Έξι απλά βήματα για τη βραδινή περιποίηση προσώπου

11E7C761DFD719BB1CE4A38600B4A71DΒήμα 1
Αφού πλύνεις τα χέρια σου, καθαρίζεις καλά το πρόσωπο σου. Ο σωστός καθαρισμός απομακρύνει μακιγιάζ, σκόνη, ιδρώτα και περιβαλλοντικούς ρύπους και προετοιμάζει την επιδερμίδα να δεχτεί τα ευεργετικά συστατικά των προϊόντων περιποίησης. Προτείνεται  αφρός καθαρισμού τ με ελιά και λεβάντα για κανονική επιδερμίδα, το λάδι της L’Oréal Paris Ideal Glow για ξηρή, το νερό καθαρισμού Βioderma Sensibio H20 για ευαίσθητη, και γαλάκτωμα ή ζελ για λιπαρή, με απαλές και κυκλικές κινήσεις Ξεπλένεις με νερό σε χλιαρή θερμοκρασία και ταμποναριστά σκουπίζεις την επιδερμίδα σου.
Τα μάτια θέλουν ειδική προσοχή: επένδυσε σε ένα καλό προϊόν ντεμακιγιάζ, όπως και αφαίρεσε κάθε ίχνος μακιγιάζ με απαλές κινήσεις.
Βήμα 2
Αναλόγως τις ανάγκες σου μπορείς να χρησιμοποιήσεις το νέο θαύμα της κοσμετολογίας: Αμπούλες Arcaya, υαλουρονικού οξέως για ξεκούραστη όψη, κολλαγόνου για σύσφιξη ή βιταμίνης C για λάμψη και αντιοξείδωση, που τις χρησιμοποιείς πριν το serum σου.
Βήμα 3
Το serum είναι το πιο απαραίτητο προϊόν φροντίδας. Καλύπτει κάθε ανάγκη είτε είναι ενυδάτωση, είτε λάμψη ή διόρθωση ατελειών είτε αντιγήρανση, έχει πληθώρα ευεργετικών συστατικών και ενισχύει την ενυδατική που θα χρησιμοποιήσεις.
Κριτήριο είναι πάντα οι βιολογικές ανάγκες της επιδερμίδας και όχι η ηλικία. Με απαλές κυκλικές κινήσεις άπλωσε την απαραίτητη ποσότητα, σε όλο το πρόσωπο και στο λαιμό. Ιδανικές επιλογές είναι τα : Estee Lauder Advanced Night Repair, Shiseido Ultimune, Clinique Smart custom repair serum, Lancôme Visionnaire, Benefit Instant Comeback, Lierac Luminescence , L’Oréal Paris Skin perfection.
Βήμα 4
Η κρέμα ματιών είναι μεγάλο κεφάλαιο. Η περιοχή των ματιών είναι πολύ πιο λεπτή και ευαίσθητη από την αντίστοιχη του προσώπου και συχνά δέκα χρόνια μεγαλύτερη από τη βιολογική μας ηλικία. Επένδυσε σε μια ανάλαφρη αλλά αποτελεσματική κρέμα, με βάση τι ζητάς. Την απλώνεις κάτω από τα μάτια, ασκώντας ελάχιστη πίεση ή ταμποναριστά με τα ακροδάχτυλα του παράμεσου, με κινήσεις από μέσα προς τα έξω.
Mπορείς να ανακαλύψεις το δικό σου θησαυρό σε μια από τις ακόλουθες ενυδατικές ή συσφικτικές κρέμες: Lancôme Genifique Yeux, StriVectin-SD Eye Concentrate for Wrinkles, Kiehl’s Midnight Recovery Eyes, The Body Shop Vitamin E, Bobbi Brown Hydrating Eye Cream, La Roche-Posay Pigmentclar Eyes, Elemis Eyes Awake Recovery Gel.
Βήμα 5
Από τα τελευταία θαύματα της κοσμετολογίας, τα ξηρά λάδια, ενυδατώνουν και θρέφουν σε βάθος την επιδερμίδα και δεν δημιουργούν ίχνος λιπαρότητας. Μια, δυο σταγόνες αρκούν. Τις ζεσταίνεις καλά στις παλάμες σου και με κινήσεις από το πάνω προς το κάτω μέρος του προσώπου απλώνεις με απαλές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί. Έτσι τα έλαια εισχωρούν σε πιο βαθιές στοιβάδες και παρασύρουν την κρέμα σου για μεγαλύτερη ενυδάτωση. Μικρά θαύματα τα Nuxe Huile Prodigieuse, Darphin L’ Huile Revitalisante, Caudalie Polyphenol Overnight Detox Oil, Clarins Face Treatment Oil Blue Orchid, Dr. Hauschka Normalizing Day Oil, Roger&Gallet Huille Sublime, L’Oréal Age Perfect.
Βήμα 6
Η ενυδάτωση ή η πρόληψη της επιδερμίδας σου που θα ολοκληρωθεί με την κρέμα σου. Η ενυδατική αναλόγως και της σύνθεσης της, ανάλαφρη ή πλούσια σε υφή, καλύπτει κάθε τύπο δέρματος. Με κυκλικές κινήσεις μασάζ απλώνουμε την απαραίτητη ποσότητα.