Για τα παναίρκα!

 

Συμφωνώ με το Φούλη και επαυξάνω. Γίναμε ρεζίλι διεθνώς. Και ξαναγίναμε ρεζίλι των σκυλιών αυτή τηlink_1617671_se-link_image φορά. Ακου να εργοδοτήσουν τη Διοικήτρια ολόκληρης Κεντρικής Τράπεζας της Κυπριακής Δημοκρατίας χωρίς υπογραμμένο συμβόλαιο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας! Ακου να   υπογράψουν το συμβόλαιο σε μεταγενέστερο στάδιο και να μην δουν τάχα μου ότι έλειπε η επίμαχη πρόνοια καθώς και να μην προσέξουν ότι ο μισθός απόκτησε   μυθικές διαστάσεις!  Καλά κοτζάμ Πρόεδρος δεν ξέρει πού βάζει την υπογραφή του; Δεν το υπενθύμισε κανένας σύμβουλος του- έχει τόσους πολλούς – τη ρήση για την υπογραφή του και το άλλο του που πρέπει να ξέρει επακριβώς που να τα τοποθετεί;

Μυστήρια πράγματα! Αραγε οι διεθνείς δανειστές μας και άλλοι πρεσβευτές ξένων χωρών ζήτησαν να μάθουν τις λεπτομέρειες αυτής της υπόθεσης ή ενημερώνονται από τα γραφόμενε στον Τύπο; Λέτε με όλα αυτά να μας παίρνουν στα σοβαρά ή αναφωνούν κι αυτοί πρώτοι και καλύτεροι πως είμαστε για τα παναίρκα!

Λεο

Μνημειώδης δήλωση!

Καλά αυτή η δήλωση της Χρυστάλλας ότι εγώ τροποποίησα το συμβόλαιο μου είναι μνημειώδης! Εμπεριέχει μια δόση τόλμης αναμεμειγμένης με μπόλικο θράσος και έλλειψη αισχύνης. Παράλληλα καταδεικνύει πως αυτή η κυρία δεν έχει επίγνωση του ρόλου και της ευθύνης της.ÊÏÉÍÏÂÏÕËÅÕÔÉÊÇ ÅÐÉÔÑÏÐÇ ÈÅÓÌÙÍ - ÊÅÍÔÑÉÊÇ ÔÑÁÐÅÆÁ ×ÑÕÓÔÁËËÁ ÃÉÙÑÊÁÔÆÇ

Μπράβο σας κυρία Διοικήτρια και πρώην Γενική Ελέγκτρια αυτού του κράτους που λέγεται Κυπριακή Δημοκρατία. Υποβαθμίσατε τις μετοχές τις δικές σας και της χώρας που αντιπροσωπεύετε στα υπόγεια.Μίλησε κανείς για αξιοπρέπεια;

Και μετά περιμένουμε το Χρηματιστήριο και οι αξίες να σταματήσουν να κάνουν κραχ!

ΚΔ

Ολα τα μπορεί!

Από πότε τελικά ο Μακάριος Δρουσιώτης απέκτησε και νομικές γνώσεις και ενδιατρίβει σε συμβόλαια εργοδότησης ενός Διοικητή Κεντρικής Τράπεζας; Ότι του αναθέσεις ς αυτού του παιδιού ποτέ δεν λέει όχι. Ολα τα μπορεί !x75nfy0t72stqd2sohsv_400x400

Ο Πρόεδρος μας δεν φάνηκε καθόλου ενοχλημένος που ο συμβουλος του Μακάριος, δεν πρόσεξε και δεν του υπέδειξε τις διαφοροποιήσεις που παρείσφρυσαν ή αφαιρέθηκαν από το συμβόλαιο της Χρυστάλλας . Μάλλον τον αναβάθμισε στέλλοντάς τον στις Βρυξέλλες για να  δίνει συμβουλές στον επίσης πετυχημένο Επίτροπό μας που καταγοήτευσε ολόκληρη την Ευρώπη.

Οπως μαθαίνουμεε εκεί στις Βρυξέλλες παινεύεται άφοβα για τις θεωρίες που αναπτύσσει στο τελευταίο βιβλίο του ενάντια στους πρώην Σοβιετικούς και στους Ρώσους. Είναι απολύτως προσαρμοσμένος με το αντιρωσικό κλίμα που επικρατεί στην έδρα της Ε.Ε.

Λεο

 

Τιμές στον Κενεβέζο

Καιρό είχαμε να ακούσουμε νέα για τον πρώην Υπουργό παιδείας μας και νυν Πρεσβευτή μας στην Αθήνα Κυριάκο Κενεβέζο. Και να που χθες μάθαμε ότι δόθηκε γεύμα προς τιμή του από την Ένωση Κυπρίων Ελλάδας σε συνεστίασή που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα σε ξενοδοχείο της Αθήνας, με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του. Εβγαλε μάλιστα και λόγο καλώντας τους όπου γης Κύπριους σε σύμπλευση, ομόνοια και αγωνιστικό πνεύμα!

Την ιστορία με τον Αριστοτέλη λέτε να την θυμάται; Πάντως η Ειρήνη σε καμιά περίπτωση δεν την ξεχνά.

Ρ.

 

Αγωνία για το ποιοι δύο θα επικρατήσουν

Ενας υπόγειος χαμός γίνεται τον τελευταίο καιρό στα ανώτατα δώματα της Δημόσιας Υπηρεσίας. ÐÑÏÅÄÑÉÊÏ ÌÅÃÁÑÏΟπως βλέπετε επίκειται ο διορισμός δύο νέων γενικών διευθυντών και επικρατεί ήδη ένας μικρός πανικός. Οι θέσεις είναι δύο όμως οι υποψήφιοι πολύ περισσότεροι. Κάποιες πληροφορίες λένε πως τον ένα τον έχει ήδη επιλέξει και τον έχει κοντά του ο Σωκράτης. Η άλλη θέση όμως είναι έκπληξη.

Στην Πινδάρου τα τηλέφωνα πήραν φωτιά όμως το Προεδρικό θα έχει τον πρώτο λόγο.

Μιδ

Σημαδεύουν λάθος

Εκείνο το Σχέδιο που άρον άρον σκαρώθηκε και υποβλήθηκε για συζήτηση στο Διοικητικό Συμβούλιο των Κυπριακών Αερογραμμών, προφανώς για να απορριφθεί από το προσωπικό και να τους αποδοθεί η ευθύνη για ότι επακολουθήσει,  έγινε όπως πληροφορείται η στήλη κατόπιν σαφέστατων οδηγιών από τον πρόεδρο της Ετιαρείας. Οι οδηγίες αυτές όπως και οι παράμετροι στις οποίες έπρεπε να κινηθούν οι συγγραφείς του είχαν προσδιοριστεί εκ των προτέρων πολύ αυστηρά. Οι κατευθυντήριες γραμμές προσδιόριζαν επακριβώς και τον αριθμό των αεροπλάνων και τον αριθμό των νέων απολύσεων καθώς και το ύψος των αποκοπών για τους πιλότους και για το υπόλοιπο προσωπικό.

Οι Συντεχνιακοί εκπρόσωποι έχουν κάθε λόγο να εξανίστανται όμως τα σκάγια τους μάλλον σημαδεύουν λάθος στόχο.Οι διευθυντές δε μπορεί να’ναι για όλα η συτζιά του μαύρου….

Λεο