Wikileaks: Καυτές αποκαλύψεις για τον υποψήφιο των σοσιαλιστών στη Γαλλία Μ.Μακρόν

Καυτές αποκαλύψεις  υπόσχεται να φέρει στο φως της δημοσιότητας  ο ιστότοπος των  Wikileaks για την προσωπική  ζωή του υποψηφίου για τις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία Μ.Μακρόν .topelement

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί η είδηση στα social media ότι ο ανεξάρτητος υποψήφιος (είναι ο βασικός υποψήφιος των Σοσιαλιστών οι οποίοι ανέλαβαν να τραβήξουν την δυσαρέσκεια του κόσμου ανοίγοντας τον δρόμο στον Μ.Μακρόν με το παλιό και δοκιμασμένο κόλπο του ανεξάρτητου) είναι ομοφυλόφιλος και διατηρεί σχέση με τον δημοσιογράφο και πρόεδρο του μεγαλύτερου ραδιοφωνικού ομίλου της Γαλλίας “Radio France”, Ματιέ Γκαλέ.

Να σημειωθεί ότι  πριν μερικές ημέρες ο επικεφαλής του ιστότοπου Wikileaks Τ.Ασάνζ είχε υποσχεθεί ότι θα αποκαλύψει «πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον Μ.Μακρόν και θα ρίξω λάδι στην φωτιά των γαλλικών προεδρικών εκλογών».

Πολλοί θεωρούν ότι τα Wikileaks θα αποκαλύψουν ακριβώς αυτό το οποίο ο πρώην υπουργός Οικονομίας επί Ολάντ Εμανουέλ Μακρόν, κατά την διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας από την σκηνή του θεάτρου “Bobino” προσπαθησε να διαψεύσει, ότι  είναι ομοφυλόφιλος.

Με ένα ευφυολόγημα προσπάθησε να αποκηρύξει τις φήμες αυτές περί διπλής ζωής διατηρώντας δεσμό με τον πρόεδρο του “Radio France”, Ματιέ Γκαλέ: «Δεν μπορώ να εμφανίζομαι διπλός», δήλωσε ο ίδιος.

Ο Μ.Μακρόν είναι παντρεμένος και έπλεξε μάλιστα το εγκώμιο της  συζύγου  του, Μπριζίτ.

«Μοιράζεται τη ζωή μου από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δεν μπορώ να εμφανίζομαι διπλός. Ακόμα και σε δείπνα στη πόλη αν λέτε ότι έχω διπλή ζωή με τον Ματιέ Γκαλέ, είναι το ολόγραμμά μου που μου ξέφυγε, δεν μπορώ να είμαι εγώ», απάντησε ο ίδιος με ειρωνικό τρόπο.

Τον περασμένο Νοέμβριο άρχισαν να κυκλοφορούν οι φήμες περί διπλής ζωής του Μακρόν και τον ίδιο να σπεύδει να δηλώσει στην εταιρεία “Mediapart”: «Αυτοί που διασκεδάζουν δημιουργώντας φήμες με κουράζουν. Εγώ σε κάθε περίπτωση δεν θα αλλάξω ζωή γι’ αυτούς».

Για τον 40χρονο Ματιέ Γκαλέ είχαν κυκλοφορήσει παλαιότερα φήμες ότι είχε σχέση με τον υπουργό Πολιτισμού επί Σαρκοζί, Φρεντερίκ Μιτεράν και ανιψιό του πρώην προέδρου της Γαλλίας, Φρανσουά Μιτεράν.

Ο Γκαλέ, εκτός από διευθύνων σύμβουλος του Radio France υπήρξε και πρώην διευθυντής του γραφείου του πρώην υπουργού Πολιτισμού, Φρεντερίκ Μιτεράν.

Όμως τώρα όλοι αναμένουν τις αποκαλύψεις των Wikileaks καθώς όπως αποκάλυψε ο Τ.Ασάνζ «τις πληροφορίες αυτές τις βρήκα στα e-mail της Χίλαρι Κλίντον και θα είναι ιδιαίτερα επιζήμιες για τον πρώην ΥΠΟΙΚ» όπως αναφέρει η ρωσική Izvestia.

Το ενδιαφέρον είναι ότι ο Ασάνζ εστίασε ειδικά στον Μακρόν. «Οι πληροφορίες προέρχονται από την ιδιωτική αλληλογραφία με την Χ.Κλίντον. Όλος ο κόσμος είχε ενθουσιαστεί από τις αποκαλύψεις μας»

Nα θυμίσουμε ότι η γυναίκα του Μακρόν είναι πολύ μεγαλύτερη από τον ίδιο. Είναι 20 χρόνια μεγαλύτερή του και ζουν μαζί με τα 3 παιδιά της από προηγούμενο γάμο!

Πολλοί θεωρούν ότι ο γαμος του είναι ένα απλό «ξεκάρφωμα».Το ζήτημα είναι ότι αν τελικά προκύψει θέμα ομοφυλοφιλίας θα είναι πλήγμα για αυτόν γιατί μπορεί να μην θεωρείται πλέον αμάρτημα αλλά ακόμα οι κοινωνίες στην πλειοψηφία τους προτιμούν καποιον που έχει πιο straight προτιμήσεις.