Οι 224 Ρώσοι δεν είναι θύματα τρομοκρατικής επίθεσης κ.Ομήρου;

Φόρο τιμής στα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι θα αποτίσει στην αυριανή της Ολομέλεια η Βουλή των Αντιπροσώπων μας ενημερώνει ο Πρόεδρος

Relatives of a passenger aboard the crashed Russian airliner with 217 passengers and seven crew aboard, as people gather at Pulkovo airport in St.Petersburg, Russia, Saturday, Oct. 31, 2015. Russia's civil air agency is expected to have a news conference shortly to talk about the Russian Metrojet passenger plane that Egyptian authorities say has crashed in Egypt's Sinai peninsula. (AP Photo/Dmitry Lovetsky)

της Βουλής κ. Γιαννάκης Ομήρου.Ούτε κουβέντα  όμως για τα 224 θύματα μιας άλλης τρομοκρατικής επίθεσης που έγινε στι 3 Οκτωβρίου στο Σινά Ορος.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Βουλής, ο Πρόεδρος του Σώματος Γιαννάκης Λ. Ομήρου θα προβεί σε σχετική αναφορά και θα τηρηθεί μονόλεπτη σιγή στη μνήμη των αδικοχαμένων θυμάτων.

Στη συνεδρία έχει προσκληθεί και θα παραστεί ο Πρέσβης της Γαλλίας στην Κύπρο Ζαν Λουκ Φλοράν, ενώ οι σημαίες της Γαλλίας και της Κύπρου θα κυματίζουν μεσίστιες έξω από το κτίριο της Βουλής.

Οι 224 ρώσοι δεν είναι θύματα της τρομοκρατίας κ.πρόεδρε της Βουλής; Ούτε μια ρωσική σημαία μεσίστια στην Κύπρο που τόσο πολύ η Ρωσία στάθηκε στον λαό της Κύπρου; Σαν δεν ντρεπόμαστε.

Γκ.