Αυτός ο τόπος δεν σώζεται με τίποτα να ουμ!

 

Λαλίστατοι μας προέκυψαν κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι στην Πάφο. Μας θύμισαν τη ρήση με την ρκα και το ρομανίσιν. Τώρα που βγήκαν τα λύματα από τους βόθρους ξεκίνησαν να μιλούν r720_SAPAελεύθερα για φαγοπότια στο ΣΑΠΑ , για κυκλώματα, για μίζες οργανωμένες επισκέψεις σε σπίτια με συμμετοχή και κομμάτων και επιχειρηματιών. Χωρίς όμως να διευκρινίζουν ονόματα και διευθύνσεις. Τώρα τους ήλθε η έμπνευση και ξερνάνε διάφορα, που πριν λίγο καιρό πρόσεχαν και την τελευταία λέξη που έλεγαν. Μάλιστα ένας επικαλέστηκε και την παροιμία «κάλλιον αργά παρά ποτέ…»Τί σοφό εκ μέρους του! Αν πεις ο Αρχιεπίσκοπος! Γνώριζε ότι δόθηκαν μίζες εκατομμύρίων, του τα είχαν καταγγείλει είπε, δημότες της Πάφου, όμως έκανε την πάπια. Δεν ήταν δική του δουλειά, δεν ήταν μετοχές δικές του, ούτε επιχειρήσεις που τον αφορούσαν άμεσα, άρα τί τον ένοιαζε! Αυτός ο τόπος δεν σώζεται με τίποτα να ουμ που έλεγε και ο αιθαλής Χάρυ Κλιν!

Λεο

 

Ποίησαν τη νήσσαν στο ΡΙΚ

Πω πω ενδιαφέρον εκεί στο ΡΙΚ! Βγήκε στο μεϊτάνι κοτζάμ ειδησάρα ότι το γραφείο Νίκου Χρυσάνθου Αναστασιάδη εκπροσωπεί την   Ryanair στην Κύπρο, η οποία ως γνωστόν ετοιμάζεται να κληρονομήσει τις Κυπριακές Αερογραμμές τζάπα, όμως το κατάπιαν οι δημοσιογράφοι του .nikosanastasiadis Δεν είπαν ούτε λέξη, ούτε προσπάθησαν να εντοπίσουν τον κυβερνητικό εκπρόσωπο ή έστω το βοηθό του το Βίκτωρα, να τους επιβεβαιώσει ή να τους το διαψεύσει. Εδώ μιλάμε ότι το γραφείο Αναστασιάδη εκπροσωπούν με το 50% όχι η μία, όπως στην περίπτωση Γιωρκάτζιη, αλλά και οι δύο θυγατέρες του!

Καλά ρε παιδιά όταν στις 30 Οκτωβρίου έβγαζε το θέμα η E-shocknews.com ποιήσατε τη νήσσαν γιατί ίσως να μην μας εντοπίσατε για να λάβετε γνώση της πληροφορίας. Οταν όμως έχετε μπροστά σας το Φιλελεύθερο και διαβάζετε τα πρωοσέλιδά του δεν σας κίνησε την περιέργεια να το κάνετε θέμα; Δεν είδατε ούτε τη φωτοτυπία που ήταν δημοσιευμένη και μιλούσε; Δεν πήγε ο νούς σας στο ενδεχόμενο αυτή η υπόθεση να μυρίζει διαπλοκή με πρωταγωνιστή τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να χρήζει διερεύνησης; Σε άλλες εποχές οι κεραίες σας τέτοια θέματα δεν τα άφηναν να πέσουν, τα αρπάζατε στον αέρα… Τόση αφλογιστία τώρα…

Ρε μπας και έπεσε κανένα τηλεφώνημα από το Προεδρικό ή μήπως γαύγισε ο Λίο και φοβηθήκατε;

Λεο

 

Μπαίνει, βγαίνει, ξαναμπαίνει…

Μάνα μου ρε! Ακόμη αντηχούν στα αυτιά μας εκείνες οι πομπώδεις δηλώσεις του Δημάρχου της Πάφουότι είναι θύμα πολιτικού πραξικοπήματος και πάλι βρέθηκε με χειροπέδες στης φυλακής τα σίδερα!   Τα όπλα των εχθρών του αποδείχητκαν πιο ισχυρά από το αντιστασιακό του σθένος. Βέργας λυπημ..Ομως μην το φοβάστε. Εχει ακόμη αντιστάσεις. Τόσο μεγάλος είναι ο πόθος να ξαναπροεδρεύσει για να λύσει τα πιεστικά προβλήματα των δημοτών του και να ηγηθεί της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας του 2017, που μπορεί να λιώσει σίδερα και να επανέλθει. Έχει πείσμαν παφήτικον! Αλλωστε έμαθε να μπαίνει, να βγαίνει, να ξαναμπαίνει και τανάπαλιν!

Αραγε όταν έλεγε ότι θα πάρει κι άλλους μαζί του εννοούσε αυτούς με τους οποίους κάνει παρέα τώρα στη φυλακή ή αυτούς που πρόκειται να συλληφθούν τώρα.Πάντως έρχεται μια στιγμή που ο βρεγμένος δεν φοβάται τη βροχή και καταβρέχει τους πάντες. Λέτε να γίνουμε μάρτυρες  τέτοιου ομαδικού μπυγελώματος; Τίποτα δεν αποκλείεται.

ΜΔ

Οι κόρες και τα δικηγορικά γραφεία των παπάδων τους

Η θυγατέρα της Γιωρκάτζιη είναι συνέταιρος στο γραφείο του παπά της με τον οποίο η μάμμα της που τυγχάνει να είναι Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας χώρισε.Ομως τώρα επαραιτήθηκεν και άρα δεν υπάρχει πρόβλημαν. Δηλαδή εσταμάτησεν ο παπάς της να εν παπάς της elsa_607_432_577_324και η μάμμα της μάμμα της για να της κάμνουν χάρες και να  παίρνει και να φέρνει από τον έναν στον άλλον; Ως πολίτης δικαιούμαι να έχω αυτή την απορία μπαρδόν, υποψία;

Μήπως είναι απαγορευμένο να επεκτείνω τη σκέψη μου και να πω ότι μέχρι σήμερα η Κεντρική Τράπεζα δεν  πραγματοποίησε έρευνα σε βάθος για να διαπιστωθεί ο ρόλος του Βγενόπουλου και η εξαγωγή των πολλών εκατομμυρίων που πτώχευσαν την Κύπρο και αυτό μπορεί να μην είναι τυχαίο;Το κατάγγειλε ήδη ο Νικόλας όμως, κάποιοι το κάλυψαν, με τον μανδύα ότι τάχατες είναι αντιπολιτευτικό καρφί και δεν έδωσαν συνέχεια.

Περνάμε τώρα στην περίπτωση Νίκου Χρυσάνθου Αναστασιάδη, του Προέδρου της Δημοκρατίας μας. Αυτός κατακεραύνωσε την Χρυστάλλα ότι είναι ανεπίτρεπτο να είναι διοικητής και η θυγατέρα της να είναι δικηγόρος στο γραφείο του παπά της που χειρίζεται τις υποθέσεις του Βγενόπουλου, αλλά ο ίδιος δεν είδε τίποτα επιλήψιμο στο ότι οι δύο αγαπημένες του θυγατέρες εργάζονται στο δικηγορικό γραφείο που ο ίδιος ίδρυσε και φέρει το όνομά του και σήμερα εκπροσωπεί τη Ryanair στην Κύπρο που ετοιμάζεται να πάρει πρόικα ότι απέμεινε από την Cyprus Airways. Tόσες και τόσες εταιρείες έκαναν προτάσεις σε φακέλους, έβαλαν λεφτά σε τράπεζες, έδωσν διαβεβαιώσεις, όμ,ως οι υποθέσεις τους τοποθετήθηκαν στα αζήτητα. Κάποιοι μάλιστα υποστήριξαν ότι δεν διαβάστηκαν καν.

Ως πολίτης αυτού του κράτους που ονομάζεται Κυπριακή Δημοκρατία δικαιούμαι να έχω απορίες μπαρδόν υποψίες ότι δεν υπήρξε παρέμβαση εκ των άνωθεν σε αυτή την υπόθερση που αναδύει μπόχα όπως το αποχετευτικό της Πάφου για να ευνοηθεί η Ryanair ; Μάλιστα όταν ο καλός μας πρόεδρος δεχόταν με εγκαρδιότητα τον διευθύνοντα σύμβουλο της Ryanair Μαικλ Ο Λίρι στο Προεδρικό και έπιναν μαζί το τσάϊ τους;

Πάει παιδιά! Χρεοκοπήσαμε για τα καλά.

ΚΜ

Απορία

Είναι για να κάνεις χάζι με τα κόμματα. Λες και ζουν σε άλλο κόσμο και συγκλονίζονται μόλις μια εφημερίδα βγάλει κάτι στη φόρα. Καλά τα δικά τους λαγωνικά που είναι ; Γιατί δεν διερευνούν από μόνα τους καταγγελίες και να βγαίνουν πρώτοι με διευθύνσεις και ονόματα και να καταγγέλλουν τα κακώς έχοντα; Ολη την μπόχα της πολιτικοοικονομικής ζωής του τόπου την βγάζει στην επιφάνεια ο Τύπος. Δηλαδή αν κάποιοι δεν αποφάσιζαν ν’αναδείξουν π.χ τις σχέσεις Γιωρκάτζιη με το δικηγορικό γραφείο του άντρα της δεν θα υπήρχε ούτε γάτα ούτε ζημιά;

Λεο