Φ. Μαυροβουνιώτης: Να εμβολιάσουμε με το πρόγραμμά μας τον εκλεκτό της 2ης Κυριακής

 Στόχος της διεκδίκησης της συμμετοχής στις προεδρικές εκλογέςimagew-7.aspx του 2018 είναι, με τη μέγιστη δυνατή συγκέντρωση ψήφων, να μπορέσουμε να εμβολιάσουμε με το πρόγραμμά μας αυτόν που θα επιλέξουμε να ψηφίσουμε τη δεύτερη Κυριακή, δήλωσε ο υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας και Πρόεδρος του Συνδέσμου Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων Φοίβος Μαυροβουνιώτης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, σε διάσκεψη Τύπου, στη Δημοσιογραφική Εστία, ο κ. Μαυροβουνιώτης ανέφερε ότι σε επαφές που είχε αντιπροσωπεία του συνδέσμου με κόμματα ζητά όπως δημιουργηθεί μητρώο στο οποίο να καταχωρηθούν ονομαστικά όλοι οι κάτοχοι αξιογράφων με βάση τα στοιχεία που ίσχυαν στις 25.3.13, καταβληθούν σε όλους τους ιδιώτες κατόχους αξιογράφων €100.000 κατά άτομο, κατά τράπεζα, ανεξάρτητα από το κούρεμα καταθέσεων και όπως ρυθμιστεί νομοθετικά η παράγραφος του μνημονίου η οποία αναφέρεται στην αποζημίωσή μας από το κράτος, όταν οι τράπεζες – και ιδιαίτερα η Λαϊκή – δεν θα μπορούν να μας αποζημιώσουν.

Για την απόφαση υποβολής υποψηφιότητας για τις εκλογές ο κ. Μαυροβουνιώτης ανέφερε ότι «δεν εθελοτυφλούμε ούτε και είμαστε αιθεροβάμονες». «Εκείνο που προσπαθούμε είναι να καταστούμε πόλος έλξης για όλους όσοι επηρεάστηκαν από τις αποφάσεις των κυβερνήσεων Χριστόφια και Αναστασιάδη, ούτως ώστε, με τη μέγιστη δυνατή συγκέντρωση ψήφων, να μπορέσουμε να εμβολιάσουμε με το πρόγραμμά μας αυτόν που θα επιλέξουμε να ψηφίσουμε τη δεύτερη Κυριακή», είπε. Αυτό, πρόσθεσε, «δεν θα το αποφασίσω ούτε εγώ, ούτε το εκλογικό μου επιτελείο αλλά όλα τα μέλη μας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση».

Στο πλαίσιο της διάσκεψης διανεμήθηκε και το εκλογικό μανιφέστο του υποψήφιου για την προεδρία της Δημοκρατίας.