Ο Φύτος Κωνσταντίνου επαναδιεκδικεί με το ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ

Ο  Κοινοβουλευτικός  Εκπρόσωπος και Γενικός  Οργανωτικός  Γραμματέας ΔΗΚΟ
Φύτος Κωνσταντίνου ενόψει των επερχόμενων Βουλευτικών Εκλογών προέβη στην πιο κάτω δήλωση:.
«Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ανταποκρινόμενος στο καθήκον μου,det_fytos kwnstantinou δηλώνω παρών ενόψει των επικείμενων Βουλευτικών Εκλογών, ως Υποψήφιος Βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος.
Το εθνικό μας θέμα βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή που καθιστά απαραίτητη την ενότητα των πολιτικών δυνάμεων για αποτελεσματική διεκδίκηση μιας δίκαιης, βιώσιμης και λειτουργικής λύσης, που να οδηγεί στην απελευθέρωση και στην επανένωση της πατρίδας μας.
Η κατάσταση στην οικονομία δείχνει να σταθεροποιείται, όμως απομένει ακόμη πολύς δρόμος μέχρι την επίτευξη της ανάπτυξης που θα καταστεί αισθητή στην καθημερινότητα των πολιτών, προς την κατεύθυνση της κοινωνικής δικαιοσύνης και της κοινωνικής αλληλεγγύης, χωρίς λιτότητα και ύφεση.
Το Δημοκρατικό Κόμμα, ως η κατεξοχήν πολιτική δύναμη του Κέντρου, έχει πολύ σημαντικό ρόλο να διαδραματίσει, εκπροσωπόντας τη μεσαία τάξη και τις αδύνατες κοινωνικές ομάδες, με συνέπεια στις θέσεις, τις αρχές και τις αξίες του. Παρόλο που η εσωστρέφεια διαχρονικά περιορίζει το Δημοκρατικό Κόμμα από την υλοποίηση της προοπτικής του, και παρά την ύπαρξη διαφορετικών αναλύσεων για ορισμένα ζητήματα, η πολυφωνία στο ΔΗΚΟ είναι ένα χαρακτηριστικό το οποίο μπορεί να αξιοποιηθεί θετικά, αφού εξάλλου η δημοκρατία αυτό επιβάλλει, και τα σύγχρονα πολιτικά κόμματα δεν μπορούν να λειτουργούν με σιδηρά στρατιωτική πειθαρχία.
Στα πλαίσια των μεγάλων προκλήσεων με τις οποίες βρίσκεται αντιμέτωπη η πατρίδα μας, το Δημοκρατικό Κόμμα χρειάζεται τους ανθρώπους του, τα στελέχη του, και την ηγεσία του ενωμένους, μακριά από πικρίες και αντιπαραθέσεις, έτσι ώστε να διατηρήσει τον ρυθμιστικό του ρόλο και να πρωταγωνιστήσει στους αγώνες που έρχονται. Για τους δύσκολους αυτούς αγώνες είναι απαραίτητη η ενότητα του Δημοκρατικού Κόμματος για την οποία προσωπικά όπως έπραττα πάντα, έτσι θα κάνω και τώρα, συνεχίζοντας να εργάζομαι για την εμπέδωση και την εδραίωσή της.
Και από αυτούς τους δύσκολους αγώνες δεν έχουμε την πολυτέλεια να απουσιάζουμε, αλλά όλοι οφείλουμε να είμαστε παρόντες, από το δικό του μετερίζι ο καθένας, μέσα από το Δημοκρατικό Κόμμα και πάντα δίπλα στον απλό άνθρωπο.