Γιατί ο Βαρουφάκης απουσίαζε από την κρίσιμη ψηφοφορία…

O τέως Υπουργός Οικονομικών και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάνης Βαρουφάκης, γνωστοποίησε newego_LARGE_t_1101_54530467_type12713με επιστολή στην Πρόεδρο της Βουλής ότι δεν θα μπορέσει, για οικογενειακούς λόγους, να παρευρεθεί στην αποψινή συζήτηση και ψηφοφορία στην ολομέλεια του σώματος για την ελληνική πρόταση στους εταίρους.

Στην ίδια επιστολή, ο κ. Βαρουφάκης δηλώνει ότι στηρίζει την κυβέρνηση, επισημαίνοντας ότι εάν ήταν παρών θα ψήφιζε «ναι», δηλαδή θα ενέκρινε την πρόταση που απέστειλε η κυβέρνηση στους “θεσμούς”.

Με ανάρτησή του στο twitter, ο τέως Υπουργός επέκρινε όσους τον κατηγόρησαν για τη μη παρουσία του στη Βουλή, λέγοντας ότι δεν μπορούν να κατανοήσουν την απόφαση ενός πατέρα να περάσει το Σαββατοκύριακο με τη μικρή κόρη του πριν αυτή αναχωρήσει για την Αυστραλία όπου ζει μόνιμα.

 

Τον ‘εκραξαν στο twitter

Στο μεταξύ δίνουν και παίρνουν τα καυστικά σχόλια στο twitter για την απόφαση του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη να μην πάει χθες στη Βουλή για την ψηφοφορία, επικαλούμενος «οικογενειακούς λόγους», αλλά να ταξιδέψει στην Αίγινα για να περάσει το Σαββατοκύριακο.

Μερικά από τα σχόλια που αναρτήθηκαν:
* Βαρουφάκης: Αίγινα Λούης
* Αν είχε χιούμεορ ο Τσίπρας θα έλεγε στον Σόιμπλε θέλω 3ημεη παράταση για να πάει διακοπές ο Βαρουφάκης
* Ο Βαρουφάκης σήμερα θα ανακυρήξει την Αίγινα δουκάτο της δραχμής!
* Όταν έρθει η ώρα των εφαρμοστικών νόμων βλέπω μαζική εκδρομή στην Αίγινα
* Δεν μπορώ να παραβρεθώ απόψε στην ψηφοφορία γιατί με την παραίτησή μου Αίγινα χάλια
* Αύριο το πρωί δεν έχει καράβι για την Αίγινα Γιάνη; Μη μας λες πόσο μας υποτιμάς στα μούτρα μας, δε σε τιμά καθόλου αυτό