Aφόρητη πρόκληση:Με φωτογραφίες της βίαιης δολοφονίας Καντάφι, Αμερικανός γερουσιαστής στέλλει μακάβριο μήνυμα στον Μαδούρο

 

Ο αμερικανός γερουσιαστής Μάρκο Ρούμπιο ανέβασε στο twitter Unknown-1 Unknown-4 Unknown-6δύο φωτογραφίες του ηγέτη του Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι — ένας που τον έδειξε ζωντανό και καλά στο τιμόνι της χώρας, ενώ ο άλλος χαρακτήρισε το αιματηρό του πρόσωπο καθώς βασανίστηκε βάναυσα πριν από τη δολοφονία του.

​Το tweet θεωρείται   ως ένα μακάβριο μήνυμα προς τον πρόεδρο της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο και ως άσκησης πίεσης και εκφοβισμού,  καθώς οι Ηνωμένες Πολιτείες εξακολουθούν να αρνούνται να αποκλείσουν μια στρατιωτική επέμβαση στη χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Η αναφορά του Ρούμπι έγκειται στο ότι ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πεντς πρόκειται να ανακοινώσει «συγκεκριμένα βήματα» και «σαφείς ενέργειες» για την αντιμετώπιση της κατάστασης στη Βενεζουέλα κατά τη διάρκεια συνάντησης με περιφερειακούς ηγέτες στη Μπογκοτά τη Δευτέρα.

Να υπενθυμίσουμε πω η πτώση και δολοφονία του Λίβυου ηγέτη υποκινήθηκε και στηρίχθηκε από τον αγγλοαμερικανικό άξονα , της Γαλλικής Κυβέρνησης και από την ελίτ του διεθνή πλούτου.