Δολοφονήθηκε μόλις άφησε το παιδι του έξω απο το σχολείο

b.grivas

Στο κέντρο ο δολοφονηθείς Β.Γρίβα

«Μαφιόζικη εκτέλεση» χαρακτήρισε αξιωματούχος της Ελληνικής Αστυνομίας, τη δολοφονία ενός ανδρός λίγο πριν τις 9 το πρωί σήμερα, Τετάρτη, έξω από σχολείο στην Αθήνα όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις είχε αφήσει το παιδί του.

Η επίθεση που δέχτηκε λέγεται πως ήταν με βαρύ οπλισμό. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν πως επρόκειτο για 4 άνδρες, που σταμάτησαν με αυτοκίνητο έξω από το σχολείο των Γλυκών Νερών, βορειοανατολικά της Αθήνας, και πυροβόλησαν τον πατέρα, αλλά και τη μητέρα του παιδιού που είχε ήδη εισέλθει στο σχολείο.

Ο πρώτος έπεσε νεκρός, η δεύτερη τραυματίστηκε αλλά είναι εκτός κινδύνου. Το αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκε καμένο σε απόσταση περίπου μισού χιλιομέτρου από το σχολείο.

Η αστυνομία πιστεύει πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Σύμφωνα με το bloko.gr το θύμα είναι ο   Βασίλη Γρίβα, γνωστός στους ανθρωπους της νύκτας και φέρεται να ήταν ο  μπράβος και  το δεξί χέρι αρχινονού, ο οποίος σύμφωνα με το bloko.gr βρίσκεται στις φυλακές και πολύ πρόσφατα είχε γίνει θύμα απόπειρας δολοφονίας, όταν επίσης κρατούμενος υπήκοος Αλβανίας, του κάρφωσε αιχμηρό μεταλλικό στο λαιμό και γλίτωσε από θαύμα.

Όπως πιθανολογείται, η εντολή εξόντωσης δόθηκε είτε μέσα από τη φυλακή είτε εκτός αυτής από αρχηγικά μέλη αντίπαλης συμμορίας.