Μ.Ματσάκης: Εξιχνιάσθηκε η υπόθεση του φόνου στο Στρόβολο- Αθώος ο 15χρονος

Πεπεισμένος ότι η υπόθεση του στυγερού εγκλήματος στη Ζαλόγγου που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης στο Στρόβολο είναι εξιχνιασμένη, δηλώνει MATSAKHS3ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης.Ο κ. Μτσάκης ο οποίος φιλοξενήθηκε σε σειρά τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπων τις τελευταίες δύο μέρες υπεδείκνυε πως έγιναν λάθη από ιατροδικαστές και έδωσαν λάθος κατεύθυνση στο ανακριτικό έργο

Ο κ.Ματσάκης, ο οποίος είναι ο ιατροδικαστής που εκπροσωπεί την οικογένεια, δήλωσε στο SigmaLive, με αφορμή τις σημερινές ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του στυγερού εγκλήματος, ότι η υπόθεση είναι εξιχνιασμένη.Οτι τα νεκροτομικά ευρήματα, τα ευρήματα από την εξέταση του 15χρονου γιου της οικογένειας και μοναδικού αυτόπτη μάρτυρα του φονικού, αλλά και η αυτοψία που διενήργησε ο ίδος την Τετάρτη (25/4) στο σπίτι, συνάδουν πλήρως με το ιστορικό που έδωσε το παιδί.

Ο κ.Ματσάκης επανέλαβε ότι ο 15χρονος γιος της οικογένειας είναι αθώος, πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας.Θέμα χρόνου δε, είναι, σύμφωνα με τον κ.Ματσάκη να εντοπιστεί ο δεύτερος ύποπτος που εμπλέκεται στην υπόθεση αφού στο σπίτι μπήκαν δυο πρόσωπα.

Στο μεταξύ ο Μάριος Ματσάκης κληθηκε σε συνάντηση  στο Αρχηγείο Αστυνομίας  με τους ανακριτές της υπόθεσης όπου παρουσιάστηκαν όλα τα ευρήματα. Με την Αστυνομία, σημείωσε ο κ.Ματσάκης, υπάρχει εξαιρετική συνεργασία ενώ κάλεσε τον  άλλον ύποπτο του διπλού φονικού « αν μας ακούει να παραδοθεί …» .