Ο Υπουργός της φιγούρας…

Μόνο εκεί που πάει ο …βασιλιάς μόνος του και στον κρεβάτι όταν πάει για ύπνο δεν κουβαλά μαζί του φωτογράφους και φωτορεπόρτερς ο Υπουργός Γεωργίας  Νίκος Κουγιάλης.9-4-2015 EPISKEPSI SE YRERAGORES GIA TO PASXA 1

Στα χωράφια στα παναϋρκα , στα παντοπωλεία στις αγορές , ο Κουγιάλης μέσα  με τουε φωτογράφους να τρέχουν ασθμαίνοντας να  απαθανατίσουν κάθε κουβέντα ή μπούρδα  του ξεφύγει.

Παραμονές του Πάσχα τον είδαμε με ύφος ειδήμονα  να ελέγχει  για την ποιότητα της φλαούνας, να ελέχεο τα σφακτά  στα κρεοπωλεία.Εσχάτως τον είδαμε να τρέχει στις αμμουδιές για να βραβεύσει παραλίες  να ελέγχει τις ζημιές από τις πρόσφατες χαλαζοπτώσεις κλπ κλπ.

Πρόσφατα κοψοχόλιασε ολίγον  πως ο Αναστασιάδης θα προβεί σε ανασχηματισμός και θα τον εκπαραθυρώσει  καθότι πολύ του εκακοφάνη με τα αντιπολιτευτικά τσαλίμια του ΕΥΡΩΚΟ στη Βουλή.

Σήμερα ο Υπουργός της Γεωργίας και των Φυσικών μας Πόρων διαψεύδει δημοσιεύμτα για το πρόσωπο του ως πιθανό υποψήφιο στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.Οπως αναφέρει σε γραπτή δήλωση  του ο κ. Κουγιάλης :ÕÐ.ÃÅÙÑÃÉÁÓ Í. ÊÏÕÃÉÁËÇÓ - ÐÅÉÑÁÌÁÔÉÊÏÓ ÓÔÁÈÌÏÓ ÉÍÓÔÉÔÏÕÔÏÕ ÃÅÙÑÃÉÊÙÍ ÅÑÅÕÍÙÍ

“Είμαι Υπουργός της Κυβέρνησης Αναστασιάδη, και παραμένω συγκεντρωμένος στα καθήκοντά που μου έχουν ανατεθεί, με στόχο την επίλυση των σημαντικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Υπουργείο μου”,

Οι βουλευτικές εκλογές, όπως σημειώνει, “δεν με απασχολούν αυτήν την στιγμή όμως πιθανή υποψηφιότητά μου, θα ήταν με το Ευρωπαϊκό Κόμμα του οποίου είμαι αντιπρόεδρος”.

Σιγά καλέ που θα αφήσει τον Υπουργικό θώκο  για υποψήφιος βουλευτής  και μάλιστα του ΕΥΡΩΚΟ το οποίο άρχισε να σκορπίζει στους πέντε ανέμους.

Ωχ.