Φόρα κατηφόρα πήρε ο Αβε !!!

των Γιατί φώναζε τόσο υστερικά στο έκτακτο συνέδριο του ΔΗΣΥ averof-neofytou-αστεία-620x310ο πρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος Αβε Νεοφύτου ότι το κόμμα θα βγει και τούτη τη φορά ενισχυμένο και δικαιωμένο;Προς τι οι τσιριλιές και οι σπασμωδικές χειρονομίες; Μα για να τα πιστέψει και ο ίδιος το ανέκδοτο του.

Τα ξελαρυγγίσματα του Αβε δεν περιορίζονται  μόνο στο να φανατίσει  την δεξιά παράταξη αλλά και να διχάσει τους εργαζομένους. Ετσι τη  περασμένη Παπαρασκευή κουνιστός και λυγιστός  όταν κλήθηκε να σχολιάσει την αναταραχή στις δημόσιες μεταφορές τα έβαλε με τους εργαζομένους που διεκδικούν στη βάση της ανανέωσης των συλλογικών συμβάσεων τους το κατιτίς τους.Οχι βέβαια και σπουδαία πράγματα  αλλά μια αυξησούλα βρε παιδί μου . Τους αντιμετώπισε  ως να διεκδικούσαν  και αυτοί λιμουζίνες που πήραν με τα λεφτά των φορολογουμένων νυν υπουργοί  και τέως αξιωματούχοι.Μάλιστα  έθεσε  και ένα ύπουλο ερώτημα (γνωστή του τέχνη κόσκινο ) προκειμένου να προκαλέσει αντιδράσεις και αντιπαλότητες  μεταξύ εργαζομένων.

«Να σας πω κάτι, (απευθύνθηκε στους φτωχούς δημοσιογράφους που έχουν να δουν αύξηση από τότε που ο Χριστός ήταν ακόμη  βρέφος στην φάτνη των ζώων)  κάθε μέρα ξυπνάμε, εδώ και δεκαετίες, απεργίες, απειλές για απεργίες, κινητοποιήσεις, από ποιους; Δεν έζησα τα τελευταία χρόνια απεργία σε κάποιο τηλεοπτικό σταθμό, σε κάποια εφημερίδα, σε κάποια μικρομεσαία επιχείρηση. Χθες ήταν ταξιτζήδες, τα λεωφορεία…. »Απλά θέλω να στείλω ένα μήνυμα. » Και το έστειλε

Και δεν βρέθηκε ένας δημοσιογράφος να του τα χωσει και να του πει  πως ναι υπάρχουν (όπως παραδέχθηκε άλλωστε και ο Αβε ) δεκάδες  χιλιάδες που δουλεύουν με τα 500, τα 600 και τα 700 ευρώ αλλά δεν μπορεί να φτωχοποιηθούν όλοι για να ηρεμήσει ο Αβε ….και να μην γουρλώνει το μάτι του σαν σβούρα.

Το εμπεδώσατε ρεεεε ή ακόμα …«Σε αυτό τον τόπο πρέπει να βάζουμε και προτεραιότητες» όπως είπε και μεγάλος Αβε…Τουτέστιν οι φτωχοί φτωχότεροι και οι πλούσιοι πλουσιότεροι που κυκλοφορούν όχι με μια αλλά με 3-4 λιμουζίνες.

Στις εκλογές, φτωχοί και καταφρονεμένοι συμπολίτες μου,   δείξτε του και εσείς τις προτεραιότητες σας .

Αχ!

Πουλιά «Παναής » με σάλτσα Χαμπουλέ

Πληροφορίες που δεν επιπεβαιώνονται αναφέρουν πως τελευταίως γνωστός μάγειρας ζήτησε από τον μαχόμενο υπέρ όλων των πετούμενων ,  βουλευτή του piatela-xampoulasΔΗΣΥ Ευγένιο (τι ευγενικό παιδί όνομα και πράμα ) Χαμπουλά μία μεγάλη χάρη. Ο καλός  μας ο σεφ ετοιμάζει μια γκουρμέ  συνταγή  με Πουλιά Παναής (συνθηματικός κωδικός για τ’ αμπελοπούλια ) και θέλει τη σος να την ονομάσει  σος Χαμπουλέ..Αγνωστο τι απάντησε ο Χαμπουλάς του οποίου η φήμη  στα Κοκινοχώρια έχει εκτοξευτεί .Και τα ψηφαλάκια θα πέφτουν στην κάλπη όπως τα πουλιά Παναής στις πιατέλες Σωτήρας, Ξυλοφάγου, Παραλιμνίου και πέραν των συνόρων των Κοκκινοχωριών!

Bonne apetite με ή χωρίς σος Χαμπουλέ

Βαχ!