Η Τύμπου τους προσφέρει διέξοδο!

Δεν είναι τυχαίο που το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου αυξάνει κατακόρυφα την κίνηση ercanairport_607_405_577_324του. Ολοι οι παράνομοι από τις ελεύθερες περιοχές βρίσκουν εκεί το καταφύγιό τους. Φοροφυγάδες, εγκληματικά στοιχεία,   συμπολίτες μας που χρωστάνε τα μαλλιοκέφαλά τους και τους κυνηγάνε παίρνουν το πρώτο αεροπλάνο από την Τύμπου και μην τον είδατε τον Παναγή!

Γι αυτή την εξέλιξη συντείνει και το γεγονός ότι όποιος χρωστάει έστω και την παραμικρή φορολογία ή πρόστιμο σρτο κράτος, δεν υπάρχει περίπτωση να αφεθεί να ταξιδέψει από αεροδρόμιο των ελεύθερων περιοχών, χωρίς να διευθετήσει τα οφειλόμενά του. Τα έχουν όλα καταχωρημένα στα κομπιούτερ και τα ζητάνε πάραυτα!Κάποιοι μάλιστα ματαιώνουν και το ταξίδι τους.

Ετσι η Τύμπου έγινε διέξοδος. Τόσο καλά!

 

Κρίμας τα εκατομμύρια!

 

Κρίμας τα εκατοντάδες εκατομμύρια ή και δισεκατομμύρια που πληρώσαμε ως κράτος για να κάνουμε σύγχρονες και λειτουργικές πόλεις. Η εικόνα που παρουσίαζεÂÑÏ×ÅÓ ËÅÕÊÙÓÉÁ χθες η Λευκωσία μετά από μια ξαφνική μπόρα 40 λεπτών ήταν κυριολεχτικά για κλάματα. Δρόμοι πλημμυρισμένοι , οδηγοί παγιδευμένοι στα οχήματα τους, πυροσβεστικές να πηγαινοέρχονται και να αντλούν νερά. Μέχρι και γόνδολες αρμενίζαν στα λιμνασμένα νερά! Δυστυχώς οι σχεδιασμοί και οι αναπτύξεις των δήθεν ειδικών που έτρωγαν τα εκατομμύρια αποδείχτηκαν κι αυτοί παλάτια στην άμμο!

Φανταστήκατε αν η ένταση της χθεσινής βροχής διαρκούσε μερικές ώρες; Ο Θεός να μας φυλάει…

 

 

Πωλήσεις και ξεπουλήματα

Πώλησαν στην αρχή το ακίνητο στη Βύρωνος χωρίς προσφορές. Στη συνέχεια ξεπούλησαν τις χρονοθυρίδες του Heathrow και αφαίρεσαν το πιο ισχυρό εμπορικό ατού των Κυπριακών Αερογραμμών.04661__1eb5d4a2346b9ae75c5345c0247950e3_M Κατόπιν ήλθε η σειρά για την πώληση τους ονόματος του εμβλήματος και της εμπορικής επωνυμίας της Εταιρείας στην κυβέρνηση. Τώρα λογαριάζουν να ξεφορτωθούν και το 25% που κατέχουν οι Κ.Αερογραμμές στην Swissport. Μαζί με τα τμήματα Φορτίου και Τροφοδοσίας.  Κατά τα άλλα θέλουν να σώσουν τις Κυπριακές Αερογραμμές.

Μία πώληση περιουσιακών στοιχείων την ημέρα τη διάσωση την κάνει πέρα. Ετσι Χαρούλη ,   Μαριούλη και Φούλη;

 

Χάλασε ο ύπνος μερικών

Ετσι μπράβο! Να διερευνηθεί και η πρώτη φάση και η δεύτερη φάση του αποχετευτικού της Πάφου. Ετσι για να καθαρίσει ο ορίζοντας και να μην μένουν σκιές. Ολόκληροapoxpafou_607_373_577_324 φορτηγό επιστρατεύτηκε για να κουβαλήσει τα σχετικά έγγραφα από την Πάφο . Φανταζόμαστε οι ερευνητές της Ελεγκτικής Υπηρεσίας θα έχουν πολλή δουλειά. Και θα ανακαλύψουν πολύ περισσότερα κατά την μελέτη τους. Οι πληροφορίες ότι τα γλέντια ξεκίνησαν από τον καιρό της πρώτης φάσης είναι επίμονες. Χρειάζονται όμως σοβαρή τεκμηρίωση.

Κάποιοι πιθανόν να χρειάζονται ηρεμιστικά για να κοιμηθούν.

Πάντως, θα ταν καλά οι έρευνες να γίνουν ταυτόχρονα και στα αποχετευτικά των άλλων πόλεων. Ο αιφνιδιασμός έχει τη σημασία του. Η αργοπορία πιθανόν να δώσει ευκαιρίες σε πολλούς κατεργάρηδες να κρύψουν τα ίχνη τους.

 

Προς το γκρεμμό με δόξα!

Κραχ στο ελληνικό χρηματιστήριο! Και μια νέα πτώση στο δικό μας. Χέρι χέρι προς το γκρεμμό. Που είναι εκείνοι οι σοφοί που μας έλεγαν παλαιότερα πως όταν οι κυπριακές εταιρείες ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝμπουν στη Σοφοκλέους θα  ξεκινήσει νέα εποχή ανάπτυξης για την κυπριακή οικονομία. Τώρα ποιός μας σώζει. Είτε εμάς, είτε αυτούς…

Πάντως οι ίδιοι που μας συμβούλευαν πως να επενδύσουμε τον καιρό των φούσκων στο ΧΑΑ και στο ΧΑΚ, οι ίδιοι παρότρυναν τον κόσμο να επενδύει σε αξιόγραφα, ομόλογα και ακίνητα στη συνέχεια, οι ίδιοι μας λένε τώρα τί πρέπει να ξεπουλήσουμε για να βγούμε από την κρίση… Αυτόί είναι που συντηρούν το σύστημα που βαράει διάλυση…

Εκείνος πάντως που δεν χάνει το τουπέ και την αισιοδοξία του είναι ο Χάρης! Χαίρεται και γελούν τα αυτιά του, ο αφιλότιμος!

 

Ιστορικό πογκρόμ κρατικής περιουσίας

<<Ζούμε ιστορικές  στιγμές για τη ναυτιλία και τα λιμάνια μας και η Κυβέρνηση εκτιμά πως μέσα από την εξεύρεση ενός μεγάλου ιδιώτη επενδυτή που θα αναλάβει τις 13215-proedrikoεμπορικές δραστηριότητες και την αύξηση των λιμενικών χώρων θα έρθει και η οικονομική ανάπτυξη, δήλωσε ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων, Μάριος Δημητριάδης. Είπε επίσης πως μέχρι το τέλος του 2015 οι εμπορικές δραστηριότητες του λιμανιού της Λεμεσού θα πρέπει να ανατεθούν σε ιδιώτη επενδυτή, “όχι γιατί στόχος μας είναι η άντληση χρημάτων, αλλά η οικονομική ανάπτυξη”.

Αυτό το παιδί είναι συντονισμένο σε άλλες συχνότητες. Το ξεπούλημα σε ιδιώτες επενδυτές ή η διάλυση οργανισμών δημόσιας ωφέλειας είναι το φετίχ του. Μετά τις Κυπριακές Αερογραμμές, βάζει στις ράγες του ίδιου τραίνου τα λιμάνια και φυσικά και τις τηλεπικοινωνίες.

Ιστορικό πογκρόμ της κρατικής περιουσίας. Το Προεδρικό Μάριε δεν θα το προσφέρεις σε ιδιώτη επενδυτή;

Λεο