Θα «θκιανευτούν» και στη Λεμεσό…

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ - ΑΚΙΝΤΖΙ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΛΗΔΡΑΣΤους άρεσε η βόλτα στο Μακρυδρομο και φαίνεται Αναστασιάδης και Ακιντζί,  αποφάσισαν να επαναλάβουν τα «θκιανέματα»  τους  (όπως είπε και ο Συλλούρης ) και στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες μια κοινωνικού χαρακτήρα συνάντηση που συζητείται είναι η περιδιάβαση των κυρίων Αναστασιάδη και Ακκιντζί στη Λεμεσό, γενέτειρα πόλη και των δύο.
Ηδη ο κύριος Ακκιντζί εξέφρασε το Σάββατο  την ετοιμότητά του για μια τέτοια συνάντηση.

Γνωρίζοντα τους Λεμεσιανούς πόσο παναϋρκότες είναι, η  προγραμματισμένη βόλτα Αναστασιάδη-Ακκιντζί στη γενέτειρα τους θα σημειώσει μεγαλύτερη επιτυχία από αυτή της Λευκωσίας.

Τα πόλιπιφ, και η απίστευτη παράνοια 

Ε, και τι έγινε λοιπόν επειδή το στέλεχος του ΔΗΚΟ έφαγε ένα πόλιπιφ που προορίζετο για ypopsifioi-voulevtes-alekos-tryfonidisτα κοινωνικά παντοπωλεία ; Και το μετέτρεψαν  σε μείζονος σημασίας θέμα οι γνωτοί παλιάτσοι της «επικαιότητας».

Οι γνωστοί υποκριτές και Φαρισσαίοι οι οποίοι καλύπτουν με φερετζέδες τα μεγάλα σαγόνια , τους φοροφυγάδες και τους  λωποδύτες  με τα λευκά κολάρα έστησαν τον καημένο Τρυφωνίδη στο εκτελεστικό για ενα πόλιπιφ. Ε, ε,ε, και αυτούς που τραγάνιζαν  τα εκαταμμύρια τόσα χρόνια γιατί δεν τους ενοχλούν;

Μέχρι και «οι πατάτες οι αντινακτές» ασχολήθηκαν με το «πόλιπιφ» και σοβαροί ιμίσιη μου αρθρογράφοι κουνιστοί » και λυγιστοί θρηνούσαν το έν πόλιπιφ.

 

Παρεμπιπτόντως θα μεταφερθούν στο ΜΕΓΚΑ οι πατάτες .Τ΄ρα αν θα έχουν την ονομασία αντινακτές , βραστές  ή τηγανιτές δεν διευκρινίστηκε καθότι το ΡΙΚ  διεκδικεί νομικά τον τίτλο.