Ο …αόρατος σύζυγος της Γενικής Λογίστριας!

 Αλλο πάλι και τούτο! Να ψάχνουν τον σύζυγο της γενικής λογίστριας του κράτους για να του δώσουν κλήση για το δικαστήριο και να μην τον βρίσκουν! Εφαγαν τους τόπους georgiouοι επιδότες και στάθηκε αδύνατο. Εγινε αόρατος ο κ. Γιώργος Γεωργίου. Καλά και δεν ρωτούσαν τη Ρέα; Είναι δυνατόν να μην γνώριζε που ήταν ο άντρας της; Μόνο οι Κατωμονιάτες, που καθημερινά αναπνέουν την μπόχα από εγκαταστάσεις που παράνομα έστησε στο χωριό τους τον βλέπουν να περιφέρεται εκεί και διερωτώνται πως δεν εντοπίστηκε.

Πάντως το κατηγορητήριο είναι αρκετά εκτενές και τα διατάγματα εναντίον του τα έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια. Τώρα θα μου πείτε η Ρέα τί φταίει… Είναι υπόλογη για τις επαγγελματικές δραστηριότητες του συζύγου της; Κανονικά θα έπρεπε. Και   ακόμη θα έπρεπε να απαιτούσε από τον ίδιο να τηρεί το νόμο ως ευαγγέλιο. Γιατί αν αυτός εκτίθεται μια φορά η ίδια που κατέχει ένα τόσο ψηλό κυβερνητικό αξίωμα, εκτίθεται διπλά!

Να πούμε πάλι το τετριμμένο ότι πρόκειται για ψιλά γράμματα;

MIΔ

Στο σκοτάδι

Το σκάνδαλο του ΣΑΠΑ Πάφου κατάφερε τελικά να επισκιάσει πολλά άλλα. Κυριολεχτικά τα έθαψε. Για παράδειγμα δεν ακούμε τίποτα για τις υποθέσεις που μας συγκλόνισαν με πρωταγωνιστή τον Θεόδωρο Αριστοδήμου. Μην ξεχνάτε ότι από εκεί ξεκίνησε το μπέρδεμα του Βέργα.«ναός σεξ. Καλά για το Βγενό , Μπουλούτα και άλλα δαιμόνια, τραπεζικά, ούτε λόγος! Καλά το θέμα της Γιωρκάτζιη και των συμβολαίων τη, κατάντησε, χωρίς άκρη μέση και τέλος, στο οποίο κάθε φορά προστίθενται και νέοι πρωταγωνιστές. Α είναι και η υπόθεση με το πολυτελές μπουρδέλο της Αφροδίτης στη Λεμεσό. Κανείς δεν μιλά ούτε γι αυτό. Ακούστηκαν κάποια ονόματα και μετά σιωπή. Φρόντισε άραγε κανείς να φέρει καμιά ιέρεια να καταθέσει ή φοβούνται πως θα διασύρουν υπολήψεις καθωσπρέπει κυρίων της κυπριακής κοινωνίας.

ΛΕΟ

Κάτω από τη βάση…

Είναι απίστευτο!Εδωσαν πλήρη εμπιστοσύνη σε ένα μυθοπλάστη που είναι πια ταυτισμένος με την βέργα την λερωμένη, και δεν μπήκαν καν στον κόπο να διασταυρώσουν παραμύθια που τους πούλησε, θέλοντας προφανώς να κάψει ανθρώπους που έχει στο στομάχι.BERGAS-DIKASTHRIO

Από επαγγελματισμό σκίζουμε σε αυτό τον τόπο. Και δείχνουμε συνεχώς πως τα κομματικά απωθημένα δεν μπορούμε να τα ξεπεράσουμε, ούτε όταν πρόκειται για θέματα που άπτονται της δικαιοσύνης. Σπιλώνουμε με την μεγαλύτερη ευκολία ονόματα και επιχειρούμε να διασύρουμε ατεκμηρίωτα υπολήψεις. Τελικά σε όλα βαθμολογούμαστε κάτω από τη βάση!

Παρεμπιπτόντως εκείνος ο δημοτικός σύμβουλος του ΔΗΣΥ που τον ενέπλεξαν μαζί με τον κ. Σιαηλή δεν έχει όνομα κύριε Ερωτοκρίτου;

Τ.

 

Τους ενόχλησαν

Ωσπου οι λαίκές αγορές ανθούν και εδραιώνονται τόσο οι εκπρόσωποι των υπεραγορών χάνουν την ψυχραιμία τους. Θέλουν να απαγορευτεί πάση θυσία στον παραγωγό να πωλεί απ’ ευθείας τα προϊόντα του, μπας και πάρει και ο φτωχός ο κόσμος κάτι φθηνό, χωρίς το καπέλο του μεσιτεμπορίου.CC0482D77E2596F5DB6C7946021019AB

Αυτοί οι κύριοι που επιχειρούν να πείσουν την κοινή γνώμη με θράσος και θυμό ότι είναι αχρείαστες και ανθυγιεινές οι λαϊκές αγορές, άλλα έχουν στο νου τους. Απλώς θέλουν να διαλύσουν ένα θεσμό που και τους παραγωγούς εξυπηρετεί, αλλά και τους καταναλωτές ωφελεί, για να υποχρεώνουν τον κόσμο να αγοράζει μόνο απ αυτούς! Μονοπώλια δηλαδή κι Αγιος ο Θεός!

Συστήνουμε την επόμενη φορά που θα βρεθούν στο Λονδίνο ή σε άλλη ευρωπαίκή πρωτεύουσα ή πόλη,   να επισκεφθούν μια μαρκέτα για να δουν πως εκεί επιτρέπονται τα υπαίθρια λαϊκά παζάρια και πως ο απλός κόσμος τρέχει και εξυπηρετείται αγοράζοντας από κρέας και ψάρια μέχρι φθαρτά και φρούτα. Και κανείς δεν τα βάζει μαζί τους.

ΛΕΟ

 

Ελεος γουρούνια!

Ελάτε να γουρουνιάσουμε μαζί γούρου γούρου γούρου γούρου, μας λέει κάθε μισή ώρα η γνωστή ρεκλάμα.pig12445 Σε όλα τα ΜΜΕ. Τί πράγμα κι αυτό σε μια χώρα που βιώνει την απόλυτη παρακμή. Προφανώς μας πήραν για χοίρους και με τόσα λύματα και βόθρους που αφέθηκαν να μολύνουν το περιβάλλον θέλουν να μας βάλουν όλους να κολυμπήσουμε και να ξιμαρίσουμε.

Ευχαριστούμε για την γουρουνίσια σας πρόσκληση δεν θα πάρουμε. Προτιμούμε να διατηρήσουμε λίγη αξιοπρέπεια . Αφήστε και λίγο καθαρό οξυγόνο επιτέλους.   Ψεκάστε και κανένα άρωμα, να απομακρύνει τη βρόμα. Γιατί όλα τα άγουμε   στο επίπεδο των χοιροστασίων και των λυμάτων.   Ελεος πια!

Κακόγουστες διαφημίσεις

Αυτή η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης παίζει κανένα ρόλο ή είναι κι αυτή παθητικός θεατής, όπως τα μικρά παιδιά μας που παραμένουν απροστάτευτα μπροστά σε κακόγουστες διαφημίσεις, οι οποίες μεταδίδονται αφειδώλευτα σε ακατάλληλες ώρες;