Μην αγνοείτε τις παροτρύνσεις Λακκοτρύπη. Θα χάσετε!

 

Όταν χρειαστείτε καύσιμα για το αυτοκίνητο σας προς Θεού μην πάτε στο κοντινότερο πρατήριο της γειτονιάς σας! Ούτε σε αυτό που τυχαία βρίσκεται στο δρόμο σας. Να συμβουλευτείτε πρώτα το παρατηρητήριο τιμών κι αν δεν εντοπίσετε πού βασιλεύει η φθήνια, Georgios_Lakkotrypis-profile  να ξεκινήσετε μια βόλτα από πρατήριο σε πρατήριο και να τσεκάρετε τιμές. Αν δεν σας ικανοποιήσει η πόλη σας μπορείτε να πάτε σε άλλη πόλη.   Να σταματήσετε εκεί που θα διαπιστώσετε την απειροελάχιστη διαφορά. Ιδιαίτερα όσοι είστε άνεργοι μην διστάζετε να ανακαλύψετε και να επωφεληθείτε κάποια δέκατα του σεντ για κάθε λίτρο! Αλλωστε έχετε απεριόριστο χρόνο, αφού δεν δουλεύετε. Και επιπλέον το κόστος από τα καύσιμα που θα καταναλώσετε στο δρόμο θα αντισταθμιστεί από την απειροελάχιστη διαφορά που θα επωφεληθείτε!

Την πιο πάνω πολύτιμη συμβουλή σας δίνει ο αρμόδιος Υπουργός για τα καύσιμα κ. Λακκοτρύπης     και ο επικεφαλής   της Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτών. Προς Θεού μην την χάσετε γιατί εσείς θα χάσετε!

Παρεμπιπτόντως, αν η ΟΕΒ ή το ΚΕΒΕ θέσπιζαν βραβείο ευρηματικότητας στις …εξοικονομήσεις ο κ. Λακκοτρύπης με την εν λόγω πρωτοποριακή ιδέα του θα ήταν ο αδιαμφισβήτητος νικητής!

ΜΙΔ.

 

Τις πρωτιές δεν τις χάνουμε!

Σε αυτό τον τόπο τις πρωτιές δεν τις χάνουμε! Το βάθρο με την πρώτη θέση είναι μόνο για μας. Δεν είναι δα λίγο πράγμα, η μικρή Κύπρος να κατατάσσεται πρώτη γιατί διαθέτει τα πιο ακριβά δανειστικά επιτόκια σε όλη την Ευρωζώνη. Αν πεις για το γάλα, έχουμε το ακριβότερο. 56781ECCC913F5031B59028041D8A438Το   ψωμί μας κι αυτό είναι από τα πιο …αλμυρά σε όλη την Ευρώπη. Αν πεις για το νερό, το πληρώνουμε λες και είναι ουίσκι. Να μην πούμε για τα καύσιμα, το ηλεκτρικό, τις χρεώσεις των ταξί, τις χρεώσεις στα αεροδρόμια, τα αεροπορικά ναύλα. Αν πάλι πάμε στην ανεργία έχουμε ίσως τον ψηλότερο ρυθμό αύξησης της.

Αν δεν είμαστε σε όλα αυτά πρώτοι , με την ταχύτητα που τρέχουμε  το ψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου θα είναι μόνο για μας. Είναι θέμα χρόνου.

ΛΕΟ.

Απορίες

 Πρόσφατα είχαμε κάποια μικρά και κάποια μεγαλύτερα κραχ στο Χρηματιστήριό μας. Τις τελευταίες μέρες πάλι ο δείκτης ΧΑΚ   κάνει άλλοτε βουτιές και άλλοτε μακροβούτια.00P5170042-short11-481x320

Καλά εκείνη όλη η αισιοδοξία για την πορεία της οικονομίας μας που εξέφρασε η κα Γιωρκάτζιη στη Βουλή δεν θα πρεπε να λειτουργήσει ως αλεξίπτωτο στην ελεύθερη πτώση; Δεν θα ταν λογικό να δούμε τον δείκτη να παίρνει ανάποδες στροφές προς τα πάνω όταν ακούει το Χάρη Γεωργιάδη να λέει ότι μειώθηκε η ανεργία και ότι είμαστε κοντά στη επανεκκίνηση της οικονομίας μας;

Η μήπως όταν οι επενδυτές τους ακούνε να μιλούν, αντί εμπιστοσύνης τους πιάνει πανικός;

 

Θα περιμένουν τη… νεκροψία!

Σήμερα στη Βουλή  επρόκειτο να συζητηθεί το θέμα των Κ.Αερογραμμών 04661__1eb5d4a2346b9ae75c5345c0247950e3_Mαλλά όπως αποφάνθηκαν οι ι ειδικοί αναβλήθηκε μέχρι νεωτέρας . Φαινεται οι ειδικοί αποφάνθηκαν πως αντι να κάνουν ακτινογραφία και να βγάλουν διάγνωση  για την ασθένεια από την οποία πάσχει ο ασθενής σκέφτηκν πως είναι καλύτερα να περιμένουν να γίνει η νεκροψία  και να μοιραστούν τα κόλλυβα καθότι μέχρι να αποφασίσουν να συζητήσουν το θέμα ο ασθενής θα βλέπει τα θυμαράκια ανάποδα.

Ωχ.

Και εις ανώτερα!

Στα 47.603 πρόσωπα εκτινάχθηκε ο αριθμός των εγγεγραμμένων ανέργων στο τέλος Νοεμβρίου του 2014, σημειώνοντας αύξηση 6.269 πρόσωπα, σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα, Κατά τα άλλα η ανεργία μειώθηκε και ο Υπουργός Οικονομικών μας. Περηφανεύεται για το επίτευγμά του.

Συγχαρητήρια Χάρη! Και εις ανώτερα!