Κάτι ήξερε ο Ουράνιος πως στο τέλος θα κατηγορούσαν το Μάριο Παναγή

Πριν μερικές μέρες ο Ουράνιος Ιωαννίδης Υποργός Παιδείας επί κυβέρνησης Κληρίδη κλήθηκε  από το ΣΙΓΜΑ να σχολιάσει τις καταγγελίες του διεθνούς διαιτητή Μάριο Παναγή. Οπως είπε , τίποτε δεν θα γίνει και στο τέλος εκείνος που θα κατηγορηθεί θα είναι ο Μάριος Παναγή…ouranios-ioannidis-180-1_115689_9U3426_b

Εσχάτως  ο Κώστας Κουτσοκούμνης εμφανίζεται  με ένα προκλητικό τσαμπουκά και κατηγόρησε όλους ενώ αυτός ως ο οσίος Κωνσταντίνος εμφανίζεται ως κούππα άπανη  και διαμοιράζει επικρίσεις σε πρώην και νυν κυβερνώντες.

Ο μόνος φίλος που το απόμεινε φαίνεται να είναι ο Ιωνάς ενώ  οΦούλης τηρεί σιγή μουγγού ψαριού…

Πάντως την καλύτερη  και πιο σύντομη δήλωση για τις επικρίσεις Κουτσοκούμνη την έκανε ο Νίκος Τοναρίτης  απαντώντας του: «Απόν αντρέπεται ο κόσμος εν δικός του …χρόνια πολλά»

Γκ.

Το γιουσουφάκι των Τούρκων

Αυτός ο Εσπεν Μπερθ Αιντα ή Ειντε ή Αιντε στα κομμάτια  -που ακόμα δεν μάθαμε να λέμε σωστά τοespen_barth_eiden1 όνομα του  και του κακοφαίνεται , συμπεριφέρεται ως το γιουσουφάκι των Τούρκων. Κουνιστός και λυγιστός πάει και έρχεται προτείνοντας τις θέσεις της Τουρκίας.

Αλλά τι να πριμένουμε  από αυτόν .Πέσμου το φίλο σου να σου πω ποιός είσαι.Και ο Αιντα είναι κολλητό φίλος με το νεο διευθυντή  του  NATO.

Γκ

Πού χάθηκαν οι εργατοπατέρες;

Πολλοί εργαζόμενοι πέρασαν τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με ενα μικρό μέρος του μισθού τους ενω ούτε στις σκέψεις των εργοδοτών δεν πέρασε να καταβάλουν τον 13ο μισθό.ypourgeio-ergasias

Οπως πληροφορηθήκαμε στο Υπουργείο Εργασίας άρχισαν να καταφθάνουν καταγγελίες με διευθύνσεις και ονόματα για εργοδότες που ενώ το παίζουν εργατοπατέρες είναι οι πιο σκληροί εργοδότες.

Αχ.

Το Κόμμα του Ρόδου

 

Το σήμα του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών (ΚΙΔΗΣΟ)  το οπο’ιο ανακοίνωε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου είναι τελικά ένα κόκκινο ρόδο.sima-kidiso-mesa

Οι συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου εμπνεύστηκαν το σύμβολο από το γνωστό σε όλους σήμα της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, αλλά και από μια αμερικανική ΜΚΟ, με έδρα στην Πασαντένα της Καλιφόρνιας. Πρόκειται για την ΜΚΟ Rose Parade, που εχει αντικείμενο να διοργανώνει πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις, αλλά και αγώνες, κυρίως αυτοκινήτων.

Το ρόδο έχει αγκάθια και ο χοντροΒαγγέλης  παρόλο που θέλει να το μαδησει  φοβάται μην ματώσει…

Αχ.

Μαύρα κοράκια 

Οταν απουσίαζε για θεραπεία  στη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος εμφανιζόταν αποφασισμένος για αλλαγές και ανασχηματισμό. Τώρα μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά (που λέει και το άσμαν ηρωϊκόν και πένθιμον) χύμηξαν   πάνω του και δεν τον αφήνουν να κάνει αλλαγές.

Απ’ οτι ακούμε ο Φούλης έχει τη δική του ατζέντα  και οι του Προεδρικού τη δική τους. Και η ζωή συνεχίζεται…

Αχ