O Ευγ.Χαμπουλλάς, τα αμπελοπούλια και η υποκρισία που μας δέρνει

Ο ντόρος που ξεσηκώθηκε για την πιατέλα με τα αμπελοπούλια  του βουλευτή του ΔΗΣΥ Ευγένιου Χαμπουλλά έχει εν πολλοίς το στοιχείο της υποκρισίας. Δεν γνωρίζουμε αν όλοι αυτοί που ξέσκισαν τα ιμάτια τους με ιερή αγανάκτηση δεν έφαγαν ποτέ τους αμπελοπούλια.Πάντως έχω την εντύπωση πως οι περισσότεροι πολύ ευχαρίστως θα χλαπάκιαζαν καμιά 12αριά στο κάτσιμο τους και αυτά τα περι ευρωπαϊκών οδηγιών ο Κυπραίος τα ακούει βερεσέ.piatela-xampoulas

Οι Ευρωπαίοι τρων ωμά κρέατα, το γνωστό τάταρ στέικ και κανένας δεν διαμαρτύρεται.

Ο Χαμπουλλάς έκανε την μπάζα του.Με όλα όσα δημοσιοποίησε  στα μέσα κοινωνικής δικτώσης, στοχευμενα και όχι αυθόρμητα – βγαίνει σιονωτός ξανά βουλευτής. Δεν είναι λίγοι οι μεζετζήδες και οι αμπελοπουλλοφάγοι και ιδιαίτερα οι κυνηγοί»  που ακόμα τον χειροκροτούν.

Πάντως σε αρκετά εστιατόρια της υαίθρου σερβίρονται κάτω  από τις …«πιατέλες» και συνήθως αυτοί που τα καταναλώνουν είναι επώνυμοι πρώην και νυν αξιωματούχοι.

Αν περάσετε από κάποια κέντρα ανψυχής και δείτε μια μικρή ταμπελίτσα που αναγράφει εδώ πωλούνται οουλιά «παναής» να είστε σίγουροι ότι κάτι κάνει τσίου τσίου στις κατσαρόλες τους …

Μπουκιά και συγχώριο!

*Γιατί ο Χρύσανθος στις ειδήσεις του ΣΙΓΜΑ  επιτέθηκε με τόση δριμύτητα στο Χαμπουλά; Ο άνθρωπος έκανε την μπάζα του και ο Τσουρούλης …τσουρουφλίζετο από θυμό.

Κύριε ελέησον …Εδώ η Κύπρος καίγεται και με τις γαστριμαργικές προτιμήσεις του Χαμπουλά ασχολούνται..

Μαφάλντα

.