Eξ’ απαλών ονύχων στον αγώνα…

Εξ απαλών ονύχων στον αγώνα ο ικρός εγγονός της πρώην γ.γ. του Κ.Κ.Ε Αλέκας Παπαρήγα.Τι και εάν είναι μικρούλης . Η Αλέκα Παπαρήγα το λατρεύει και το παίρνει μαζί της σε κάθε πορεία που παίρνει μέρος.papariga2

Το κρατάει τρυφερά από το χέρι, και το προσέχει σαν τα μάτια της. Είναι το εγγονάκι που της χάρισε η κόρη της (έχει δίδυμα). Είναι ίσως ο μικρότερος υποστηρικτής του ΠΑΜΕ.

Ο μπόμπιρας στην αρχή κοίταζε με δέος όλο αυτό το πλήθος που χαιρετούσε τη γιαγιά του, και τώρα φαίνεται να το απολαμβάνει και να έχει συνηθίσει την κοσμοσυρροή.

Και μάλιστα παίρνει μαζί τις εναλλάξ και τα δυο εγγονάκια.papariga4

Από τον περασμένο Σεπτέμβριο μέχρι και σήμερα η κα Παπαρήγα εμφανίζεται σε συγκεντρώσεις και με τα εγγόνια της και μάλιστα καμαρώνει πολύ γι’ αυτά.

Κρίμα που ο αείμνηστος  Θανάσης Παπαρήγας έφυγε νωρίς και τόσο άδικα και δεν μπόρεσε  να χαρεί τις βιολογικές του προεκτάσεις.Ηταν ένας papariga1aθαυμάσιος άνθρωπος και ένας αξιόλογος πολιτικός αναλυτής και η απώλεια του άφησε ένα δυσαναπλήρωτο κενό όχι μόνο στο Κ.Κ.Ε αλλά και ευρύτερα στον Ελλαδικό χώρο.

Οσοι τον γνώρισαν δεν μπορεί παρά να θαύμαζαν τον τρόπο με τον οποίο  ανέλυε τις πολιτικές εξελίξεις τοπικές και διεθνείς καθώς και την ευρυμάθεια  του.Μιλούσε περισσότερο από πέντε γλώσσες, απλός σεμνός και με ένα ανεξάντλητο χιούμορ.

 

 

 

Και μιας ο λόγος για το Κ.Κ.Ε

Μιας και το’ φερε ο λόγος για ο Κ.Κ.Ε. εκεί στην Εζεκία Παπαϊώννου δεν το αποκρύβουν πλεόν πως ο ΣΥΡΙΖΑ -αυτό το μεταλλαγμένο μόρφωμα  της δήθεν Αριστεράς -είναι περισσότερο αδελφό κόμμα παρά το κόμμα του Περισσού. Και επειδή το Κ.Κ.Ε λέει τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη και δεν υπαναχωρεί από θέσεις αρχών , οι «σύντροφοι» εξοργίζονται.

Μαφάλντα