Υπάρχει ή δεν υπάρχει διαπλοκή κύριε Οδυσσέα;

 

Αραγε ο Γενικός Ελεγκτής ολοκλήρωσε την έρευνα που αυτεπάγγελτα αποφάσισε να κάνει 2b206a37847bccb85350a4e0e5cd226c_Lγια τη σχέση του δικηγορικού γραφείου του προέδρου με τη Ryanair; Ενδιαφέρει πάντως να μάθουμε αν προχώρησε, πού κατέληξε κι αν εντόπισε οποιαδήποτε σύγκρουση συμφερόντων στις ιδιότητες του Προέδρου της Δημοκρατίας και του δικηγορικού γραφείου Νίκου Αναστασιάδη και Συνεταίρων με την γνωστή ιρλανδέζικη εταιρεία που ενδιαφέρθηκε να πάρει ότι απέμεινε από τις ΚΑ και το όνομα της είναι το ένα από τα δύο που τελικά επικράτησαν (μαζί με την Aegean). Επίσης θα ήταν καλά να μάθουμε κατά πόσον η σχέση του Ευτύχιου Βασιλάκη, αντιπροέδρου της Aegean και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου συγκεκριμένης Τράπεζας βρίσκεται σε οποιαδήποτε σύγκρουση συμφερόντων με τον νυν Υπουργό Συγκοινωνιών και Εργων κ. Μάριο Δημητριάδη, ο οποίος πριν γίνει Υπουργός εργοδοτείτο ως διευθυντικό στέλεχος για έξι χρόνια στην εν λόγω τράπεζα. Πάντως ο κ. Αναστασιάδης το δήλωσε: <<μηδενική ανοχή στα σκάνδαλα και στις διαπλοκές>>.

Θα μου πείτε, τέτοια πράγματα μόνο στην νοσηρή φαντασία εμάς των καχύποπτων υπάρχουν..,.

Άλλαξε ρούχα ο μανωλιός και τα φόρεσε αλλιώς…

Aλλαξε ρούχα ο Μανωλιός και τα φόρεσε αλλιώς που λένε και οι σύντεκνοι στην Κρήτη! anasw4Μας ήλθε ανανεωμένος, δυνατός , αποφασιστικός, ακμαίος και μέ διορθωμένη βαλβίδα, σήκωσε ψηλά τον πήχυ και ξανά προς την δόξα τραβά ! Θέλει να αφήσει πίσω του τις αστοχίες και τις αποτυχίες. Οσα δεν έκανε τους τελευταίους 22 μήνες θα τα κάνει όσο διαρκεί η λέξη <<δεσμεύομαι>>, βοήθειά μας!  Θα πατήσει το κουμπί , θα ψεκάσει, θα σκουπίσει και θα τελειώσει ή θα μας αποτελειώσει!

Ηδη ανέπεμψε χωρίς δεύτερη σκέψη το νόμο που ψήφισε η Βουλή για τις εκποιήσεις! Τέτοια μασκαραλίκια δεν τα ανέχεται το στομάχι του! Και πάει για άλλα. Επεται το κλείσιμο των Κυπριακών Αερογραμμών, η ιδιωτικοποίηση της CYTA και της Αρχής Λιμένων, θα εφαρμόσει με το έτσι θέλω το ΓΕΣΥ , θα ευλογήσει τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες και θα πράξει ως υπάκουος μαθητής ότι άλλο του υποδείξουν οι Τροίκανοί. Θα αποδεσμευτεί πλήρως απ όλα όσα δεσμεύτηκε. Οπως τότε με το κούρεμα! Τα δεσμά δεν ταιριάζουν στους αντρείους ηγέτες εν καιρώ κρίσης!

 

Ιδού η Ρόδος!

Ο διαιτητής Μάριος Παναγή είπε πολλά. Και έδωσε διευθύνσεις και ονόματα. Και πολιτικών 6fbfd85bea11e638ed38900960c0e7e3_Lκαι   πολιτικάντηδων και επιχειρηματιλων και αθλητικών παραγόντων και ανθρώπων που καλύπτονται κάτω από τα πέπλα των πολιτικών. Το όνομα ενός πολιτικού αρχηγού που το παίζει υπεράνω ψιθυρίζεται σε όλα τα καφενεία και τις συζητήσεις. Μάλιστα κάποιοι επικαλούνται την κουμπαριά και τη στενή σχέση του με ποδοσφαιρικό παράγοντα που και οι πέτρες ξέρουν ότι    κινεί τα νήματα στο παρασκήνιο μαζί του. Ομως φαίνεται πως έχει ασυλία. Ο Ιωνάς υποσχέθηκε πλήρη διερεύνηση τάχα μου. Αυτός κι αν μας πήρε για κορόϊδα!

Εδώ κι αν υπάρχει πεδίον δόξης λαμπρόν   κύριε Αναστασιάδη για να δούμε πόσο εννοείς την μηδενική ανοχή σου σε σκάνδαλα! Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα!

 

Μόνο αυτοί ξέρουν…

Οσοι πάντως δεν έχετε αλίς βερίς με τράπεζες, όσοι δεν χρωστάτε πρέπει να νιώθετε gkise13_0πολύ ανάλαφροι. Ακούς κάτι ιστορίες για το πως μεταχειρίζονται τον κόσμο που χρωστά και δεν έχει να πληρώσει και σου θυμίζουν έργα χειρότερα και από την εποχή της στυγνής τοκογλυφίας που βίωσε η Κυπρος. Τα περί αναδόμησης δανείων και περί διευκολύνσεων είναι φιλολογικές ακροβασίες. Η ουσία είναι ότι οι τραπεζικοί όχι μόνο δεν βοηθούν όσους περιήλθαν σε δύσκολη θέση να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους σε πιο μακροπρόθεσμο ορίζοντα, αλλά επειχειρούν να τους δυσκολέψουν ακόμη πιο πολύ με απώτερο στόχο να αρπάξουν και να τους φάνε όσα μπορούν κι ακόμη περισσότερα.

Σε αυτό το κακόγουστο έργο η κυβέρνηση είναι παθητικός θεατής που θέλει να εξοπλίσει τις τράπεζες με περισσότερα εργαλεία, όπως η νομοθεσία για τις εκποιήσεις για να γίνεται το κυνηγητό ακόμη πιο άγριο . απάνθρωπο, αλλά και πιο προσοδδοφόρο. Από την πλευρά του, ο κάθε μοιραίος χρεώστης κουβαλά μαζί με την οικογένειά του ένα τεράστιο σταυρό που μόνο αυτοι ξέρουν το βάρος του και το ύψος του Γολγοθά τους….

Δυναμιικό comeback!

Η Αιμιλία Κενεβέζου μάλλον επανέρχεται δριμύτερη στις τηλεοπτικές συχνότητες. keneveza1Οπως έχει διαρρεύσει βρίσκεται σε συνεννόηση με το κανάλι   ΜΕΓΑ, όπου ανταλλάζονται γνώμες είτε για να αναλάβει ρόλο στο νυχτερινό δελτίο ειδήσεων του σταθμού ως βασική παρουσιάστρια , είτε για να παρουσιάζει δική της τηλεοπτική εκπομπή πολιτικοκοινωνικού περιεχομένου. Δεν αποκλείεται μας είπε ενημερωμένη πηγή ακόμη και να την δούμε να διαδέχεται την Μαρία Σαββίδου στην εκπομπή Εχεις Μέσον.

Η Μαρία Σαββίδου, ως γνωστόν αποχωρεί από το εν λόγω κανάλι και αναλαμβάνει θέση σε δημόσιο οργανισμό. Πάντως η Αιμιλία είναι αποφασισμένη να κάνει δυναμική επιστροφή στο τηλεοπτικό γυαλί και ταυτόχρονα να δώσει νομική μάχη εναντίον του ΡΙΚ , γιατί θεωρεί την απόλυσή της παράνομη.