Ο Χριστόφιας όχι μόνο δεν ήταν «κρύος» αλλά εκόχλαζεν…

Μα τι διαβάζουν τα μάτια μας ωρε σύντεκνε Αντώνιε; Η εφημερίδα που ιμίσιη μου xristofias-dimitrisτα λέει όλα, γράφει πως τάχατες ο Χριστόφιας ήταν «κρύος» με το σχέδιο Ανάν το 2004; Αγια ολάν…Γι’ αυτό ξεσπούσε με λύσσα εναντίον όσων διαφωνούσαν με το εκτρωματικό σχέδιο; Γι’ αυτό έστελλε τους «έμπιστους » του να το προπαγανδίζουν και αργότερα τους επιβράβευσε με υπουργικούς θώκους  ; Γι’ αυτό φρόντισε να καθαρίσει το κόμμα από τους ενοχλητούς ιδεολόγους και όσους είχαν έτοιμες τις παραιτήσεις του σε περίπτωση που θα έσερναν το κόμμα σ’ ένα ταπεινωτικό ναι ;

Δεν σου τα είπαν καλά κούκλα.Οχι μόνο δεν ήταν κρύος αλλά εκόχλαζεν υπέρ του Ανανικού εκτρώματος! Αστε που εκ των υστέρων παραδέχθηκε πως αν το αποδεχόταν η ηγεσία  ο κόσμος της Αριστεράς θα τους γυρνούσε την πλάτη.

 

Ο πιο φωτογραφημένος Υπουργός

XENIS_ZYGI (2)

Θωρείς το φίλε μου τούτον το εποχικό φρούτον; Εν όπως εμάς τους υπουργούς …άμα περάσει η εποχή μας καταλήγουμε στα αζήτητα…τουλάχιστον τα φρούτα έχουν δικαίωμα εξαγωγής!

XENIS_ZYGI (1)

Ο Υπουργός Γεωργίας είναι ο πιο δημοφιλής Υπουργός της κυβέρνησης ΔΗΣΥ-Κουγιάλης. Δεν κάνει βήμα από το Υπουργείο του αν δεν συνοδεύεται με φωτογράφο. Μια τον βλέπουμε στις δημοτικές αγορές να ελέγχει αν τα νωπά κρέατα είναι κατάλληλα.Την αλλη στα χωράφια να σκάφτει με κοστούμι και γραβάτα για δενδροφυτευσεις αειθαλών και οπωροφόρων….Προχθές βρέθηκε στο Ζύγι και πήρε μαζί του και εκείνον τον ταλαίπωρο  Βούλγαρο Υπουργό Γεωργίας και Περιβάλλοντος Βασίλ Γκρούντεφ   να του δείξει τις κλιματσίδες και τα πόμελα.Και ο άλλος με τα χέρια τις τσέπες (άλλη  αγένεια και αυτή τους βλέπουν και μικρά παιδιά ) να βλέπει απαθής τα πόμελα που του διαφημίζει ο ομόλογος του ο Κυπραίος.Απολαύστε τους!!

Μα ξέρει ο Ν. Αναστασιάδης ποιός είναι ο Μπορίς Μπορίσοφ ; 

Το ακούσαμε και τούτο το ανέκδοτο.Ο Πρόεδρος μας πάει λένε στη Βουλγαρία για να ενημερώσει για το Κυπριακό  και αναζητηση ξένων επενδυτών.Χα χα! Μα ξέρει ο Αναστασιάδης  ποιός είναι ο Μπορίς Μπορίσοφ ο πρωθυπουργός της χώρας; Ειναι πιο φιλοαμερικανός από τον Κάμερον και τον ίδιο τον Ομπάμα.Για να πάει προς νερού του ζητά την άδεια του ΝΑΤΟ. Οσο για την εξεύρεση ξένων επενδυτών τι να πει κανείς. Η Βουλγαρία ειναι πιο φτωχή και από τον ποντικό της εκκλησιάς.

Εδώ πάει γάντι η παροιμία του Χρίστου Κουρτελλάρη « ξιπετσιμένος κουρκουτάς το άλλον κατατρέσhει…»

Μαφάλντα