Τρομάζουν για τις σκοτεινές διαδρομές του χρήματος της πρώην Λαϊκής

 

 

Ελα ντε! Γιατί άραγε δεν έγινε μέχρι στιγμής μια σοβαρή έρευνα   για τις ευθύνες του Βγενό του Μπουλούτα και της μεγάλης παρέας τους για να μάθουμε και εμείς πως κατέρρευσε αυτό το οικοδόμημα, του οποίου τα συντρίμια συνέτριψαν την οικονομία και εμάς μαζί της; Focus-1024x680 Υπό κανονικές συνθήκες δεν θα έπρεπε να ήταν άμεση προτεραιότητά ενός ευνομούμενου κράτους ; Στο κάτω κάτω οι άνθρωποι μπορεί σε τίποτα να μην έφταιξαν και άδικα να τους αποκαλούμε απατεώνες.

Μήπως πάλι φοβούνται πως αν σηκώσουν το μαύρο πέπλο   θα φανούν   μεταξύ άλλων και οι σκοτεινές διαδρομές μαύρου χρήματος   όπως η περίπτωση με την FOCUS και τις συναφείς δωροδοκίες ;

Παρεμπιπτόντως , τί να γίνεται εκείνη η υπόθεση κύριε Γενικέ Εισαγγελέα;     Βρήκατε άκρη ή ο μπάκαρης έγινε γόρδιος δεσμός; Κόψτε τον επιτέλους!

 

Βέργα ξιμαρισμένη!

Τελικά πόση απληστία μπορεί να αντέξει η ψυχή του ανθρώπου; Φαίνεται πως τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Τα εκατομμύρια τα μασούσε σαν στραγάλια ! Μας έκανε και τον κοσμικό ο κύριος. Μέρα παρά μέρα φαφλάτευε στις κάμερες και έπαιζε τον σπουδαίο! Ολοι του υποκλίνονταν και του υπέβαλλαν τα σέβη τους, ενώ γνώριζαν κατά βάθος πόσο βρομούσε ο υπονόμος. Πού να ξερε τί τύχη τον περίμενε και πως οι κατεργαριές του δεν θα πήγαιναν τόσο μακρυά όσο νόμιζε.

Βέργα ξιμαρισμένη με τά όλα της!

 

Αυτοί το βιολί τους!

Είναι για να κάνεις χάζι με τα κόμματα στην Πάφο. Τίποτα δεν κολλά επάνω τους. Συμπεριφέρονται ως να μην υπήρξε ούτε γάτα ούτε ζημιά. Βγάζουν ένα ένα την ουρά det_1poliτους έξω από τις ευθύνες για ανθρώπους που όρισαν να διοικούν το Δήμο της πόλης, με προεξάρχοντα τον φυλακισθέντα Δήμαρχο, ο οποίος αντί να άρχει κοίταζε μόνο πως να αρχοντίνει δια της αρπαχτής! Στη φράση που ξέφυγε ενός δημοτικού συμβούλου   ότι όλα τα κόμματα έφαγαν,  άλλα λιγότερα και άλλα περισσότερα , δεν δόθηκε καν συνέχεια. Προφανώς θα την θεώρησαν μια ατυχή διατύπωση.

Κατά τα άλλα   ούτε κριτική ακούσαμε , ούτε αυτοκριτική ούτε ένα συγνώμη. Και τώρα ξεκίνησαν το ζύμωμα για να μας πλασάρουν τους άριστους , τους αδιάφθορους, τους πρώτους των πρώτων. Ταχατες!

 

 

Η τσίχλα της κας Γιωρκάτζιη!

d473c35ceaab9fc62eee91a9a174adf2_L

Καλά δεν είχε ένα συνεργάτη να της υποδείξει πως δεν είναι αισθητικά ωραίο να μασάς τσίχλα σε ένα χώρο όπως η Βουλή; Δεν μπορούσε να δείξει λίγη αυτοσυγκράτηση και να σκεφθεί πως ήταν το κεντρικό πρόσωπο για το οποίο συνερχόταν η αρμόδια Επιτροπή της Βουλής και ότι τα φώτα της δημοσιότητας θα έπεφταν και πάλι επάνω της καθώς μασούσε αμήχανα τη τσίχλα της; Εκτός κι αν προετοίμασε τον εαυτό της ότι θα παραστεί σε ένα ανοικτό καφενείο που τρως, πίνεις ,   μασάς τσίχλα και κάνεις χαβαλέ!

Είναι θέμα ευγένειας και αυτοσεβασμού κυρία Γιωρκάτζιη! Ποιο σχολείο επιτέλους τελειώσατε;

Πέφτει σε κώμα…

Είκοσι ένα μήνες από την υπογραφή του Μνημονίου με την Τρόικα, «είμαστε στη θέση να δηλώσουμε με βεβαιότητα και αυτοπεποίθηση πως αναστρέψαμε αυτήτην πορεία», δήλωσε ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Καδής, σε χαιρετισμό του, εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας, στην τελετή αποφοίτησης του CIIM.9bbd842c4c0373c0463fb3bee58aa7ee_L

«Η κυπριακή οικονομία βρίσκεται πλέον σε τροχιά ανάκαμψης»τόνισε, και πρόσθεσε ότι βρισκόμαστε, ασφαλώς, στα πρώτα βήματα ενός μακρύ δρόμου, αλλά σίγουρα, βρισκόμαστε στον ορθό δρόμο».

Ρε παιδιά τί άραγε πίνουν και δεν μας δίνουν   οι υπουργοί της Κυβέρνησhς Αναστασιάδη; Λέτε πάλι να φορούν χρωματιστά γυαλιά; Πάντως μόλις ανοίξουν το στόμα τους   ο   δείκτης του Χρηματιστήριο μας παθαίνει ψυχολογικό τραλαλά, συνεχώς λιποθυμά και πέφτει σε κώμα!