Οσοι βούτηξαν στη γαβάθα με το μέλι…

Κοντός ψαλμός αλληλούια … Οσοι βούτηξαν είτε με το δάκτυλο είτε με τη χούφτα τους στη γαβάθα με το μελι  να μπουν στη στενή και να πληρώσουν τα κλεμμένα είτε επιστρέφοντας  τα σε περιουσίες είτε σε ρευστό.meli

Και τα κόμματα να μην καλύπτουν κανένα .Ούτε τους εαυτούς τους.Είτε θέλουν να το αντιληφθούν ειτε όχι, ο κόσμος έχει αηδιάσει την υποκρίσία και το ψέμα, τις ρητορίες και  τις αλληλοκαλύψεις .

Φαίνεται όμως πως στην Κύπρο η γαβάθα με το μέλι είναι πολύ βαθειά  και τώρα που φαίνεται να στερεύει άρχισαν και οι καυγάδες ποιός έφαγε τις μεγαλύτερες μπουκιές.

Αχ.

 

 

Οσο περισσότερο μιλούν για τη σήψη και τη διαφθορά…

Οσο  περισσότερο μιλούν για τη σήψη και τη διαφθορά οι διάφοροι αρμόδιοι και παράγοντες τόσο ο κόσμος  δεν πείθεται ότι αυτά τα φαινόμενα θα παταχθούν .Και αυτοί που καλούν «σε ασυμβίβαστο αγώνα κατά της διαπλοκής, της σήψης και της διαφθοράς, ώστε να αποκατασταθεί η αξιοπιστία της πολιτικής»  ας ξεκινήσουν από το σπίτι τους.

Η περίπτωση με τα συμβόλαια της κας.Γιωρκάτζη δεν έκλεισε αλλά  δυστυχώς οι κυβερνώντες  πιέζουν για να κλείσει η πόρτα της …κόλασης και για την περίπτωση της εμπλοκής του δικηγορικού γραφείου  του Προέδρου της Δημοκρατίας με την Ryanair.

Γκ.

Και ομάδα  του  τένις στην στενή…Βέργας τέννις

Με την φόρα που πυροδούνται οι εξελίξεις αναφορικά με το σκάνδαλο στο ΣΑΠΑ Πάφου θα σχηματιστεί   μια μεγάλη ομάδα για να παίζουν τένις. κατάλληλος για να διοργανώση το Ρολάν Γκαρός ο Σαββάκης Βέργας. Τενίστας με τα όλα του ο κύριος. Σίγουρα έχει γνώσεις  για  το « πώς να κατασκευάσετε ένα γήπεδο τένις χωρίς να δαπανήσετε μπακίρραν τσακιστήν»

Με ξένα κόλλυβα ο αφιλότιμος  ήταν και  μάγκας  και νταής …. και χουβαρντάς.

Γκ.

 

Ο κομματάρχης  Φούλης και η ώρα των  κομμάτων!averof-neofytou-thelo-na-allaxei-i-atzenta-tou-politikou-dialogou-th

Οταν ο Αβέρωφ Νεοφύτου δηλώνει πως για τις εκλογές στην Πάφο« δεν είναι η ώρα των κομματων»  είναι σαν να παραδέχεται πως τα κόμματα  είναι άχρειστα και ένοχα  επειδή μια δράκα από λαμόγια και απατεώνες έκανε αρπακτές και έκλεβαν το δημόσιο.

Οταν ο κ. Αβέρωφ αναφέρεται σε άλλους  ή γενικά και αόριστα  περι διαπλοκής κι άλλων δαιμονίων είναι καιρός κάποιοι να του θυμίσουν και τη σακούλα που κουβλά  πίσω του. Η οποια δεν είναι άδεια ούτε μισογεμάτη…είναι ξέχειλη. Τούτα τα θεατρα λοιπόν να παίζει σε άλλα παλκοσένικα και όχι στο τσίρκουλο της …βουκολικής κυπριακής σκηνής.

Γκ.