως είπε, η μεγάλη επένδυση που ετοιμάζει ο Ούγγρος επενδυτής   θα γίνει.

Αραγε τί να μεσολάβησε και ο Αρχιεπίσκοπος είναι τόσο κατηγορηματικά βέβαιος ότι τα πράγματα θα γίνουν όπως τα προγραμμάτισε;: Αραγε συνεννοείται απ ευθείας με τον Αναστασιάδη, όπως συνεννοήθηκαν και τότε με την παραχώρηση του φιλέτου που εφάπτεται με την οικία του Προέδρου Αναστασιάδη; Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι οι δύο τους έχουν το δικό τους κώδικα επικοινωνίας πέραν από τις αγάπες που αφήνουν να ξεχειλίζουν δημοσίως μεταξύ τους!

Ευφυέστατη επιχειρηματολογία Χάρη Γεωργιάδη!

 

Πάντως ο Υπουργός Οικονομικών μας, μην πείτε, δεν παίζεται!   Μαχαίρι στην επιχειρηματολογία του ο αφιλότιμος! Οταν ρωτήθηκε στο Ραδιόφωνο γιατί δεν τήρησε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας gewrgiadisτις δεσμεύσεις που γραπτώς έδινε στους εργαζόμενου των ημικτρατικών οργανισμών την παραμονή των εκλογών ότι δεν θα προχωρούσε σε ιδιωτικοποήσεις απάντησε πως άλλα ήταν τα δεδομένα στο τέλος του 2012, και διαφορετικές είναι οι ανάγκες οι προκλήσεις αλλά και η ανάγκη προώθησης αποφάσεων σήμερα! Ωραία δικαιολογία για να αθετεί κάποιος τις υποσχέσεις του!

Είναι γι αυτό που για όσα δεσμεύεται σήμερα, δεν νιώθει υποχρεωμένος να τα τηρεί αύριο. Με βάση την σούπερ λογική του, αυτό που ίσχυε χθες δεν ισχύει σήμερα και αυτό που ισχύει σήμερα δεν θα ισχύει αύριο. Αρα με τίποτα δεν δεσμεύεται ο πανέξυπνος και πανευφυέστατος Υπουργός   μας. Και εμείς χαρήκαμε που μας υποσχθέσθηκε πρόσφατα πως δεν θα μας βάλει νέους φόρους…Αλλη, θα μας πει ήταν η κατάσταση τότε που έκανε τη δήλωση , άλλη θα είναι όταν θα μας τους μπήξει!

 

Χρειάζεται σκέψη!

Πυκνός συνωστισμός υποψηφίων για τη δημαρχία της Πάφου! Ξεπέρασε κάθε προσδοκίαCNA_Mfc4dd6224284428ab70adc540a5d1168-1 η συμμετοχή , μετά το κάζο που έπαθε ο τέως. Απ όλα έχει το πανέρι! Ελπίζουμε οι παφίτες να εντοπίσουν τον πιο ανορεξικό, τον πιο αδιάφορο στα βάζα με το μέλι για να του δώσουν τη ψήφο τους. Φαίνεται όμως πως τρώγοντας έρχεται η όρεξη, για αυτό και η ανορεξία δεν μπορεί να είναι μοναδικό κριτήριο. Αλλωστε δεν είναι τυχαία η παροιμία με τον κώλο τον ανεβράκωτο που είδε το βρακί και χέστηκε!

Γι αυτό προσοχή Πάφιοι! Προσέξετε  που θα βάλετετην ψήφο σας! Θέλει σκέψη.

 

 

Πολλές υποθέσεις η Πάφος

Με την ανατολή του νέου χρόνου η Πάφος θα παίζει συνέχεια στα πρωτοσέλιδα. Θα έχουνε εκλογές νέου Δημάρχου, θα έχουν δίκες και συλλήψεις επι συλλήψεων για το το ΣΑΠΑ, θα δούμε τί θα γίνει και με τον Σαρίκα. Τέλος πάντων θα γίνουν πολλά στην επιλεγμένη πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2017! Α, θα εχουμε και τη δίκη του Άριστου. Αρχίζει στις 12 Ιανουαρίου 2015  στις 09: 0 το πρωί η δικαστική διαδικασία ενώπιον του κακουργιοδικείου μέχρι τις 16 Ιανουαρίου κι ακολούθως με δυνατότητα συνέχισης από μέρα σε μέρα όπως αποφάσισε η πρόεδρος του Κακουργιοδικείου. Πάντως η Πάφος άρχισε πρώτη και θα ξεμπερδέψει.

Κουράγιο ανταποκριτές!