Οταν οι βουλευτές δεν γνωρίζουν τους νόμους …

Την ώρα που όλα τα τοπικά και διεθνή κανάλια ήταν στραμμένα στις εξελίξεις από τα τρομοκρατικά κτυπήματα  στο αεροδρόμιο και στο μετρό της Βελγικής πρωτεύουσας στο ΡΙΚ βουλευτές και υποψήφιοι βουλευτές τσακώνονταν για τα σκάνδαλα και ποίοι είναι πιο «καθαροί» από τους prodromouάλλους και ποιά κυβέρνηση οδήγησε στα δικαστήρια ύποπτους για διαφθορά και μίζες. Αλγεινή εντύπωση πάντως προκάλεσε η αντιπαράθεση μεταξύ του βουλευτή του ΔΗΣΥ Πρόδρομου Προδρόμου και του βουλευτή ΑΚΕΛ Λάρνακας   Γιώργου Γεωργίου γιατί φάνηκε πως οι νομοθέτες μας δεν γνωρίζουν τους νόμους.

Οταν ο Πρόδρομος Προδρόμου προκάλεσε τον βουλευτή Γ. Γεωργίου γιατί επι διακυβέρνησης   Χριστόφια δεν οδηγήθηκε και ο τέως Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας στο δικαστήριο «για τα δόντια του» ο κ. Γιώργος ΓεωργίουGeorgiou-AKEL_thump με ύφος που έδειχνε πως συμφωνούσε απόλυτα απάντησε….» Εγώ προσωπικά πιστεύω πως έπρεπε να …οδηγηθεί στο δικαστήριο και να δικαστεί και ο κ. Παπασάββας».

Αιδώς  κύριοι νομοθέτες! Πώς μπορεί να οδηγηθεί ένας πολίτης στο δικαστήριο όταν ο νόμος του 2009 τον καλύπτει πλήρως; Και για να γνωρίζουν οι …νομοθετες μας  σύμφωνα με τον νόμο που ψηφίστηκε τον Μάιο του  2009 όλοι οι λετουργοί του δημοσίου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας , τα μέλη του Υπουργικού μέχρι και οι κλητήρες του δημοσίου έχουν δικαίωμα να αποταθούν για  εμφυτεύματα .Μόνο στον ιδιωτικό τομέα  δικαιούνται  όσοι έχουν χαμηλά εισοδήματα.Οι άλλοι εξαιρούνται.Του δημοσίου ουδείς.

Αυτά δεν τα ξέρουν οι νομοθέτες μας και βγάζουν την γλώσσα τους περίπατο  για εντυπώσεις  ή επειδή έχουν άγνοια των νόμων;

Μαφάλντα.