Η ηγεσία του ΑΚΕΛ και η αξιοκρατία ….τους

 

Οταν η ηγεσία του ΑΚΕΛ επικρινει άλλους για αναξιοκρατικές μεθόδους σε προσλήψεις  είναι καλά να ρίχνει και ένα βλέφαρο στα του οίκου του. Να κοιτάζει και την καμπούρα που κουβαλά πίσω του .ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ Α.ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΓΓ ΑΚΕΛ Ποιές μεθόδους αξιοκρατίας εφσρμόζει όταν πρόκειται για προσλήψεις στον κομματικό μηχανισμό ή για προσλήψεις …συνεργατών. Επιλέγει μήπως τους άριστους των αρίστων ή τους πρωτεύσαντες σε προσωπικές συνεντεύξεις; Πριν δύο περίπου μήνες ζητηθηκαν αιτήσεις για πρόσληψη κοινοβουλευτικού συνεργάτη και οι πέντε υποψήφιοι κλήθηκαν σε προσωπικές συνεντεύξεις. Και ενώ η τριμελής επιτροπή έκρινε τον πρώτο προσλήφθηκε η τελευταία  η οποία φαίνεται είχε μπάρμπα στην Κορώνη.Ο πρωτεύσας κίνησε γην και ουρανό διαμαρτυρόμενος για την αδικία και …αναξιοκρατία αλλά  φευ η πέμπτη προσλήφθηκε καθότι όπως φαίνεται είχε άλλα προσόντα.

Αχ.

 

Ο τζιούνορ Χριστόφιας και η παλινόρθωση του καπιταλισμού στη Ρωσία 

Ανήμερα της συνάντησης των G-7 στη Βαυαρία, ο υιός του τέως Προέδρου Χρ.Χριστόφιας έθεσε θέμα στο 22ο συνέδριο του ΑΚΕΛ να προστεθεί στο σχέδιο Πολιτικής Απόφασης  και αναφορά 7cd6b10f1f3adede405ac1b508b2d815_400x400για την παλινόρθωση του καπιταλισμού στη Ρωσία και για ιμπεριαλιστικές πρακτικές…. Υπήρξαν έντονες αντιδράσεις και σε αυτούς  που αντέδρασαν ήταν και ο τέως ο οποίος φλυάρισε και περιαυτολόγησε ως συνήθεως πέραν του επιτρεπτού…

Ο νεαρός Χριστόφιας ξέχασε φαίνεται πως μια βδομάδα πριν το συνέδριο ο πρέσβης της Ρωσίας κ. Στάνισλαβ Οσάτσι μετέβη στην εξοχική κατοικία του τέως Προέδρου για να του επιδώσει τιμητικό μετάλλιο από τον Πρόεδρο Πούτιν για την προσφορά του σε σχέση με τη  βελτίωση και ανάπτυξη των  σχέσεων Ρωσίας Κύπρου.

Ο Χριστόφιας τζιούνορ όφειλε να γνωρίζει πως εκείνη την Κυριακή οι G-7 συγκεντρώθηκαν σε ένα πολυτελές θέρετρο της Βαυαρίας για να αποφασίσουν και άλλες κυρώσεις κατά της Ρωσίας.Και όμως η έγνοια του ήταν η παλινόρθωση…..του καπιταλισμού σε μια χώρα που από αμνημονεύτων χρόνων στηρίζει ανιοδειοτελώς την υπόθεση της Κύπρου.

«Εν έσιει υπόθεση ο μιτσής»  σχολιασαν κάποιοι σύνεδροι στα πηγαδάκια που δημιουργήθηκαν στο διάλειμμα.Αν αυτές τις απόψεις της έκφραζε πριν την ψηφοφορία  για την εκλογή της νέας Κ.Ε. θα πάτωνε .

Αντίλαλος

 Ο νεποτισμός καλά κρατεί

Στελέχη μη προβεβλημένα  αλλά που εργάζονται σαν τους μαύρους δεν εκλέγηκαν στη νέα Κ.Ε. του ΑΚΕΛ.3228020143-0.ScreenHunter_895 Aug. 22 11.51 Αντίθετα εκλέγηκαν  ανδρόγυνα ,αδέλφια,  συμπέθεροι, κουμπάροι και φίλοι ηγετικών στελεχών  και ο νεποτισμός καλά κρατεί.

Από μια οικογένεια  (του Χριστόφια ) εκλέγηκαν ο γιός η νύφη, η κόρη και ο γαμπρός. Και οι «μαύροι» του εργάζονται συνειδητά …τραβούν την ανηφόρα με σημαίες και με ταμπούρλα

Ωχ