Δώστε τα όλα να ξεπουλήσουμε!

Aρχισαν τα όργανα! Η Cyta μπήκε στις ράγιες της ιδιωτικοποίησης και όπου να ναι ξεκινά να πουλιέται με το κομάτι ή και ολόκληρη. Ο υπουργός Οικονομικών το δήλωσε! CYTA - ÌÏÍÏÙÑÇ ÓÔÁÓÇ ÅÑÃÁÓÉÁÓΠολύ σύντομα μέσα στον Ιανουάριο θα έχουμε την επιλογή των συμβούλων για τη CYTA που θα είναι η πρώτη και πολύ βασική κίνηση που θα ξεκινήσει την όλη διαδικασία για την ιδιωτικοποίησή της.Ηδη αποκαλύφθηκε ότι γίνονται παρασκηνιακές διαπραγματεύσεις με γερμανικό κολοσσό που θα κάνει τον οργανισμό της Κύπρου μια χαψιά και δεν θα χορτάσει!

Η ημικατεχόμενη Κύπρος δεν χρειάζεται να έχει έλεγχο ούτε σε τηλεπικοινωνίες, ούτε σε αερομεταφορές, ούτε σε λιμάνια, ούτε σε αεροδρόμια. Δώστε τα όλα να ξεπουλήσουμε.,,,Εχουμε παράδοση σε αυτό το σπόρ, δεν είναι τυχαίο που η μισή μας χώρα είναι υπό κατοχή!

Κάποιοι στο ξεπούλημα έχουν πρωτιά! Δεν τους πιάνει κανείς!

 

Το χθες το ξεχάσατε κ Μάριε Δημητριάδη;

Καλά κύριε Υπουργέ. Από την μέρα που αναλάβατε το υπουργείο Συγκοινωνιών δεν είχατε, όπως λέτε καμιά σχέση με την Τράπεζα που σας εργοδοτούσε έως εκείνη τη στιγμή. Προηγούμενως όμως και για έξι χρόνια δεν είχατε; Γιατί τότε δεν το σημειώσατε στην ανακοίνωσή που εκδώσατε;CNA_Ma01a15880f89498caad7c710ada53b77 Γιατί δεν είπατε ότι ναι για έξι χρόνια ήμουν διευθυντικό στέλεψος και διετέλεσα σε διάφορα πόστα του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, όπου ο αντιπρόεδρος της Aegean κ. Βασιλάκης διατελούσε μέλος του ΔΣ της εν λόγω Τράπεζας;

Γιατί δεν αποκαλύψατε έγκαιρα αυτή σας την σχέση και γιατί δεχθήκατε να συμμετέχετε στην Επιτροπή που έκανε τις αξιολογήσεις των επενδυτών που ενδιαφέρθηκαν για τις Κυπριακές Αερογραμμές: Τώρα που αποκαλύφθηκε αυτή η σχέση έχουμε άδικο να υποψιαζόμαστε ότι ευνοήσατε την Aegean όντας μέλος της εν λόγω Επιτροπής και ότι οι μεθοδεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη για το κλείσιμο της Cyprus Airways υπαγορεύονται από ιδιοτελή συμφέροντα; Αν αυτό που κάνατε εσείς το έκανε κάποιος άλλος θα το βρίσκατε λογικό και ορθόδοξο; Επιτέλους αντιλαμβάνεστε ότι είσθε εκεί για να εξυπηρετείτε το δημόσιο συμφέρον;

 

 

Θεοκρατικό το κράτος μας;

Μάλλον σε θεοκρατικό κράτος πρέπει να ζούμε! Καθημερινά ο Αρχιεπίσκοπος έχει την τιμητική του από τα ΜΜΕ. Μόλις κατεβεί από τον άμβωνα ξεκινάει το σιόου! Εχει άποψη επί παντός επιστητού ο άνθρωπος και θεωρεί ότι ο κόσμος που τον παρακολουθεί είναι αναλφάβητος, arxiepiskopos_xrisostomosαφελής, με χαμηλό δείκτη νοημοσύνης, δεν έχει μνήμη και μπορεί να τον μεταχειρίζετια όσο πιο υποτιμητικά γίνεται.

Τη μια για τις επενδύσεις, την άλλη για τις τράπεζες, την επομένη για τα προβλήματα της οικονομίας και το Κυπριακό, την παράλλη για το πόσο καλός είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Υπουργός Εσωτερικών. Εντάξει Μακαριώτατε, γνωρίζουμε ότι πήρατε την μεγάλη επιταγή των συμπεθέρων που έβγαλαν τα χρήματα τους στο εξωτερικό την παραμονή του κουρέματος   και δώσατε στο Νίκο Αναστασιάδη το φιλέτο δίπλα από την οικία του   με άτοκες μηνιαίες δόσεις. Αυτά που βγήκαν στη φόρα δηλαδή. Ομως έχετε ξεφύγει δεν το καταλαβαίνετε; Περιοριστείτε στα θρησκευτικά σας καθήκοντά και κοιτάξτε λίγο τον Θεό μέσα σας. Λίγη ταπεινοφροσύνη και πνευματικότητα δεν κάνει κακό.

 

Υπόγειος πόλεμος στον ΚΟΤ

Την ώρα που οι γειτονικές μας χώρες και ειδικά η Ελλάδα σπάζουν το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στις τουριστικές αφίξεις, εμείς μόνο για κλάματα είμαστε. Γιατί ενώ ο καιρός είναι καταπληκτικός και ο χειμώνας στην Κύπρο προσφέρει μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας και ψηλές θερμοκρασίες, στα μεγαλύτερα τουριστικά μας θέρετρα επικρατεί πραγμνατική νέκρα. Οι βαρύγδουπες δηλώσεις που έγιναν πέρσι ότι θα αναβίωνε ο χειμερινός τουρισμός έμειναν να αιωρούνται ως πολύχρωμα βεγγαλικά.

Το σκηνικό για το 2015 εξακολουθεί να παραμένει ρευστό και αβέβαιο, έστω κι αν ο πρόεδρος του ΚΟΤ βγαίνει δημοσίως και ακροβατεί με διάφορες γενικολογίες, χωρίς να φαίνεται ότι έχει πλάνο στα χέρια του για να αντιμετωπιστεί η δύσκολη κατάσταση. Φρόντισε βλεπετε να τινάξει τη σχέση του με το γενικό διευθυντή στον αέρα και αντί να ασχοληθούν με το τί μέλλει γενέσθαι με τον αιμοδότη της κυπριακής οιικονομίας, προσπαθεί ο ένας να τραβήξει το χαλί κάτω από τα πόδια του άλλου. Αν δεν φέρουν σύντομα το νου τους ζήτω που καήκαμε και σε αυτό τον τομέα….

 

Όλα καλά, όλα ωραία

Η διοικήτρια της Κεντρικής Τράπεζας βγήκε και καθάρισε. Δεν βλέπει να υπάρχει θέμα με τα συμβόλαιά της, το μισθό της τη σχέση του πρώην άντρα της και της κόρης της με τον Βγενόπουλο. det_neo_giorkatzi98  Πριν από αυτήν βγάηκε και το Προεδρικό και κήρυξε το θέμα λήξαν! Από τα λεγόμενά τους οι σχέσεις Αναστασιάδη Γιωρκάτζιη είναι άριστες, έστω κι αν μεσολάβησε ότι μεσολάβησε. Τα ΜΜΕ πήραν το μήνυμα και σταμάτησαν να σκαλίζουν και να ασχολούνται, ενώ η Βουλή φαίνετια να συνθηκολόγησε ότι δεν μπορεί να βρεθεί άκρη. Κατά τα άλλα αυτός ο τόπος έχει μέλλον και μπορούμε να ατενίζουμε με αισιοδοξία τον ορίζοντα! Τί ωραία, τί καλά!