Προβοκάτσια από ιστοσελίδα στο Facebook καταγγέλλει το Κίνημα Οικολόγων

Το Κίνημα Οικολόγων -Συμμαχία Πολιτών καταγγέλλει προβοκάτσια εναντίον του από ιστοσελίφα στο Facebook.Οπως αναφέρει σε ανακοίνωση του :

« Με έκπληξη ενημερωθήκαμε σήμερα την ύπαρξη σελίδας στο κοινωνικό δίκτυο Facebook η οποία τιτλοφορείται ως «Κίνημα Οικολόγων» (https://www.facebook.com/Kinima.Ikologon/) και ουδεμία σχέση έχει με το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών.

Παράνομα, η εν λόγω σελίδα χρησιμοποιεί το επίσημο λογότυπο του Κινήματος, ενώ σύμφωνα με καταγγελίες χρησιμοποιεί υβριστική γλώσσα ενάντια σε πρόσωπα . Πρόκειται καθαρά για μια προσπάθεια να πληγεί η διαχρονικά αξιοπρεπής παρουσία του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών.

Το γραφείο Νέων Μέσων Επικοινωνίας του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών έχει ήδη προβεί σε σχετικά διαβήματα προς την πλατφόρμα του Facebook, προκειμένου η συγκεκριμένη σελίδα να κλείσει οριστικά .

Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών έχει ήδη πραγματοποιήσει την ηλεκτρονική  διαδικασία καταγγελίας του περιστατικού μέσω της ιστοσελίδας της Αστυνομίας. »