Η εκλιπούσα Λαϊκή, ο μεγάλος θυμός και οι επιλεκτικές διαρροές…

GMI_9788Ενα πουλάκι χωρίς λειρί  και φτερούγες μας αποκάλυψε  πως  έβαλε  και η διοικήτρια της Κεντρικής Τράπεζας  το χεράκι της για τη διαρροή στους New York Times της περιβόητης έκθεσης για την κατάρρευση της εκλιπούσας Λα`ίκής Τράπεζας.Να στραφούν τα φώτα της δημοσιότητας στους πρώην.Ο Χαρούλης πάντως παραδέχθηκε χθες στο ραδιόφωνο του ΡΙΚ  πως  η περιβόητη μελέτη  που δημοσίευσαν οι Ν.Υ.Τ. ηταν εσωτερικό σημείωμα  και διερρευσε όπως  και άλλα απόρρητα, είπε.

Just like that. Επέτασεν όπως τα αποδημητικά πουλιά πάνω από τον Ατλαντικό και βρέθηκε στα γραφεία της αμερικάνικης εφημερίδας. Είχαν μιαν καψούραν οι ΝΥΤ να ασχοληθούν για τους λόγους που κατέρρευσε η εκλιπούσα Λα`ίκή. Είναι καλά να μας πει ο Χάρης πόσα πλήρωσαν οι κυβερνώντες  και οι παρατρεχάμενοι τους για αυτό το δημοσίευμα.

Αλλά συνήθως οι κατεργαριές έχουν αντίθετα αποτελέσματα. Ο κόσμος πλεον έχασε την εμπιστοσύνη του. Και ο μεγάλος θυμός που ξεχείλισε χθες στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης  της ξενοκρατούμενης πλεον Τράπεζας Κύπρου  είναι τα προεόρτια, όπως είπε και ένας θυμωμένος πολίτης  μέτοχος της εκλιπούσας Λα`ίκής  και θύμα των τραπεζιτών που καλά γλεντοκόπησαν  πάνω στην πλάτη των καταθετών τόσα χρόνια.

Γκ.

 

 

Τα χρειάστηκε ο ΧαρούληςÔÑÁÐÅÆÁ ÊÕÐÑÏÕ ÄÉÁÌÁÑÔÕÑÉÁ ÊÁÔÏ×ÙÍ ÁÎÉÏÃÑÁÖÙÍ ÕÐ.ÏÉÊÏÍÏÌÉÊÙÍ

Τέλειωσαν τα ψέμματα Χάρη.Η υποδοχή που σου επεφύλαξαν  οι οργισμένοι κουρεμένοι είναι μόνο η αρχή. Συνέχισε εσύ τα χαρούμενα πηδηματάκια σου και ύστερα θα φέρει ο φούρνος την πυρά.

Αμα  ξεκινήσει και το ξεπούλημα των ημικρατικών με τόσες χιλιάδες να χάνουν τη δουλειά τους  τότε να δεις τι θυελλώδη πάρτι σου επιφυλάσσουν.

Πάντως εσυντρομάκτηκεν χθες από το «σφικταγκάλιασμα..» του κρεμανταλά  έξω από την Τράπεζα Κύπρου

Γκ.

 

Σιούμαχερ ο Πρόεδρος

Για το Άμπου Ντάμπι αναχωρεί σήμερα ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης μετά από πρόσκληση του Πρίγκιπα και Διαδόχου του Θρόνου του εμιράτου, Σεΐχη Μοχάμεντ Μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναχγιάν, newego_LARGE_t_1101_54422101_type12713για να παρακολουθήσουν μαζί τον αγώνα της Φόρμουλα 1 που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο.

Οϊ ξαπολά. Εννα σπάσει ο άνθρωπος. Πόσα πάνω στη κκελλέ του σιόρ.Λαλεί της Γιωρκάτζη πογυριστά να φύει εν ταράσσει,Φωνάζει ο Νικόλας για τους πελάτες του δκηγορικού του γραφείου που μπήκαν συλλόβρητοι μέσα στο Δ,Σ της τράπεζας Κύπρου .Εσιει τζαι το Χάρη να τον κκουκουφά πως αν δεν περάσουν οι ματσαράγκες  της τρόικας, ιδιωτικοποιήσεις , εκποιήσεις  τζιαι κάτι ψιλοπράματα δηλαδή  εν πιάννουμεν μπακκίραν..

Φεύκει  τζια αφήνει πίσω του συντρίμια .Να ξεδώσει  μαζί με τον φίλο του τον σείχη που έχει ένα όνομα σιδηρόδρομο και ο προεδρος  μας για να μην μας ρεζιλέψει πρεπει να το γράψει και να το διαβάζει όταν τον προσφωνεί.

Ατε πρόεδρο στο καλό παίξε με τα αυτοκινητούθκια , τζαι αν πεθύσεις λλίον action έλα πίσω.Αν όχι μεινε τζειμέσα  να χαρεί τζιαι λλίον το μουτσουνούδιν  του  Φούλη πως έφτασεν η ώρα του.(μη κακόν μας)

Α.Ζ.Φ.

Η τάτσα και η …τατσιάÊÏÉÍÏÂÏÕËÅÕÔÉÊÇ ÅÐÉÔÑÏÐÇ ÈÅÓÌÙÍ - ÊÅÍÔÑÉÊÇ ÔÑÁÐÅÆÁ ×ÑÕÓÔÁËËÁ ÃÉÙÑÊÁÔÆÇ

«Εμεινεν μας η τάτσα » είπε ο Φούλης  για την υπόθεση  της Χρ.Γιωρκάτζη ως και το θέμα να έληξε  πλέον για την κυβέρνηση  και το ΔΗΣΥ.Οϊ Φούλη μου η τατσαν  δεν μας έμεινεν εν η τατσιά που εννα σας μείνει αγκονίν.

Γιατί εκείνα τα πικρά λόγια «ξέρω πολλά για πολλούς» έχουν συγκεκριμένους αποδέκτες.Ξέρεις εσύ…

Ωχ.

 

Οι μισοί απ΄ όσους βγαίνουν στα κανάλια  έπρεπε να ήταν φυλακή 

Κλωθογυρίζουν στα κανάλια ως να είναι οσίες Μαρίες, οργίζονται  και διαρρυγνύουν τα ιμάτια τους  ενώ στο βάθος η φωλιά τους όζει  και η μπόχα δεν κρύβεται ούτε με τα αρώματα που λούζονται για να είναι εύοσμη η παρουσία τους.

Πότε επιτέλους τούτος ο λαός θα ξυπνήσει και θα τους δώσει την μεγάλη κλωτσιά;

αχ