ΗΠΑ: 8χρονη πέθανε την ώρα που την βίαζε ο πατέρας της

Για δολοφονία και σοδομισμό πρώτου βαθμού συνελήφθη την Τρίτη ο πατέρας ενός 8χρονου κοριτσιού στηνnewego_LARGE_t_1101_54439231_type11256 Αλαμπάμα των Ηνωμένων Πολιτειών, όπως ανακοίνωσαν οι ερευνητές.newego_LARGE_t_1101_54439230_type12713

Η Hiawayi Robinson βρέθηκε νεκρή στις 18 Σεπτεμβρίου – δύο ημέρες μετά τη δήλωση εξαφάνισής της από μέλη της οικογένειάς της, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα. Ο πατέρας του 8χρονου κοριτσιού Hiawatha Robinson συνελήφθη και κρατείται στις φυλακές Mobile Metro.

Ο εισαγγελέας Άσλεϊ Ριτς μιλώντας στους δημοσιογράφους, περιέγραψε το περιστατικό: «Τα γεγονότα δείχνουν πως την ώρα που συμμετείχε σε σοδομισμό πρώτου βαθμού, ο πατέρας του κοριτσιού προκάλεσε τον θάνατό του».

Σύμφωνα με το ένταλμα σύλληψης, που κατατέθηκε την Δευτέρα, η αιτία θανάτου της Hiawayi ήταν η ασφυξία, ενώ αποκαλύφθηκαν περαιτέρω ανησυχητικές λεπτομέρειες της έρευνας. Ο πρώην αρχηγός της αστυνομίας, δήλωσε πως οι ερευνητές χρειάστηκαν πάνω από 200 δείγματα DNA από τα μέλη της οικογένειας και γειτόνων για να περιορίσουν τον αριθμό των υπόπτων. Η διαδικασία αυτή πήρε πάνω από 13 εβδομάδες, την ώρα που ο υποκριτής πατέρας δήλωνε αμέσως μετά την εξαφάνισή της, πως δε θα σταματούσε να ψάχνει μέχρι να την βρει.