Ο καθένας ξεχωριστά ονειρεύεται και δεν ακούει τον βραχνά του άλλου…

 

Διαφορετικό το πνεύμα των Κυπρίων.Εμαθαν ή τους έμαθαν να διαμαρτύρονται κατα μόνας ÅÊÄÇËÙÓÇ ÄÉÁÌÁÑÔÕÑÉÁÓ - ÅÑÃÁÆÏÌÅÍÏÉ ÊÕÐÑÉÁÊÙÍ ÁÅÑÏÃÑÁÌÌÙÍκαι να μην μαζικοποιούν τους αγώνες τους. Χθες και σήμερα διαδηλώνουν για το ξεπούλημα των Κ.Αερογρσμμών οι περίπου 600 υπάλληλοι και πιλότοι που ήδη στριμώχνονται και αυτοί στις ουρές των ανέργων.Μεθαύριο ίσως διαδηλώσουν οι εργαζόμενοι της CYTA ή της ΑΗΚ αλλά πάλι μόνοι. Αν κατέβαιναν όλοι μαζί στους δρόμους τότε οο Χάρης, ο Φούλης, εκεινος ο ανεκδιήγητος υπουργός Συγκοινωνιών , και ο Αναστασιάδης δεν θα είχαν αυτό το υφάκι της αλαζονίας και θα τους έπιανε σύγκρυο.

Δυστυχως σε τούτο τον τόπο ο καθένας ξεχωριστά ονειρεύεται και δεν ακούει τον βραχνά του άλλου.Ως πότε όμως;

Γκ.

 Μηνύματα χωρίς αποδέκτες

Φαίνεται πως τα μηνύματα που στέλλουν οι πολίτες στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις δεν βρίσκουν αποδέκτες.Το αποτέλεσμα των  αναπληρωματικών  εκλογών για το αξίωμα του δημάρχουCNA_M0c285b0f00be4097bc96e0692aabda0a στην Πάφο είναι ενδεικτικό πως οι πολίτες έχουν στείλει τα μηνυματα τους  αλλά φωνή βοώντος… σε αυτια κουφά.

Ο δήθεν ανεξάρτητος υποψήφιος ο οποίος ήταν και ο επικεφαλής της δημοτικής ομάδας του ΔΗΣΥ Φαίδωνας Φαίδωνος σάρωσε σε ψήφους αλλά η αποχή ήταν και πάλιν ο νικητής. Ο επίσης ανεξάρτητος Αριστος Βασιλειάδης που υποστηρίχθηκε από τα τρία μεγάλα κόμματα ΑΚΕΛ,ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ δεν πήρε ουτε καν  τις ψήφους του ενός  εκ των τριών κομμάτων ενώ ο υποψήφιος της Συμμαχίας Πολιτών Δώρος Παφίτης μόλις πέρασε τις χίλιες ψήφους.Οι άλλοι ανεξάρτητοι πήραν μόνο τις ψήφους συγγενών και φίλων.Να σημειώσουμε πως ο Φαίδωνας Φαίδωνος ήταν μεταξύ αυτών που αποκάλυψαν τα σκάνδαλα στην Πάφο και όταν δημόσια δήλωσε πως θα διεκδικήσει την κενωθείσα θέση του δημάρχου , ο επίσημος ΔΗΣΥ δεν ήταν και τόσο ένθερμος υποστηρικτής της υποψηφιότητας του. Οταν  ο Φαίδωνας άφησε να νοηθεί πως θα έβγαινε στο «αντάρτικο » τότε μόνο τον υποστήριξαν.

Πάντως ο Φούλης το απόγευμα της Κυριακής προτού ανακοινωθούν τα αποτελέσματα συγχάρηκε στο twitter του τον Φαίδωνος.

Ωχ.

O Αρχιεπίσκοπος χάρισε   μια τράπεζα στους ξένους και η κυβέρνηση τον  εθνικό Αερομεταφορέα

Οταν ο ΧρυσόστομοςResizer.ashx Β’ βγάζει τη γλώσσα του επιτιθεμένος σε όλους καλά κάνει να σκεφτεί και τα δικά του επιτεύγματα. Βγήκε χθες να κατηγορήσει τον πρώην πρόεδρο του Δ.Σ. των Κυπριακών Αερογραμμών Κίκη Λαζαρίδη πως ευθύνεται για τα κακά χάλια των Κ.Α που οδήγήθησαν στο κλείσιμο της εταιρείας.Παρέλειψε ωστοσο να αναφέρει  πως επι ημερών του Κίκη οι Κυπριακές Αερογραμμές μεσουρανούσαν  και άνοιγαν τα φτερά τους σε νέους ορίζοντες και προορισμούς.Ο προκαθήμενος  της Εκκλησίας  δυστυχώς δεν κατόρθωσε να σώσει την Ελληνική Τραπεζα  ως   μεγαλομέτοχος και την άφησε να πέσει σε χέρια ξένων.Και ο φίλος του ο Αναστασιάδης  οδήγησε τις Κ.Αερογραμμές στο κλείσιμο για να πέσει στα χέρια  της Aegean.

Αντι να επικρίνει άλλους ο Χρυσόστομος Β’ ας κάνει μια αυτοκριτική για τις δικές του ευθύνες όσον αφορά τον τραπεζικό τομέα.

Αχ.

 

Αηδίες τα περι μηδενικής ανοχής

Οταν οι Συναγερμικοί, του Προεδρικού και της Πινδάρου μιλούν  για μηδενική ανοχή εννοούν  και δικές τους αταξίες  ή ανομημοποιητες πράξεις;Για παράδειγμα τι έγινε με τους ηλεκτρικούς πασσάλους της ΑΗΚ που βγήκαν σκάρτοι; Εβγαλαν άκρη; Για το ξενοδοχείο ΝΑΤΟΥΡΑ του παρά του ΥΠΟΙΚ; Πλήρωσαν τα πρόστιμα ή τα εντάλματα; Για  εκείνους  που έστειλαν τα εκατομμύρια  για διακοπές στις Παρθένους νήσους πριν το κούρεμα η ανοχή εξαντλήθηκε;

Αγια ολάν  το δούλεμα  ειναι για χαχόλους΄ και όχι για  σκεπτόμενους ανθρώπους .

Ωχ