Μήπως έχουμε και βουλευτές που κυκλοφορούν …μεθυσμένοι;

Η βουλευτική ασυλία έχει παρεξηγηθεί από πολλούς  και διάφορους  με πρώτους και χειρότερους αρκετούς βουλευτές .Δεν είναι μόνο ο  βουλευτής  του ΔΗΣΥ Ανδρέας Θεμιστοκλέους ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ-ΟΔΗΓΟΣπου παραβιάζει τους κανόνες οδικής ασφάλειας οδηγώντας επικίνδυνα σε αυτοκινητοδρόμους. Υπάρχουν και άλλοι. Οπως π.χ. στις ελεύθερες περιοχές Αμμοχώστου διαδίδεται ευρέως πως κάποιος οδηγεί …σκνίπα στο μεθύσι.Αληθεύει κάτι τέτοιο; Και αν ναι εντοπίστηκε ;  Και αν όχι πότε θα τον σταματήσουν προτού συμβεί κανένα τραγικό ατύχημα;

Χουλκ

Ελπίζει πως δεν θα εκλεγεί επειδή ειναι  …χοντρός!

Για γέλια και για κλάματα είναι τα καρφιά και οι καρφοβελόνες που ριχνουν εναντίον συνυποψηφίων τους κάποιοι υποψήφιοι για το νομοθετικό σώμα. Ακούστηκε για παράδειγμα μια κυρία όχι και τόσο νεαρά η οποία θα ειναι υποψήφια στη Λεμεσό και η οποια ελπίζει  πως θα εκλεγεί γιατί, άκουσον άκουσον ο νυν βουλευτής και ξανά υποψήφιος είναι χοντρός … και δεν τον θέλει ο κόσμος.

Ε, τζιαι σιγά την αιθέριαν ύπαρξην!

Ωχ.

Εστησε καυγά και μπήκε στη λίστα

Ο Χριστάκης Τζιοβάννη βουλευτής ΑΚΕΛ Αμμοχώστου δεν προκρίθηκε στον κατάλογο  της Ε.Ε. και διαμαρτυρόμενος ζήτησε να αποσυρθεί και να μην βρίσκεται το όνομα του στον κατάλογο που τέθηκε ενώπιον της Επαρχιακής συνδιάσκεψης την περασμένη Κυριακή.Μετά  από παραινέσεις και προτροπές έμεινε στον κατάλογο  και πέτυχε να είναι τελικα  στους υποψηφίους καταλαμβάνοντας τη θέση 7 (απο τους 11).Τώρα  ξεκινά η μεγάλη πορεια προς το λαό και άξιος που θα αντέξει τις μαχαιριές, τα τραπεζοστρώματα και  τις υποσχέσεις.

Αχ.