Της Δημοκρατίας το κάγκελλο….και η χρυσόσκονη

Μας έπνιξε η σκόνη στην ατμόφαιρα, μας έπνιξαν τα σκάνδαλα , πως έπνιξε ο λαϊκισμος, μας έπνιξαν στα ψέμματα  οι πολιτικοί ,εεε, άντε να πα ‘να πνιγούν όλοι .

Πήγαν οι φεμινίστριες να τα βάλουν με τον Πρόδρομο Προδρόμου αλλά δεν γνωρίζουν τι αλεπού- Foxy -Loxy,  είναι του λόγου του.Αφού οι δύο υποψήφιες του ΔΗΣΥ Ξένια Κωνσταντίνου και Σάβια Ορφανίδου τον έκραξαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έτρεξαν  από ιερή αγανάκτηση όλες οι κυραδες των λοιπων ψηφοδελτίων να  συνδράμουν  όταν είπε εκείνη την ατάκα «εκλογές έχουμε όχι καλλιστεία », τους την έφερε με τρόπο και βώβωσαν οι κορούδες.Κληθείς   να σχολιάσει  xenia-picτις επικρίσεις που έκαναν οι δύο υποψήφιες στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης σε ότι αφορά το σεβασμό στην εκλογική διαδικασία, ο κ. Προδρόμου ανέφερε με νόημα ότι και οι δύο συνυποψήφιές του ήταν εκτός της εκλογικής διαδικασίας καθότι εμπίπτουν στο πλαίσιο της ποσόστωσης. Υπέδειξε  δε, πως και τα δύο στελέχη από τη στιγμή που ήταν στο Πολιτικό Γραφείο θα έπρεπε εκεί να εκφράσουν τη διαφωνία τους και όχι εκ των υστέρων.Ως γεγονός κορούδες , γιατί δεν αντιδράσατε στο Π.Γ.; Μήπως φοβηθήκατε το αγριεμμένο βλέμμα του Αβε Νεοφύτου;

Μετα δε τον κουρνιακτό και την παραίτηση από υποψηφίου του Γ.Γιαννάκη βγήκαν και άλλες στελεχάρες του ΔΗΣΥ  και κάρφωσαν τις δύο αγανακτισμένες Ξένια και Σάβια πως στο Π.Γ. χειροκρότησαν με θέρμη την όλη διαδικασία και δεν αντέδρασαν.

Τώρα η ΠΟΓΟ τι γύρευε και αναμιχθηκε σε αυτό το «δημοκρατικό « μπάχαλο του ΔΗΣΥ είναι περίεργο. Εκτός και αν συμφωνεί τώρα με την ποσόστωση που είναι άλλο παρατράγουδο της «δημοκρατιας» του Συναγερμού.

Η χρυσόσκονη της Ξένιας και για να μην ξεχνιόμαστε

Πολυ χρυσόσκονη έρριξε η Ξένια Κωνσταντίνου στην κριτική της κατά των δημοκρατικών διαδικασιών του ΔΗΣΥ. Μέχρι που πολλοί κόκκινοι πράξινοι γαλάζιοι έσπευσαν να χειροκροτήσουν.

Για να μην ξεχνιόμαστε η κυρία Ξένια Κωνστανίνου  ήταν μεταξύ αυτών που εκείνες τις ζοφερές μέρες  πριν το δημοψήφισμα του 2004 για το σχέδιο Ανάν προπαγάνδιζε και προωθούσε  εκεινα τα χυδαία πράσινα βιβλιαράκια  της UNOPS υπέρ του σχεδίου. Εκτοτε έπεσε φαινεται πολύ χρυσόσκονη στις μνήμες μερικών.

Μαφάλντα