Οι χαρούλες του Χάρη…και ότι κάνει είναι για το καλό μας!

Ουάου, ο Χαρούλης ο Υπουργος Οικονομικών της Κύπρου,  και  ο  τροϊκανότερος των τροϊκανών με διαφορά στήθους από τον Ντάιζελμπλουμ, φιλοξενήθηκε και αυτός  στο τετ-α-τετ  του ΡΙΚ.Σε αυτή την εκπομπή φαίνεται πως όλοι οι «καλοί» χωράνε.o-ypourgos-oikonomikon-charis-georgiadis-tet-a-tet  Μόνο εκεινα που είπε πως δεν τον ενδιαφέρει τι γραφουν οι εφημερίδες για τον ιδιο και ούτε τον κόφτει αν θα χαλάσει το προφίλ του για τις αποφάσεις που παίρνει, έσκασαν στα γέλια και ακόμα γελάνε τα αιγοπρόβατα και τα παρδαλά κατσίκια (ελευθέρας βοσκής ) στον Ακάμα. Γιατί αμέσωςτους ήλθε στο νου -που να μην τους ερχόταν για να χαλάσει όλο το σκηνικό και το μέικ απ- , εκείνο το επεισόδιο με τον τέως βουλευτή του ΔΗΣΥ  και νυν ΥΠΟΙΚ   Χαρούλη ο οποίος  μόλις διορίστηκε στο Υπουργειο Εργασίας (αρχικά) έτρεξε να πληροφορηθεί  ποιός λειτουργός διέρρευσε στον Τύπο   έγγραφο με κατηγορητήριο εναντίον του οικογενειακού ξενοδοχείου Νατούρα στην Πάφο το οποίο  παραβίαζε κατάφωρα συλλογικές συμβάσεις και εργατικές νομοθεσίες για τους εργοδοτουμένους του. Εμ βέβαια δεν τον γνοιάζουν οι κριτικές και τα σχόλια για τις αντεργατικές και νεοφιλελεύθερες  πολιτικές που εφαρμόζει επειδή ότι κάνει είναι για το καλό μας.

Μονο που πολύ τον βάψανε οι τετ-α-τέδες  τον Χαρη μας και το πληθωρικό  μέικ άπ του έδινε ένα βλέμμμα που μας θύμισε  το γνωστό  έργο με τον  γνωστό κόμη που ζούσε σε  γνωστό πύργο στα βουνά των Καρπαθίων.

Μαφάλντα

 

Μάνα μου ρε ο Κουγιάλης….

Τελικά τα βρήκαν ο Συλλούρης με την Ελένη Θεοχάρους και όλοι ειναι happy εκτός από kougialis-calm-599x400τον Κουγιάλη ο οποίος άρχισε να φοβάται ως πάει χάνει  το υπουργείο.Γι’ αυτό σκέφτηκε να  υπενθυμίσει το μεγάλο έργο που επιτελεί και έβγαλε από τα συρτάρια τον ξεχασμένο φάκελο με το χαλούμι και τον κραδαίνει πως είμαστε κοντά στη λύση…(όπως ο Ειντε για το κυπριακό).Βέβαια  με ή χωρίς επιτυχία γι το χαλούμι  ο Ν.Αναστασιάδης θα αποφασίσει αν θα μείνει ή αν θα ανασχηματισθει ο κ. Υπουργός . Γιατί αν μπει στο δίλημμα ο Ν.Κουγιάλης  μεταξύ υπουργειου και ΕΥΡΩΚΟ δεν εχουμε καμιά αμφιβολία τι θα επιλέξει.

Χουλκ