Πώς αντέχει στους «γουμάδες» ο οικολόγος Περδίκης;

Ο βουλευτής των Οικολόγων και πρόεδρος του κινήματος Γιώργο Περδίκης δεν είναι η πρωτη φορά που αποκάλεσε «γουμά» θεσμικά όργανα στα οποία και ο ίδιος μετέχει.engrafa-apo-ti-thesmon-dimosiopoiise-o-g-perdikis-th Την πρώτη φορά αποκάλεσε το Εθνικό Συμβούλιο γουμά » και εσχάτως το Κυπριακό κοινοβούλιο κατηγορώντας συμπεριφορές βουλευτών και κομμάτων. Η κριτική μπορεί να γίνεται και σωστά γίνεται αλλά όχι με τέτοιους παραλληλισμούς και αδόκιμες παρομοιώσεις. Γιατί αν ο ίδιος κυκλοφορεί και αρέσκεται να παρευρίσκεται  σε τέτοιους «γουμάδες » , με κότες κοτοπουλάκια και πετεινούς , σημαίνει πως το αντέχει ο οργανισμός του.Πως αντέχει και την μπόχα που αναδύεται από τις κουτσουλιές τους.

Ο κ. Περδίκης δεν αφήνει κανέναν άλλο να μιλήσει εκ μέρους του Κινήματος ως να θέλει να εμπεδώσει την εικόνα πως το κίνημα δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια πλατφόρμα  του one man’s show. Η πρ’ωην εκπρόσωπος Τύπου του κινήμστος κα Ελένη Χρυσοστόμου παραιτήθηκε εξαιτίας αυτών των συμπεριφορών ή δεν άντεξε τα παράφωνα κουκουρίκου του πετεινού;

Μαφάλντα

Περιέργη συμπαράσταση...

Θα αναμέναμε από τον κ.Στέφανο Στεφάνου Επαρχιακό Γραμματέα ΑΚΕΛ Λευκωσίας -Κερύνειας μέλος του Π.Γ.  και υποψήφιο βουλευτή στη Λευκωσία , να είναι περισσότερο  αλληλέγγυος προς την βουλευτή του κόμματος του κα.Ειρήνη Χαραλαμπίδου όσον αφορά την κόντρα της με τον βουλευτή του ΔΗΣΥ Ανδρέα Κυπριανού. Σε χθεσινή τηλεοπτική εκπομπή στην οποία φιλοξενείτο μαζί με τον Α.Κυπριανού του ΔΗΣΥ  συμφωνούσε περισσότερο μαζί του παρά να υποστηρίζει  την κα.Χαραλαμπίδου.

Και τι σημαίνει το θέμα θεωρείται λήξαν; Λήξαν είναι ένα θέμα  όταν  εκείνοι που παρανόμησαν υπόκεινται και σε κάποιες τιμωρίες ή άντε κυρώσεις. Ο Γ.Εισαγγελέας έκρινε πως δεν έπρεπε να δωθεί συνέχεια στις καταγγελίες τις κας Χαραλαμπίδου, άρα ούτε και επιπτώσεις σε εκείνους που μετέτρεψαν το κοινοβούλιο σε χάβρα με ανοίκειες ύβρεις και χειρονομίες εναντίον γυναίκας συναδέλφου τους. Ο Γ.Εισαγγελέας δεν έχει δα και το αλάθητο του Πάπα.

Οσον αφορά τις καταγγελίες περι διαρροών ας αφήσουν τα παραμύθια  όσοι κατηγορούν άλλους για διαρροές.Γιατί πίσω τους κουβαλούν ένα σάκο γεμάτο με τις δικές τους επιλεκτικές και όχι μόνο διαρροές προς αντίπαλα στρατόπεδα ή και «εχθρικά» προς το κόμμα τους  ΜΜ.Ε.

Χουλκ!

Υ.Γ.

Πού χάθηκε ο Γκάνταλφ; Τα Γκόλουμ πανηγυρίζουν!!!