Το Κίνημα Αλληλεγγύη για τα επτά «στεντόρεια Οχι» Χριστοδουλίδη στον Τσαβούσογλου

 

Για «εντυπωσιακά θεατρικά κόλπα τα οποία παρακολουθούμε να εξελίσσονται αυτές τις μέρες στους διαδρόμους του ΟΗΕ», κάνει λόγο η Αλληλεγγύη με αφορμή την συνομιλία του Κύπριου ΥΠΕΞ Ν.Χριστοδουλίδη με τον Τούρκο ΥΠΕΞ Μ.Τσαβούσογλου .Στην ανακοίνωση της η Αλληλεγγύη αναφέρει:
«Τυχαίες» συναντήσεις του «ταχυδακτυλουργού» Χριστοδουλίδη με τον πανάθλιο Τσιαβούσογλου, ο οποίος «έδωσε ξερά» τον Πρόεδρο και τώρα πάλι ψάχνουμε για πρακτικά. Λες και σε άτυπες συναντήσεις κρατούνται πρακτικά.
Με το βλέμμα στην στημένη κάμερα ο Υπουργός Εξωτερικών εκστόμισε τα επτά στεντόρεια ΟΧΙ της Κυπριακής Κυβέρνηση στη λύση «δύο κρατών» και  συνομοσπονδίας.
Επτά ΟΧΙ, που μόνο με το ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου μπορεί να συγκριθούν, για να αποδείξουμε ότι «εμείς επιμένουμε στην ΔΔΟ και αυτήν θέλουμε».
Ωσάν για τη ΔΔΟ να έδωσαν τη ζωή τους στους Αγώνες της Πατρίδας χιλιάδες Έλληνες και κατέληξε εν έτει 2019 να είναι το Όραμα μας και η παντιέρα του Αγώνα μας.
Ούτε έχει πλέον σημασία για την κυβέρνηση αν μιλάμε για την Ακελική ΔΔΟ, τη Συναγερμική, την Κασουλιδική, την Δηκοϊκή, την Ανανική ή αυτή των United Cyprus.
Σημασία έχει ότι εμείς «θέλουμε ΔΔΟ».
Οι πολιτικές των Ανανιστών που κυβερνούν εδώ και πολλά χρόνια τον τόπο μας, κατάφεραν να οδηγήσουν το λαό στο εξής φοβερό δίλημμα: Ή δύο κράτη σε μορφή συνομοσπονδίας και άμεση τουρκοποίηση ή Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία και τουρκοποίηση της Κύπρου σε δέκα χρόνια.