Το Tanqueray και το “γρανάζι” ανεβαίνουν ξανά στην ταράτσα

 

Η περσινή επιτυχημένη συνεργασία μεταξύ Tanqueray Gin και «γρανάζι» συνεχίζει και φέτος με την μετατροπή της ταράτσας του 1010 Hall στην εντός των τοίχων πόλη της Λευκωσίας, σε ένα βοτανικό κήπο. Μια ενναλακτική πρόταση που θυμίζει απόγευμα σε roofbar του Λονδίνου.1S7A1758

Η «ταράτσα» λοιπόν θα ξαναφορέσει τα πράσινα της και θα δροσίσει με άρκευθο, βότανα και κίτρα τις βραδιές του Μάη, του Ιούνη και του Ιούλη.

Στο χώρο θα σερβίρονται καλοκαιρινές παραλλαγές κλασσικών τζιν κοκτέιλ και πρωτότυπα τζιν & τόνικ τονίζοντας τα εσπεριδοειδή στα οποία βασίζεται όλη η φιλοσοφία του CharlesTanqueray.

Από τη λίστα δεν θα μπορούσαν να λείπουν επιλογές κοκτέιλ, χαμηλά σε θερμίδες και αλκοόλ για τους      καινούριων τάσεων στις καταναλωτικές συνήθειες αλκοολούχων ροφημάτων.

Η επιλογή του καλοκαιριού.

Η «Ταράτσα» προτείνει για αυτό το καλοκαίρι μια B45A8379εναλλακτική προσέγγιση στο κλασικό Μαρτίνι.

Με το όνομα “The Fox and the Grape”, δημιουργία της Ντάνις Νεοφύτου, κάποιος μπορεί να απολαύσει σε παγωμένο Couppete ποτήρι το καλά αναδυόμενο με πάγο μείγμα από Tanqueray NoTen, χυμό από σταφύλι και ξηρό γαλλικό βερμούτ αρωματισμένο με λάδι από φιστίκια Αιγίνης.

 

Το Tanqueray Terrace ή αλλιώς «Ταράτσα» ανοίγει τις πόρτες τις την Κυριακή 26/05 και θα παραμείνει ανοιχτό κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Κυριακή και Δευτερά μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Ιούλη.

 

Περισσότερες πληροφορίες στο

Facebook: https://www.facebook.com/gasnicosia/

Instagram:https://www.instagram.com/granazi_/

1010 Hal:19 Grammou & 24 Ariadne, 1010 Old Nicosia, Cyprus

Ώρες λειτουργίας: 18:00 – 24:00