Εμείς οι άθλιοι…

 

Ήλθε, του στρώσαμε χαλιά, τον ράναμε με ροδοπέταλα, μας τα πήρε όλα και έφυγε! Πλήρωσε εκατομμύρια σε …φρουρούς και   έξοδα …παραστάσεων     και έβγαλε   έξω τα σακιά με τα δισεκατομμύρια. Μοίρασε δώρα ως Δαναός και εμείς δεν φοβηθήκαμε και τα πήραμε. Μας κανάκευσε πως θα μας κάνει τάχατες πλουσιότερους και μας πτώχευσε! Κάποιοι είδαν μόνο το δεντράκι τους και δεν αντέδρασαν στην πυρκαγιά που έκαψε το δάσος..000012

Τώρα μας βλέπει και μας χλευάζει από μακριά. Μας απειλεί κιόλας! Είναι θεατής της αθλιότητάς μας και γελά σαρδόνια μαζί μας. Ολα τα πρόβλεψε, όλους τους κανόνισε. Για να μην τολμά κανείς να ανοίξει το στόμα του και να τα βάλει μαζί του.   Τους έχει στο τζεπάκι του και τους παίζει στα δάχτυλά του. Αυτούς που ορίσαμε να μας προστατεύουν.

Ποιος άραγε είναι ο άθλιος και ποιοι οι αθλιοι; Ελα ντε!

Λεο

 

Ε, και τί;

Ε και πως παραιτήθηκε η κόρη τί έγινε; Και πως έβγαλε ανακοίνωση ο πρώην σύζυγος ποιό το αποτέλεσμα; Ότι ήταν να πάθουμε το πάθαμε. 5858076b28b68bd2f257c9ab036fb0c2Τώρα παίζεται ένα κακοστημένο θέατρο για να μας ρίξουν λίγη σκόνη στα μάτια. Αναζητούν τρόπους να αποφορτίσουν την κατάσταση μετά τον ανεξέλεγκτο θυμό του …τασακορίχτη! Θα τα φέρουν λίγο από δω λίγο απο κει για να μας πουν ότι τίποτα δεν συμβαίνει και όλα είναι όμορφα κι ωραία.

Αυτοί δεν έχουν τίποτα να χάσουν. Την πάρτι τους την έχουν πλήρως τακτοποιημένη. Εδώ μια χώρα πτώχευσε, οδεύουμε προς τον πλήρη όλεθρο κι αυτοί το βιολί τους. Κάνουν χορό τρικούβερτο στην πλάτη του απλού, άνεργου και πτωχεύσαντα πολίτη. Όλοι οι πρωταγωνιστές μένουν ατιμώρητοι!

Παρεμπιπτόντως δεν μας είπαν ακόμη από το Προεδρικό ποιος είχε την ευθύνη να δει το συμβόλαιο της κας Γιωρκάτζιη από το οποίο έλειπε η πρόνοια για τη διαπλοκή και η αμοιβή της αποκτούσε ουρά κροκόδειλου. Ακόμη κάνουν έρευνα ή δεν μπήκαν καν στον κόπο!

ΜΔ

Ανθρωποφαγία

Να το πούμε ανθρωποφαγία να το πούμε καννιβαλισμό; Αυτή η μανία να μην ανέχονται κάποιον σε μια θέση και να τον εξοντώνουν μέχρι να πεις κρεμμύδι! pos-apanta-o-mchannidis-gia-ton-polemo-ston-kot-thΣτοχοποιούν ένα άτομο και αμέσως το   διαλύουν.Η περίπτωση του Μάριου Χαννίδη είναι ο τελευταίος κρίκος μιας μεγάλης αλυσίδας. Ο πρώην αρχηγό της Αστυνομίας είναι κι αυτός στον άθλιο κατάλογο. Ούτε κανονισμούς σέβονται, ούτε θεσμούς, ούτε νομοθεσίες. Αποφασίζουν και διατάζουν, αποδομούν και αποσχηματίζουν και όποιον πάρει ο χάρος.

Σιγά κύριοι του Διοικητικού Συμβουλόυ του ΚΟΤ και πολιτικέ του προϊστάμενε κύριε Λακκοτρύπη. Από πού αντλείτε το δικαίωμα να γίνεστε δήμιοι χωρίς να δίνετε στα θύματά σας την ευκαιρία να περνούν από στοιχειώδη δίκη! Αυτός είναι ο σεβασμός σας προς τα ανθρώπινα δικαιώματα;

Λεο

Το ..ψητό τις ενδιαφέρει!

Τελικά δεν ενδιαφέρονται ούτε η Aegean ούτε η Ryan air να αγκαλιάσουν τις Κυπριακές Αερογραμμές. Μα τί να τις κάνουν αφού   δεν ενδιαφέρει ούτε την μία, ούτε την άλλη να επενδύσουν και να δώσουν συνέχεια στον ιστορικό οργανισμό της Κύπρου, διατηρώντας τη βάση του και εργοδοτώντας έστω και μια μερίδα του υφιστάμενου προσωπικού. 26807Και εφόσον ξέρουν πολύ καλά ότι είναι θέμα χρόνου η πτώχευσή της αεροπορικής εταιρείας της Κύπρου , μάλλον σε αυτή τη φάση ακονίζουν τα δόντια τους για να μπουν άμέσως μόλις το μοιραίο επισυμβεί στο ψητό. Μόλις ξεκινήσει το ντελάλισμα- το διαφήμισε ήδη ο Υπουργός Συγκοινωνιών- για το ξεπούλημα των 52 διακρατικών συμφωνιών για τα δικαιώματα πτήσεων προς τρίτα κράτη εκεί θα πάρουν τα ρέστα τους. Το πεσκέσι τους. Αυτό που πρώτιστα τις ενδιαφέρει και θα τους δώσει δικαιώματα για υπεραξίες και εκατομμύρια. Πολλά εκατομμύρια!

Πα

 

Τα κρεβατάκια η αιώνια ρήξη!

Ρεζίλι των σκυλιών γίναμε στις παραλίες της Αγίας Νάπας. Μπροστά στους λιγοστούς πια ξένους τουρίστες να μαλώνουν   οι υπάλληλοι του Δήμου με τους ιδιώτες ποιος έχει την επικυριαρχία των παραλιών και ποιος δικαιούται να βάζει κρεβατάκια. Μια πονεμένη ιστορία που φαίνεται να μην έχει τέλος. Το ξύλο έμεινε να παίξουν κι ακόμη οι εντάσεις συνεχίζονται. Εδώ ο βωμός έχει εκατομμύρια, δεν είναι παίξε γέλασε!

Κατά τα άλλα αναβαθμίσαμε το τουριστικό μας προϊόν και περιμένουμε να κάνουμε χαίρι.

Λεο

 

Η Ομόνοια που έγινε Διχόνοια!

Πάντως εκεί στην Ομόνοια φαίνεται πως έχει πέσει πολύ διχόνοια. imagesΤο ιστορικό σωματείο που ήταν το καμάρι για δεκάδες χιλιάδες Κύπριους και προπύργιο της Αριστεράς κάποιοι φροντίζουν μέρα με τη μέρα να το κάνουν κουρέλι! Οι συνεχείς αποτυχίες και ο διασυρμός της ομάδας σε συνδυασμό με την οικονομική της εξαθλίωση οδήγησαν τα πράγματα στα άκρα. Ο κόσμος απαιτεί εξηγήσεις. Μαίνεται κυριολεχτικά ένας θλιβερός εμφύλιος και ο ορίζοντας όπως  όλα δείχνουν δεν θα   καθαρίσει σύντομα. Μάλλον πομαυρίζει και προαναγγέλλει θύελλες και καταιγίδες.

Αυτό που συμβαίνει είναι η κορυφή του παγόβουνου. Γιατί πολλοί τυχάρπαστοι πέρασαν, έκαναν τα …κουτσοδούλια τους, χόρεψαν τις ζεμπεκιές τους , και κάποιοι τους βαρούσαν παλαμάκια. Τώρα έφυγαν και άφησαν πίσω τους χάος, όμως δεν θέλουν να βλέπουν ούτε γάτα ούτε ζημιά!

Λεο