Φόρμουλα 1, κυπριακό και το δούλεμα καλά κρατεί …

Οπως μας ενημέρωναν την περασμένη βδομάδα  από το Προεδρικό ,ο  πρόεδρος  Αναστασιάδης ήταν μεταξύ  των λίγων προσκεκλημένων ( και ο μόνος ευρωπαίος )  που είχαν προσκληθεί  από τον Πρίγκιπα και Διαδόχο του Θρόνου του εμιράτου του Άμπου Ντάμπι, Σεΐχη Μοχάμεντ Μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναχγιάν, για να παρακολουθήσουν 290px-LaudaNiki19760731Ferrari312T2μαζί τον αγώνα της Φόρμουλα 1 που διεξαγόταν εκεί  αυτό το Σαββατοκύριακο.Μιας και το’ριξε στην διασκέδαση ο Πρόεδρος μας , οι παρατρεχάμενοι του σκέφτηκαν  να μας διασκεδάσουν και εμα΄ς τους ιθαγενείς λίγο. Ετσι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ν.Χριστοδούλίδης εξέδωσε ανακοίνωση  για να μας ενημερώσει (δουλέψει καλύτερα ) για τις  επαφές του προέδρου στο εμιράτο.

Σύμφωνα με γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Νίκου Χριστοδουλίδη « ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σε σωρεία συναντήσεων που είχε στο `Αμπου Ντάπι συζήτησε « τις  τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, διμερείς σχέσεις, περιφερειακά θέματα καθώς και τις επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζει η Κύπρος». Και το δούλεμα  συνεχίζεται:  «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας , κατά την παραμονή του στο Άμπου Ντάμπι, μεταξύ άλλων, είχε συναντήσεις με τον Βασιλιά της Ιορδανίας, Abdullah II ibn al-Hussein, τον Πρωθυπουργό των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Seikh Mohamed bin Rashid Al Maktoum, το διάδοχο του θρόνου του Άμπου Ντάμπι, Seikh Mohammed bin Zayed Al Nahyan, τον Υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Seikh Abdullad bin Zayed Al Nahyan, τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό και Υπουργό Προεδρίας του Άμπου Ντάμπι, Seikh Mansoor bin Zayed Al Nahyan και τον Πρίγκηπα της Σαουδικής Αραβίας, Al Waleed Bin Talal Al Saud.»

Βέβαια μην πάει ο νους σας πως όλους αυτούς  ο ευρωπαίος  έτρεχε να τους συναντήσει στ ανάκτορα τους.

Συναντήθηκαν   στην πίστα ,εκεί όπου διεξαγόταν ο αγώνας της Φορμουλα 1.

Γκ.

Τι λένε ο Γενικός Εισαγγελέας  και ο Ιωνάς Νικολάου για τις αποκαλύψεις  της εφ «.24h»

Η εφημερίδα 24h έκανε σοβαρές καταγγελίες γι τον εκδότη της εφημερίδας Πολίτη» Γιάννη Παπαδόπουλο .Δυστυχώς όλοι έπαθαν ομαδικη μούγγα 02d2dbab2c95e464032dc059555ddf0b_XL-1και δεν λένε  τίποτε.Ο «Πλίτης » που ιμίση μου τα λέει όλα δεν έβγαλε άχνα.Ο Γ.Εισαγγελέας προφανώς  θα αναμένει γραπτή καταγγελία, και ο Ιωνάς Νικολάου δηλώνει φόρτο εργασίας.

Τι γίνεται;  Οντως ο Γιάννης Παπαδόπουλος που εμφανίζεται μέσω της εφημερίδας του ο κριτής των πάντων   έχει εις βάρος του τόσες καταγγελίες και όλοι σφυρίζουν αδιάκοπα;

Και σεις τέκνα Βρούτοι που σας λοιδωρούν και νομίζετε πως σας λούνουν ροδόσταγμα γιατί δεν ζητάτε να γίνουν έρευνες και ανακρίσεις;

Αχ.

 Τον ξεφορτώθηκε ο Αναστασιάδης  και πάλιν θα εμφανιστεί

Με τρόπο τον ξεφορτώθηκε τον Μακάριο Δρουσιώτη ,  ο Ν. Αναστασιάδης μετά τον καταιγισμό των αντιδράσεων εναντίον του οταν έγραψε εκείνα τα ανιστόρητα εναντίον της πρώην Σοβ.Ενωσης για να γλύψει τη CIA  και όλα το κακό συνοθήλευμα που κατάστρεψαν την Κύπρο.x75nfy0t72stqd2sohsv_400x400Τώρα θέλουν να τον φέρουν πίσω  για να καταθέσει στην φαρσοκωμωδία της υπόθεσης «Γιωρκάτζη»  αν ευθύνεται για την τάτσα  που μας έμεινε στο συβόλαιο της κας διοικήτριας  της Κ.Τ.Πάντως  απ’ότι μαθαίνουμε από το Προεδρικό, δεν επιθυμούν να επιστρέψει καθότι φοβούνται μπας και ξεστομίσει  τίποτε μαργαριτάρια και εκτεθούν περισσότερο.  Από τον Μακ.Δρου. όλα να τα περιμένει κανείς. Ξεκίνησε φανατικός οπαδός του Μακάριου, εξελίχθηκε σε θερμό  υποστηρικτή  του Τάσσου Παπαδόπουλου.Για ένα φεγγάρι γλυκοκοίταζε και το ΑΚΕΛ και κάνοντας 180 μοίρες βρέθηκε να αποενοχοποιεί τους αμερικανούς το ΝΑΤΟ , τη CIA τον Κίσιγκερ  και όλους τους σφαγείς της Κύπρου.

Μπράβο , μπράβο έρποντας και λείχοντας πάεις στην κορυφή.

Ωχ.

Πρόσεξε Αρχιεπίσκοπε …

Να πάνε όλοι φυλακή όσοι έμαθαν να κλέβουν είπε ο Αρχιεπίσκοπος μας. Συμφωνούμε και υπερθεματίζουμε .Ολοι όμως Χρυσόστομε όλοι .Και οι φίλοι και οι κολλητοί μας έτσι;

Και αυτοί που στέγνωσαν την αγορά στέλλοντας  για διακοπές τα εκατομμύρια  πριν και στη διάρκεια του κουρέματος κσι συυοί που θεωρούσαν τι τράπεζες τσιφλίκι τους.

Α.