Επίθεση υπαλλήλου ΔΗΣΥ κατα της εκπροσώπου Τύπου του Στ.Μαλά

Θύμα σεξιστικού σχολίου έγινε ακόμα μια φορά η βουλευτής  του ΑΚΕΛ και εκπρόσωπος Τύπου του εκλογικού επιτελείου του Σταύρου Μαλά, Ειρήνη Χαραλαμπίδου. Ο κοινοβουλευτικός συνεργάτης  του ΔΗΣΥ έγραψε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης  το πιο κάτω:

 

Το σχόλιο δεν έμεινε αναπάντητο από την Ειρήνη Χαραλαμπίδου, η οποία αναπαράγοντας το σχόλιο και απευθυνόμενη στον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, κατέγραψε τα εξής:

«Αγαπητέ Αβέρωφ είμαι σίγουρη ότι αυτή η χυδαιότητα και ο σεξισμός δεν σε εκφράζει.

Είναι θλιβερό αυτή να ειναι η ταυτότητα των ανθρώπων που έχεις γύρω σου ως λειτουργούς επικοινωνίας και κοινοβουλευτικούς συνεργάτες.564

Ήλπιζα οτι θα μπορούσαν οι εκπρόσωποι σας να με αντιμετωπίσουν με επιχειρήματα και οχι κατ αυτον τον θλιβερό τρόπο.

Τουλάχιστον ο κόσμος κατανοεί ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Υπάρχουν καθοριστικές διαχωριστικές γραμμές. Όμως αν κρίνω και από τη Βουλή , υπάρχει μια παράδοση σε τέτοιες συμπεριφορές».

Ο ΔΗΣΥ καταδικάζει

Αμεση ήταν η αντίδραση του ΔΗΣΥ .Με ανακοίνωση του  καταδικάζει με τον πιο απόλυτο τρόπο την απρεπή και πολλαπλώς απαράδεκτη δημοσίευση μέλους του προσωπικού του κόμματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εις βάρος της Εκπροσώπου Τύπου του υποψηφίου κ. Σ.Μαλά, κας Ειρήνης Χαραλαμπίδου.

«Εκφράζουμε θλίψη και αποτροπιασμό. Τέτοιες ενέργειες και ανάλογη νοοτροπία είναι εντελώς ξένα με τα ήθη της παράταξής μας, πλήττουν τον πολιτικό πολιτισμό που θέλουμε να χαρακτηρίζει την παρουσία μας και θίγει βεβαίως και το κοινό αίσθημα.

Με τέτοια συμπεριφορά το συγκεκριμένο μέλος του προσωπικού δεν μπορεί να έχει σχέση με το κόμμα και ο Δημοκρατικός Συναγερμός θα λάβει άμεσα τα ενδεδειγμένα μέτρα.»

Πάντως το εν λόγω σχόλιο έχει διαγραφεί από τον προσωπικό λογαριασμό του κοινοβουλευτικού συνεργάτη του ΔΗΣΥ, ενώ δεν έχουν γνωστεί ακόμα τα μέτρα που προτίθεται να πάρει η ηγεσία του ΔΗΣΥ.